.

Виж резултатите на анкетата: какво да правя?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да се самоубия

23 27,06%
  • да се стегна

62 72,94%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Незнам обаче за 2те минути който ми отне да прочета извънредно тъпата ти тема с удоволствие бих ти резнал празната зелка...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Детето търси внимание и някой да й каже, че света има нужда от нея(благородна лъжа?).Колко сте коравосърдечни :/

Инак спиртът помага за всичко, вярвай ми.

ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ качила цял 1 килограм , ттцтцтцтцтцттц провай да се изтеглиш сутринта ( преди тва може и до кенефа да отидеш да ти олекне) и ще видиш ,че даже може и да си свалила....
    По темата: стига се излага е , кат толкова е тежка работата си режи вените , а ако искаш нещо повече от тоя живот Бори се , Кво друго ти трява .....А Не е ли по интересно да си сам срещу всичко в класа , щом са те нарочили така , тегли им майната и не се занимавай !!!!

Град
    In Devil's Castle
    и мен ме е предавала уж "най-добра" приятелка,ама голяма работа....давай напред
    someone else...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Долна подигравка с хората,които наистина имат проблеми и лоши дни,и които не виждам смисъл в съществуването си.Има къде-къде по-значими проблеми от твоя качен 1 килограм или лошите ти оценки.Всичко се оправя.Все пак нищо непоправимо не се е случило.Стегни се и не занимавай аудиторията с глупостите си.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на Remini

Re: след поредица от гадни дни...

Цитирай Първоначално написано от anji92
    Хора помогнете, имах наи-ужасната седмица -,,най-добрата'' ми приятелка ме предаде по най-гнусния на4ин-настрои целия клас сре6ту мен (каза 4е съм казала на някой няква тайна за която в последствие се оказа 4е аз дори не я знамтая тайна дето съм я казала) после и поредица от ло6и оценки а после се оказ ва 44е съм качила и един килограм от яденето на сладолед и 6околад(бях в депресия
    Поговори с родителите си и смени училището !
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    u nas
    Правиш един лек опит за самоубииство и после целия клас ще съжелява и ще е гузен за това, че са се настройли с-у теб.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Стягаш се разбира се всички проблеми рано или късно минават.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    London
    Олеле моля ти се не ми говори за самоубийство!!!Стягай се!!Въобще не си помисляй за такова нещо,защото това далеч не е най-доброто решение,а напротив-най-глупавото!!Стегни се-животът продължава!
    <You are never too young to die...>

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Обясни на класа си,че нямаш идея за какво става въпрос,направи гадно на "приятелката си",спри да ядеш калорични храни и седни да учиш...толкова ли е трудно?
    Съгласна съм!
    И аз.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Re: след поредица от гадни дни...

Цитирай Първоначално написано от anji92
    Хора помогнете, имах наи-ужасната седмица -,,най-добрата'' ми приятелка ме предаде по най-гнусния на4ин-настрои целия клас сре6ту мен (каза 4е съм казала на някой няква тайна за която в последствие се оказа 4е аз дори не я знамтая тайна дето съм я казала) после и поредица от ло6и оценки а после се оказ ва 44е съм качила и един килограм от яденето на сладолед и 6околад(бях в депресия
    при мен е същото..но да не ти пука!А на тая "приятелка" - майната й!Няма смисъл да се самоубиваш..по-скоро се стегни..в този живот явно трябва да си егоист..и да не поглеждаш никого,щото колкото си по-добър с хората..точно така ти се качват на главата и накрая ти излизаш виновния за всичко..
    Желязна Девица

Оф,ако се впечатлявах от такива неща ехе...
    Да ти кажа толко ти е била приятелка,а тия от класа ти толко са те уважавали,чи вярват сляпо на всичко.Какво те боли за мнението на хора,които явно не те ценят?!Доколкото виждам през прозореца слънцето ощи свети

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И това ако е причина да се самоубиеш, значи наистина си мн зле... стегни се малко, аман от лигави момиченца бе... и кво като си качила 1кг, ще го смъкнеш... и кво като те е преебала "приятелка", заебаваш я и продължаваш напред... утре като тръгнеш на работа някоя колежка като те преебе пак ли ще се самоубиваш... смешна работа... детска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си