.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Когато надеждата умира.

Ще излезе малко дълга темата,ако на някой му се чете,но просто имах нужда някаде да го напиша.
    Значи моята история започна още преди една година,лятото се запознах с на един мой добър приятел гаджето,отначало нали изпитвах някакви симпатий към нея,но си казах тя е гадже на моя приятел нищо повече.С времето можах да опозная какъв прекрасен човек е и наистина се влюбих,не не използвам думата еи така,това е единствения път в живота ми,когато към някой съм изпитвал такива силни чувства.Имахме толкова общи неща и интереси,когато си говорех с нея се чувствах сякаш се рея из облаците,достатъчно беше да я зърна и всичко се оправяше,дори да имах лош ден.В продължение на много време само тя ми беше в ума,видех ли някое момиче пак за нея се сещах,толкова бях се влюбил,че просто не бях на себе си.И сигурно се досещата,че нямаше какво да направя,защото тя беше гадже на моя приятел.Много време аз се измъчвах,всичко между тях вървеше добре и аз си казах,някакси трябва да го преглътна и да единственото което можех да направя е да проявя търпение,важното е че е щастлива макар и с друг.Така и не и признах чувствата,защото ситуацията щеше да стане много сложна.След една година те се разделиха.И ето един месец не бяха заедно,май се бяха скарали незнам,и нали аз исках да се видим,и мислех да и призная какво чувствам,но тогава разбрах че те отново са заедно.И представете си чувството беше неуписуемо болезнено,тамън когато се появи ''светлина в тунела'',всичко се срина с гръм и трясък.Всяка надежда се изпари и направо вече незнам какво да правя.Точно когато се появи надежда,всичко си доиде по стару му.
    Благодаря на всички които са си направили труда да го прочетат.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Съжалявам. Понякога така се случва в живота... Но все пак: "Цялата човешка се крие в тези слова: Чакай и се надявай!"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Нормално е да ходят 1 година и да се саберат Ще намериш и по добра от нея споко

Мега фен
    даам... понякога ''светлината в тунела'' всъщност е от приближаващия влак изчакай да видиш дали нещата м/у тях ще тръгнат добре и ако не, ето го твоя шанс, въпреки че аз те съветвам да не се занимаваш с нея, все пак е гадже на твой приятел...

Град
    Dreamland Varna
    Търси надеждата другаде.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    даам... понякога ''светлината в тунела'' всъщност е от приближаващия влак изчакай да видиш дали нещата м/у тях ще тръгнат добре и ако не, ето го твоя шанс, въпреки че аз те съветвам да не се занимаваш с нея, все пак е гадже на твой приятел...
    Май наистина е така понякога ''светлината в тунела'' всъщност е от приближаващия влак Е то на човек му идва в един момент повече чакането и просто трябва да се примири.Нали точно затова не и казах,защото е гадже на мой приятел!!!

Град
    Пловдив
    да бе, да си му минава животът, докато той чака и се надява...глупости, просто няма к'во да се прави...някой ден ще намериш такова момче, което да те кара да изпитваш такива, че и по-силни,чувства, но тогава ти ще бъдеш с нея и ще видиш колко по-прекрасно е това...така или иначе тя е гадже на приятеля ти..става сложну
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Съжалявам много!
    Найстина е гадно, но едиственото което ти остава е да чакаш..& надяваш, но не виждам голям смисъл в това.
    Има една поговорка " Винаги има нещо по-добро от това което имаш. " & " Които търси, намира " .. Ами това е съвета ми, нямам какво друго да ти кажа
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Чакай и се Надявай ... Това е наистина много правилно,но ти я чакаш вече повече от година.Не мислиш ли,че е много?Вярно имаш чувства към нея ... искаш да ги споделиш ... искаш всичко да е взаимно.Но щом тя се е събрала отново с предишния,мислип ли,че има някаква вероятнос нещата да потръгнат между вас? Грубо го казах, ама не мога да не го кажа в пряк текст.По-добре си потърси друга Девойка.В морето няма само една риба
    Успех

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    Shove IT
    кофти шанс ..намери си друга

Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    Чакай и се Надявай ... Това е наистина много правилно,но ти я чакаш вече повече от година.Не мислиш ли,че е много?Вярно имаш чувства към нея ... искаш да ги споделиш ... искаш всичко да е взаимно.Но щом тя се е събрала отново с предишния,мислип ли,че има някаква вероятнос нещата да потръгнат между вас? Грубо го казах, ама не мога да не го кажа в пряк текст.По-добре си потърси друга Девойка.В морето няма само една риба
    Успех
    Виж сега аз не сам я чакал през цялото време,доиде един момент след време,знам ли 3,4 месеца неможех да си я избия от главата,и си казах когато обичаш някой макар и да не е с теб,тя все пак е жастлива,това е важното,какво да се прави такъв е живота.Но следва едно но тя се раздели с него,което ми даде надежди че мога да опитам,защото аз ценя приятелите си и докато беше с него не направих нищо,но сега нищо не ме спираше,бях готов да и каза,но за съжаление разбрах че те отново са заедно.За това дали ще потръгнат нещата между нас незнам,но нали трябва да опитам все пак иначе винаги ще се питам какво би станало.Въпроса тук беше не че съм настроен че не трябва да продължа напред,което смятам да направя,въпроса беше че се появи надежда и се изпари,но когато си влюбен не е много лесно да оставиш някого,така че наистина сте прави че човек трябва да продължи,но това беше наистина голям удар за мен.

Град
    Испания.

Re: Когато надеждата умира.

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    ...тамън когато се появи ''светлина в тунела'',всичко се срина с гръм и трясък.Всяка надежда се изпари и направо вече незнам какво да правя.Точно когато се появи надежда,всичко си доиде по стару му.
    Опитай да не се срещаш с нея често. Така малко по малко ще я забравиш, и чувствата ще по отминат. Най важното е да пробваш да го "преглътнеш психически", и всичко ще се оправи.
    Не забравяй че тя не е единственото момиче. Има много други за които наистина си заслужава да се бориш.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

засега изчакай
    DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    За съжаление няма нищо лесно
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Ами и това се случва!Личи си, че си добър и мил, това, че не си ги разделил е много благородно!Има още други момичета!Опитай се да се да я забравиш!Успех

оффф.....4ак и на мен ми стана гадно.....
    абе фани си някое др моми4е,влюби се в нея щото така само се нараняваш и е мн кофти....трудно е ама откъде знаеш колко още ще трябва да я 4акаш а когато момента настъпи пак не е сигурно 4е нещата ще се полу4и...

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    оффф.....4ак и на мен ми стана гадно.....
    абе фани си някое др моми4е,влюби се в нея щото така само се нараняваш и е мн кофти....трудно е ама откъде знаеш колко още ще трябва да я 4акаш а когато момента настъпи пак не е сигурно 4е нещата ще се полу4и...
    Аз и не възнамерявам да я чакам,както се казва живота трябва да продължи,достатъчно се измъчвах,но ако пък след време ако имам отново шанс може и да се съберем,кой знае.

браво че си изчакал и още го правиш!!! това те прави одбър приятел,а съответно и човек.ако мислиш че след като и признае ще има шанс направи го но след като изчакаш отново да се посдурбат,но най-добре се опитай да я забравиш,колкот повече го искаш толкова по-лесно ще стане.успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    Успех
    Мнението ти е наистина правилно. След нещото, което ми се случи снощи - да, според мен авторът трябва да се откаже. Такъв е живота - трябва да се живее пълноценно.

mn e kofti taka naistina... ti si dobur priqtel... sigurna sum 4e momi4eto e mn dobro i si zaslujava (pone taka q opisa) no priqtelite sa po vajni... opitai se da q zabravi6 i gore glavata 6te sre6tne6 druga
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Съжалявам. Понякога така се случва в живота... Но все пак: "Цялата човешка се крие в тези слова: Чакай и се надявай!"
    Поздравления за 1500-те прочетени страници !! Наистина това е най-точния отговор!

П.П.
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Но все пак: "Цялата човешка мъдрост се крие в тези слова: Чакай и се надявай!"
    Don't tell me what I can or can't do !

Благодаря на всички за мнението,ще чакам пък ще видим,каквото стане стане.

Много идентичен случай имам, имах или и аз незнам какво, но знам как се чувстваш... Гадно е... Но нещото, което осъзнах е, че трябва да си живееш живота както трябва. Намери си друго момиче... много са... но ако наистина изпитваш такива чувства към нея дори когато си намериш някоя... си остави една вратичка отворена, т.е. продължавай да поддържаш връзка с нея, говори си с нея, бъди й приятел... Но не си пропилявай живота в безмислено чакане и правене на нищо само и само защото в момента не можеш да бъдеш с нея Психически ако превъзмогнеш невъзможността си да бъдеш с нея е най-добре. Но както казах, ако наистина изпитваш силни чувства към нея си остави вратичката отворена Успех

Те пак се разделиха. Направо незнам какво да си мисля вече.

Супер фен
    Град
    Панацея
    и ко 1 пyтка ли има само на тоя свят?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си