- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет!!!Много е сериозно!
Много е сериозно!Без шеги,моля!
Проблема е в това,че някакъв се запознал с приятелката ми във vbox,поради общи интереси.От доста време си пишат всеки ден в skype.Той си имал гадже,ама тя се държала гадно с него и сигурно щели да късат.Приятелката ми е наивна(знам,защото и преди е ставало така)и си мисли,че той няма особени отношения към нея.Аз съм на друго мнение.Всеки ден си пишат-това е като закон божи,ако не е на компа или няма нет той задължително и праща sms.Разгледах и телефона-беше пълен с негови съобщения.Говори и на галени имена.Пишат си по цели часове.На мен ми отделя само няколко минути,а с него си пише постоянно.Говорят си за апсолютно всичко.Не знам какво точно и пише,но съм много ядосан.Най-лошото е,че той се появи точно когато тя се скара със най-добрият си приятел.Както се досещате,аз съм и гадже,но тя има нужда и от приятел и той се оказва веднага до нея за да я изслушва и утешава.Тя си споделя повече с него отколкото с мен.Не знам какво са си писали през всичките тези дни.Говорил съм с нея много пъти за това,но тя не ми вярва:първо,защото по принцип съм много ревнив и второ,защото тя е много наивна и той и е спечелил доверието.И преди е ставало така.Тя знае.Казвал съм и.Но сега отново е заблудена.Ако му направя нещо ще ме набеди,че бия приятелите и.Той е от София и не мога да го намеря за да го понабия.Няма да се съгласи да се срещнем да се бием.Чувствам се безпомощен и безполезен!Вече почти не правим секс.Имаше пауза,поради здравословни проблеми,но и сега тя пак не иска.Само казва,че иска секс,но не показва никакво желание.Имам чувството,че тя няма нужда от мен!Отгоре на всичко той притежава всички качества,които аз нямам,и е по-добър от мен във всичко.Единствното ми предимство е,че той е дебел,а аз не.
Искам нормален живот!!!
Brutalen sadisti4en i simpati4en poluspartanec-polukazak.