- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moje li...?
spored vas moje li da se polu4i ne6to seriozno mejdu mom4e i momi4e koito sa ot edin klas...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Може разбира се![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
и мен това ме интересува...ами,пробвайте и ще се разбере![]()
someone else...
Зависи от хората. Ако са некви лигльовци не може, но ако са сериозни хора защо не?
Животът е адът описан в Библията!
ХаТази година завърших 12 клас и да ти кажа направо се учудих като видях колко двойки има от един и същ клас.... Сякаш последната година се преоткриха
Възможно е! :P
Може.От вас зависи обаче,защото ще се виждате постоянно,трябва да не правите дори най малки флиртове с другите или поне да не се ревнувате и накрая ако скъсате ще е във ваш интерес да си останете приятели,защото иначе лошо.Да не говорим пък ако единият още има чувства към другия.
Но попринцип ако не ви интересуват тези неща и се обичате или просто се харесвате не виждам какъв е проблема.![]()
Всичко зависи от тях двамата. Ако наистина имат чувства един към друг, ако са приятели и се уважават, това че са в един клас за тях няма да бъде пречка. Напротив - ще им даде възможност да се виждат по-често. Ако имат проблеми помежду си, то е добре да си помислят каква всъщност е причината (надали е това, че са съученици).
Зависи...това,че са в един клас,не мисля,че НЕ играе голяма роля
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
ms mn na vs koito otdeliha vreme da pi6at po temata...![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Защо пък да не може?! ..не разбирам какво пречи това ,че са от един и същи клас![]()
и да и не![]()
да познавам 3 двойки които са вече от година +1-2 заедно и между тях се получава,но зависи от хората и годините им.ако сте 6-7 клас едва ли ще останете дълго (заради прищевките не друго)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
МОЖЕ!!! Аз лично съм ходила с момче от класа ми и беше супер яко, но го разбрах наскоро... Отдавна се разделихме, но все още се обичаме... Но пък винаги зависи и от хората, защото не е лесно... даже никак не е лесно... най-важното е да не си омръзнете, защото по цял ден заедно... ще си гледате изцепките... е, има си и положителни страни...
Пак казвам - зависи си от хората, но е напълно възможно!![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Естествено, че може. Аз в края на 12 клас бях със свой съученик цели 5 месеца![]()
![]()
![]()
![]()
може но си има свои + и -ако сте над 8 клас може би връзката ще е сериозна и ако скъсате ще го преживеете по тежко защото ще се виждате всеки ден но може да останете приятели кой знае
пробвай
![]()
![]()
Дааааа
Да стига да не им пука от тъпите съученици които 100% ще пускат бъзици и т.н. Но затова любовта трябва да е истинска ..![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Може да се получи нещо между двама във всакаква среда.Проблема при хората от един колектив е обаче,че често ако връзката приключи се налага да продължат да прекарват заедно известно време и тогава настъпва ад....то не са караници,заяждане,неловко отбягване...За това на двойките от един и същи клас мога само да пожелая да си останат заедно и да се обичат
Всичко е хаос...А хаосът е хармония...Туршията е хаос...А животът е туршия и всички сме в нея!