- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет!!!Много е сериозно!
Ще тръгнеш да се биеш с този мистериозен тип,а няма да хванеш приятелката си и да треснеш по масата с ръка и да и обясниш като МЪЖ НА ЖЕНА как стоят нещата!Бъди лошият в такава ситуация...едно момиченце едва ли би могло да разбере ситуацията!
А за секса...брате това че си пише с някакъв не би трябвало да повлияе на интимните ви отношения освен ако тя не иска да те зареже![]()
Успех !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ако започнеш да й говориш какъв е и как трябва да го зареже, единственото което ще постигнеш е да й късаш нервите.
Бившия ми точно така процедираше с най-добрият ми приятел (т.е. сегашният ми партньор) - казваше ми 'той иска да е с теб', 'ще го пребия', 'не искам да се виждаш с него', заплашваше го с бой... еми единственото, което постигна беше в един момент да ми омръзне от това и да му изневеря с него, след което разбира се, забрави за мен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Govoril sym s neq na tazi tema.Kazval sym i vs,koeto mislq za nego,no tq ne mi vqrva.Kazva mi 4e preuveli4avam.6te iz4akam malko i 6te vidim.Sig sym,za6toto i predi see slu4valo taka.Ako nqkoe mom4e si pi6e tolkova 4esto s neq i proqvqva takyv golqm interes q haresva.Imalo e nqkolko takiva slu4ai.Posle kato razbere kakva e bila celta im i kakvi sa vsy6tnost se otvra6tava ot tqh.Razbira 4e ne sa i nikakvi fr i,4e sym bil prav.
Brutalen sadisti4en i simpati4en poluspartanec-polukazak.