- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- раздел наркотици
Против.
извинявай сега забелязах... прав си важното е да сме оптимистиПървоначално написано от Lestat357
![]()
Samе shit... different way
за !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
za
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Против
ти безсмъртен ли си ?... и ти ще умрешПървоначално написано от _Becko_
![]()
защо си направи труда изобщо да напишеш това ^Първоначално написано от exploitedteen
да не е без хичПървоначално написано от summer_gir1
![]()
а ти какво ... май няма голяма разлика ?Първоначално написано от _Becko_
![]()
Защо някои се заблуждават че като са на тази земя имат цел или пък смисъл.Целта си я определяш сам....![]()
хахах и какво те навежда на мисълта, че мозъкът ми е размътен от наркотиците.. или като не ни оттърва ще почваме с личните нападки... разликата между теб и мен е, че съм достатъчно уверена в себе си за да опитам от всичко което поискам веднъж като съм сигурна, че няма да се пристрастя и факта ,че говоря за един опит може да е показателен... пък вече ако си достатъчно ограничен за да ми кажеш, че това ме прави наркоманка проблема си е в теб ... и това какво ще остави човек след себе си няма нищо общо с наркотиците... мога да ти направя един солиден списък на световнопризнати хора оставлили нещо сле себе си , който са опотребявали наркотициПървоначално написано от _Becko_
Това значи ли че е с по-голям смисъл или пък полза ?Първоначално написано от exploitedteen
Целта и идеалите са субективни, дори малко повече от хората които ги създават......![]()
За едни - правилно, за други - не.....![]()
Хората са чисто и просто малко по-умни животни и нищо повече.....а да - обичат да се вживяват, вярвайки в измислени цели и идеали.....Това го няма при никое друго животно....![]()
Значи ако правиш нещо за другите целта ти е градивна ?Първоначално написано от exploitedteen
Ако убиваш хора и дереш в чужда държава, а после в собствената си раздаваш облекла от кожите, на бедните и нуждаещите се, вече си един полезен на обществото човек.....![]()
Защо намесваме наркотиците в този дебат ?
Прав си - примера е краен.....Първоначално написано от exploitedteen
Тоест, ако целта ти не носи полза на другите е безмислена ?
А ако влияе деструктивно на теб, но помага на другите тогава е дори още по-ценна(т.нар. Чудеса от храброст и тем подобни глупости)......Първоначално написано от exploitedteen
Целта била много алтруистична работа.....![]()
ЗА съм!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Не ти разбирам въпроса.....Първоначално написано от exploitedteen
Ако е за "чудесата от храброст" - не помага никак....но се води за цел.....![]()
Ми тия наркотици само ти ги имаш в предвид.....Винаги ги намесваш като започнем да говорим......Първоначално написано от exploitedteen
На този етап от развитието(по скоро регрес) на хората, наркотиците по-скоро им пречат отколкото помагат.....
За повечето хора да....Първоначално написано от exploitedteen
тука много задълбочени дискусии започнаха....