.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: гаджетата

Град
    Sofia

гаджетата

Случвало ли ви се е вашите приятелки или приятели да не одобряват гаджето ви.Да не го/я харесват,ако е така вие вслушвате ли се в тях или въпреки това си оставате гадже с него/нея.Изобщо приятелите ви влият ли ви по някакъв начин за избора на гадже.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Мега фен
    Град
    SF
    Да, слу4вало се е, но не бих го оставила заради това, ако аз виждам смисъл във връзката ни. Просто няма да го събирам с приятелите, които не го харесват, за да няма драми и тва е

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    преди ги слушах,но разбрах с времето,4е пове4е ми влиаят зле и в момента квото и да си дрънкат приятелките ми не ми пука...аз си решавам кво да правя с живота ми-не те
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Sofia
    Дано и аз да успея да не ги слушам,но те ме вбесяват,не всички са против,но повечето и нз как да ги издържа.Иначе жашите фр какво не са харесвали в гаджето ви?Визия,качества или нещо др.

Smisul da se vliqesh nqma. Ti se radvai, che ne go haresvat i ne sa mu se nahvurlili Inache te ne mogat da ti kazvat s kogo da hodish i kakvo da pravish, tova e tvoq givot, a ne tehnia, da si gledat tqhnata rabota, ti si givei givota Puk i aman ot takiva priatelki..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Ако ти казват че е дебил най вероятно са прави...или пък са пълни идиоти, ти сама си знаеш...
    Първото е по вероятно..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    преди ги слушах,но разбрах с времето,4е пове4е ми влиаят зле и в момента квото и да си дрънкат приятелките ми не ми пука...аз си решавам кво да правя с живота ми-не те
    ne gi slu6ai ne vinagi sa pravi!!!

Случвало се е да не харесват някой мой приятел, но са си траели, тъй като са уважавали чувствата ми към него. Но в последствие са ми казвали
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Точно в момента това ми се случва. Някои от приятелките ми не го харесват и аз супер се нервя. Аз супер мн си го харесвам и ми писна отсякъде да ме критикуват,но няма да го оставя. Съветвам те и ти да не правиш така. Супер е глупаво да се влияеш от мнението на който и да било,в случай като този. Все пак ти ходиш с него не те!

Град
    Sofia
    Мс за мненията и отговорите ви. Вече ще се придържам повече към моето мнение ,отколкото към това на приятелите ми.

Най-добрата ми приятелка обикновено не харесва гаджетата ми. Не ми пука особено, имаме различен вкус за мъже.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    Точно в момента това ми се случва. Някои от приятелките ми не го харесват и аз супер се нервя. Аз супер мн си го харесвам и ми писна отсякъде да ме критикуват,но няма да го оставя. Съветвам те и ти да не правиш така. Супер е глупаво да се влияеш от мнението на който и да било,в случай като този. Все пак ти ходиш с него не те!
    ДА Вече се убедих,че не трябва да поставям щацтието след приятелите и мен мн ме нержат,всичко само защото не се прави на някъв гъзар(които вече не мога да трая).Твоите кво не харесват в него?

Град
    Between The Hell and The Heaven
    да,случвало ми се е и пф,като бях по-тъпа ги слушах,за което още съжалявам
    до такава степен не ми харесваха 1 бивше гадже,че когато скъсахме една от аверките се хвана с него
    забавно
    но понякога са си прави хорицата,не мога да отрека,просто вече не приемам всичко ,което ми кажат ,за чиста монета

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    stara zagora
    ами ако гадйето ви не харесва приятелите рано или късно трябва да изберете
    NiKoI Ne e SuVuR6En dOkAtO Ne sE VlUbI6 v NeGo

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ако са ми истински приятели никога няма да ме упрекнат за избора, а напротив - ще ме подкрепят...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на koalka
    Не се е случвало, но ако имам приятел, който не харесват и ми кажа да се разделя с него, започнат да ми дават акъл просто няма да ги слушам.Все пак аз ходя с него, не те.

незнам какво тр да му харесат визия или характер :) моите приятели ако са ми добри приятели биха ме подкрепили но и дори да не ог направят изборът си е мой... така че щом ти ог харесваш значи виждаш нещо което те не виждат а и по добре да не го харесват че могат да го поискат за себе си... :)

наи добрата ми фр мразеше да си имам гадже.... винаги като тръгвах с някои и тя не пропускаше възможност да каже колко тои не е за мен и как заслужаавам нещо по добро и някак винаги като ми ги е казвала тези неща ме е разубеждавала и съм късала с него.. в смисъл стига ми да знам мнението и и .. нещо ме човърка от вътре докато не го зарежа.. с последното ми гадже в Б-я обаче не бешше така ... имах супер много време и за нея и тя пак си мелеше сол ама .. безуспешно казах и че просто наистина ме кефи и ще си остана с него.. и след извесно време тя видя че наистина бях щастлива с него и ме остави на мира и нищо не каза..нищо докато не скъсахме .. после беше "аи кога ще ходим да го биим "

Да, случвало ми се е. Оказаха се прави, ма к`во да се прави...

Голям фен
    ne se vliaq ot mnenieto na priqtelite mi ako stava duma za van6nosta na gadjeto
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Да, слу4вало се е, но не бих го оставила заради това, ако аз виждам смисъл във връзката ни. Просто няма да го събирам с приятелите, които не го харесват, за да няма драми и тва е
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

ами при мен попринцип приятелите ми никога не зачитат тва което аз харесвам ама не ми пука дее нали всеки с вкуса си абе другите квот искат да си говорат и едва ли биха ми повлияли по някав начин да се оправят
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Приятелките ми не удобряват сегашното ми гадже, не ми пука- нали аз съм с него, а не те !

Град
    Sofia
    като гледам на повечето,които се изказаха не им или не са им одобрявали някое гадже.Което е жалко нали за това са фр-вете за подкрепа .Ама като те си имат гадже ще видят .Шегувам се,аз бих ги подкрепила ,разбира се ,ако не смятам ,че човека до тях е напълно неподходящ,но най-много да си изкажа мнението,а не постоянно да меля,ама както и да е.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имало е много такива случай ма няма кой да ги слуша и са били прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си