- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след поредица от гадни дни...
Незнам обаче за 2те минути който ми отне да прочета извънредно тъпата ти тема с удоволствие бих ти резнал празната зелка...
Детето търси внимание и някой да й каже, че света има нужда от нея(благородна лъжа?).Колко сте коравосърдечни :/
Инак спиртът помага за всичко, вярвай ми.
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ качила цял 1 килограм , ттцтцтцтцтцттц провай да се изтеглиш сутринта ( преди тва може и до кенефа да отидеш да ти олекне) и ще видиш ,че даже може и да си свалила....
По темата: стига се излага е , кат толкова е тежка работата си режи вените , а ако искаш нещо повече от тоя живот Бори се , Кво друго ти трява .....А Не е ли по интересно да си сам срещу всичко в класа , щом са те нарочили така , тегли им майната и не се занимавай !!!!
и мен ме е предавала уж "най-добра" приятелка,ама голяма работа....давай напред![]()
someone else...
Долна подигравка с хората,които наистина имат проблеми и лоши дни,и които не виждам смисъл в съществуването си.Има къде-къде по-значими проблеми от твоя качен 1 килограм или лошите ти оценки.Всичко се оправя.Все пак нищо непоправимо не се е случило.Стегни се и не занимавай аудиторията с глупостите си.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Поговори с родителите си и смени училището !Първоначално написано от anji92
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Стягаш се разбира се всички проблеми рано или късно минават.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Олеле моля ти се не ми говори за самоубийство!!!Стягай се!!Въобще не си помисляй за такова нещо,защото това далеч не е най-доброто решение,а напротив-най-глупавото!!Стегни се-животът продължава!
<You are never too young to die...>
И аз.Първоначално написано от VerryBerry
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
при мен е същото..но да не ти пука!А на тая "приятелка" - майната й!Няма смисъл да се самоубиваш..по-скоро се стегни..в този живот явно трябва да си егоист..и да не поглеждаш никого,щото колкото си по-добър с хората..точно така ти се качват на главата и накрая ти излизаш виновния за всичко..Първоначално написано от anji92
![]()
Желязна Девица
Оф,ако се впечатлявах от такива неща ехе...
Да ти кажа толко ти е била приятелка,а тия от класа ти толко са те уважавали,чи вярват сляпо на всичко.Какво те боли за мнението на хора,които явно не те ценят?!Доколкото виждам през прозореца слънцето ощи свети![]()
И това ако е причина да се самоубиеш, значи наистина си мн зле... стегни се малко, аман от лигави момиченца бе... и кво като си качила 1кг, ще го смъкнеш... и кво като те е преебала "приятелка", заебаваш я и продължаваш напред... утре като тръгнеш на работа някоя колежка като те преебе пак ли ще се самоубиваш... смешна работа... детска...![]()
![]()