.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: свършване

свършване

Gore dolu namerih otgovor na vuprosa si zatova smqtam temata za priklu4ena i nqma smisul da spamite pove4e! :]

Град
    София
    Когато достигнеш до оргазъм, ще ти стане ясно, че е именно такъв. Едва ли ще решиш, че е друго. Няма точно описание на това чувство.
    ...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
    WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
    AS SOMETHING OUT OF REACH...

Ми...има различни...оргазми как да кажа :P Да кажем,че ставаш на иглички,забравяш за всичко и всички и не можеш дума да обелиш,или почваш да бръщолевиш някакви пълни безсмислици,и отдолу ставаш като рекичка....И трепериш

Град
    BapHa
    определено няма то1но описание на това чувство, но да изтръпваш, свиват се мускулите ти...
    става за много кратко време и е много разтърсващо (е естествено зависи от това какъв е оргазма...) =]
    Pendulum - Blood sugar (music)~

hora neka e qsno 4e svur6vaneto i orgazma sa dve razli4ni ne6ta!Do tuk opisvate samo svur6vane!
    Naistina sama 6te go useti6, 6tom ne si znaela zna4i prosto ne si go izpitala, koeto ne e pritesnitelno nito za teb nito za priqtelq ti!S vremeto 6te si obogatite seksualnata kultura, 6te se nau4ite koe i kak i vsi4ko 6te e ok!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    hora neka e qsno 4e svur6vaneto i orgazma sa dve razli4ni ne6ta!Do tuk opisvate samo svur6vane!
    Обясни ми разликата?Аз си мислех че "свършване" е жаргонен синоним на "оргазъм" ?

верно ква е разликата

мерси за отговорите... .... зна4и той си ме лашка мн мн мн мн и то се "насабира" удоволствие с всяко следващо проникване и изведнъж все едно нещо се пука или нз как то4но да го обясня и пак по4ва такова насабиране....тва как се обяснява?!?!?! смисъл как може да се наре4е??!

Мега фен
    Значи тва е като третото умение на Урсата като има МКБ...Докато се бие damage-а се наслагва обаче активира ли се МКБ-то и това наслагване на damage се занулява и започва отначало.Дано да съм ти помогнал.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Значи тва е като третото умение на Урсата като има МКБ...Докато се бие damage-а се наслагва обаче активира ли се МКБ-то и това наслагване на damage се занулява и започва отначало.Дано да съм ти помогнал.
    точно

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Scouse
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    точно
    и Berserker`s Blood-a на Huskar

Град
    София / Бургас
    Цитирай Първоначално написано от no_name_f_
    мерси за отговорите... .... зна4и той си ме лашка мн мн мн мн и то се "насабира" удоволствие с всяко следващо проникване и изведнъж все едно нещо се пука или нз как то4но да го обясня и пак по4ва такова насабиране....тва как се обяснява?!?!?! смисъл как може да се наре4е??!
    Ами точно като се "пука" (както си го описала) и ти е най-готино - това е свършване/оргазъм.

emi nemoje da se opi6e kef e

Re: свършване

Цитирай Първоначално написано от no_name_f_
    Здравейте
    Аз съм на 17 години и от скоро водя полов живот...даже мн скоро....та вчера спах с приятеля си и просто щях да експлоадирам....та той ме пита колко пъти съм свършила а аз незнаех та това ми е и въпроса как да разбера кога свършвам....?
    Моля отнесете се сериозно с питането ми....
    Благодаря предварително!
    ами може би е било т.н. множевствен оргазъм :Р

mersi mnogo za otgovorite vi smqtam temata za priklu4ena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си