от сиг 3 месеца вече не се получава нищо с едно момче и съм много отчаяна и само пиша глупости а пък и е вечер.лека нощ
А ти правила ли си нещо по въпроса за тва момче?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ЕЕее уби ми интереса ...Разкажи малко повече ..Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
--------------------------------------------------------
Пък аз поставих на гаджето ми ултиматом, че ако не спи с друга ще го скъсам и... той спа, ама сега и на двамата ни е по - зле :/
ами кфо не съм направила бе?!?! аз преди 1 месец писах една тема са обяснявах , ама не ми са търси. оттогава толкооооооооооооооова много неща станаха, и сега пак нищо. неска минава покрай мене на улицата и ме подминава все едно не ме е видял................... ;(
ама защо?Първоначално написано от babity
![]()
Watching the stars
Go by...
'щото не сме се виждали много отдавна и не исках да му е гадно.Първоначално написано от VerryBerry
ем не се занимавай тогава..и на мен ми се е случвало..кофти е,но бързо се забравят..дори и да твърдиш,че мноого го обичаш,така или иначе "ще ти мине"Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Watching the stars
Go by...
странно решение ..аз не бих го предложила на своя..той и без това си пада малко плейбой..Първоначално написано от babity
![]()
Watching the stars
Go by...
пък аз от полвин година не съм помирисвал момиче ама не ми пука особено. да си жевееш сам е най-голямото щастие.
ами не мога ..от 3 месеца не спирам да го харесвам адски много и той го знае. и в 1 момент ми казва харесвам те...адски много дъра -бъра ..правим кфото правим..на следващия ден не ме познава дори.,..най-интересното е, че през тези 3 месеца не е правил абсолютно нищо с някое друго момиче..а той е много хубаво момче..и знам , че си е най-доборото за мен..за сега..
еми той и моя викаше, че много не се кутира, пък за един ден свърши работата. Сега ми е сърдит, не вярва, че го обичам и не си говорим..![]()
момчетата са толкова прости..и като искам да поговоря с него, когато явно не на кеф ми казва..не знам какво искам..
имам чувството че той сам не знае какво иска ...Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Watching the stars
Go by...
Чувтвам се личностно засегат. Може пък друго да му е на галвата сега.Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
надявам се нещата помежду ви да се оправят..Първоначално написано от babity
![]()
Watching the stars
Go by...
абе като е голям гъзар да хо'и да си ляга! заебавай го
Надеждата умира последна освен ,ако не я изпревариш!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Я по-весело..![]()
Watching the stars
Go by...
ооо 3 месеца са много време.не си заслужава пък и правите квот правите и на другия ден се чуди ти коя беше или нещо от сорта.не си заслужава пак го казвам...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Дейс гоу бай...![]()
Watching the stars
Go by...
еми....дай линк към темата,която си пуснала преди..така нищо не разбрах![]()
someone else...