- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджетата
Случвало ли ви се е вашите приятелки или приятели да не одобряват гаджето ви.Да не го/я харесват,ако е така вие вслушвате ли се в тях или въпреки това си оставате гадже с него/нея.Изобщо приятелите ви влият ли ви по някакъв начин за избора на гадже.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Да, слу4вало се е, но не бих го оставила заради това, ако аз виждам смисъл във връзката ни. Просто няма да го събирам с приятелите, които не го харесват, за да няма драми и тва е![]()
![]()
Робинята на Quench
преди ги слушах,но разбрах с времето,4е пове4е ми влиаят зле и в момента квото и да си дрънкат приятелките ми не ми пука...аз си решавам кво да правя с живота ми-не те
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Дано и аз да успея да не ги слушам,но те ме вбесяват,не всички са против,но повечето и нз как да ги издържа.Иначе жашите фр какво не са харесвали в гаджето ви?Визия,качества или нещо др.
Smisul da se vliqesh nqma.Ti se radvai, che ne go haresvat i ne sa mu se nahvurlili
Inache te ne mogat da ti kazvat s kogo da hodish i kakvo da pravish, tova e tvoq givot, a ne tehnia, da si gledat tqhnata rabota, ti si givei givota
Puk i aman ot takiva priatelki..
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Ако ти казват че е дебил най вероятно са прави...или пък са пълни идиоти, ти сама си знаеш...
Първото е по вероятно..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
ne gi slu6ai ne vinagi sa pravi!!!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Случвало се е да не харесват някой мой приятел, но са си траели, тъй като са уважавали чувствата ми към него. Но в последствие са ми казвали
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Точно в момента това ми се случва.![]()
![]()
Някои от приятелките ми не го харесват и аз супер се нервя. Аз супер мн си го харесвам и ми писна отсякъде да ме критикуват,но няма да го оставя. Съветвам те и ти да не правиш така. Супер е глупаво да се влияеш от мнението на който и да било,в случай като този. Все пак ти ходиш с него не те!
Мс за мненията и отговорите ви.Вече ще се придържам повече към моето мнение ,отколкото към това на приятелите ми.
Най-добрата ми приятелка обикновено не харесва гаджетата ми. Не ми пука особено, имаме различен вкус за мъже.
ДА Вече се убедих,че не трябва да поставям щацтието след приятелите и мен мн ме нержат,всичко само защото не се прави на някъв гъзар(които вече не мога да трая).Твоите кво не харесват в него?Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
да,случвало ми се е и пф,като бях по-тъпа ги слушах,за което още съжалявам![]()
до такава степен не ми харесваха 1 бивше гадже,че когато скъсахме една от аверките се хвана с него![]()
забавно
но понякога са си прави хорицата,не мога да отрека,просто вече не приемам всичко ,което ми кажат ,за чиста монета
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
ами ако гадйето ви не харесва приятелите рано или късно трябва да изберете
![]()
NiKoI Ne e SuVuR6En dOkAtO Ne sE VlUbI6 v NeGo
Не се е случвало, но ако имам приятел, който не харесват и ми кажа да се разделя с него, започнат да ми дават акъл просто няма да ги слушам.Все пак аз ходя с него, не те.
незнам какво тр да му харесат визия или характер :) моите приятели ако са ми добри приятели биха ме подкрепили но и дори да не ог направят изборът си е мой... така че щом ти ог харесваш значи виждаш нещо което те не виждат а и по добре да не го харесват че могат да го поискат за себе си... :)
наи добрата ми фр мразеше да си имам гадже.... винаги като тръгвах с някои и тя не пропускаше възможност да каже колко тои не е за мен и как заслужаавам нещо по доброи някак винаги като ми ги е казвала тези неща ме е разубеждавала и съм късала с него.. в смисъл стига ми да знам мнението и и .. нещо ме човърка от вътре докато не го зарежа.. с последното ми гадже в Б-я обаче не бешше така ... имах супер много време и за нея и тя пак си мелеше сол ама ..
безуспешно казах и че просто наистина ме кефи и ще си остана с него.. и след извесно време тя видя че наистина бях щастлива с него и ме остави на мира и нищо не каза..нищо докато не скъсахме .. после беше "аи кога ще ходим да го биим
"
![]()
![]()
Да, случвало ми се е. Оказаха се прави, ма к`во да се прави...
ne se vliaq ot mnenieto na priqtelite mi ako stava duma za van6nosta na gadjeto
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от SINDEL
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
ами при мен попринцип приятелите ми никога не зачитат тва което аз харесвам ама не ми пука дее нали всеки с вкуса си![]()
![]()
![]()
абе другите квот искат да си говорат и едва ли биха ми повлияли по някав начин
![]()
да се оправят
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Приятелките ми не удобряват сегашното ми гадже, не ми пука- нали аз съм с него, а не те !
като гледам на повечето,които се изказаха не им или не са им одобрявали някое гадже.Което е жалко нали за това са фр-вете за подкрепа.Ама като те си имат гадже ще видят
.Шегувам се,аз бих ги подкрепила ,разбира се ,ако не смятам ,че човека до тях е напълно неподходящ,но най-много да си изкажа мнението,а не постоянно да меля,ама както и да е.
Имало е много такива случай ма няма кой да ги слуша и са били прави![]()