- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване
Gore dolu namerih otgovor na vuprosa si zatova smqtam temata za priklu4ena i nqma smisul da spamite pove4e! :]
Когато достигнеш до оргазъм, ще ти стане ясно, че е именно такъв. Едва ли ще решиш, че е друго. Няма точно описание на това чувство.
...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
AS SOMETHING OUT OF REACH...
Ми...има различни...оргазми как да кажа :P Да кажем,че ставаш на иглички,забравяш за всичко и всички и не можеш дума да обелиш,или почваш да бръщолевиш някакви пълни безсмислици,и отдолу ставаш като рекичка....И трепериш
определено няма то1но описание на това чувство, но да изтръпваш, свиват се мускулите ти...
става за много кратко време и е много разтърсващо (е естествено зависи от това какъв е оргазма...) =]
Pendulum - Blood sugar (music)~
hora neka e qsno 4e svur6vaneto i orgazma sa dve razli4ni ne6ta!Do tuk opisvate samo svur6vane!
Naistina sama 6te go useti6, 6tom ne si znaela zna4i prosto ne si go izpitala, koeto ne e pritesnitelno nito za teb nito za priqtelq ti!S vremeto 6te si obogatite seksualnata kultura, 6te se nau4ite koe i kak i vsi4ko 6te e ok!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от key_of_hell
Обясни ми разликата?Аз си мислех че "свършване" е жаргонен синоним на "оргазъм" ?
![]()
мерси за отговорите....... зна4и той си ме лашка мн мн мн мн и то се "насабира" удоволствие с всяко следващо проникване и изведнъж все едно нещо се пука или нз как то4но да го обясня и пак по4ва такова насабиране....тва как се обяснява?!?!?! смисъл как може да се наре4е??!
Значи тва е като третото умение на Урсата като има МКБ...Докато се бие damage-а се наслагва обаче активира ли се МКБ-то и това наслагване на damage се занулява и започва отначало.Дано да съм ти помогнал.
и Berserker`s Blood-a на HuskarПървоначално написано от Scouse
![]()
Ами точно като се "пука" (както си го описала) и ти е най-готино - това е свършване/оргазъм.Първоначално написано от no_name_f_
emi nemoje da se opi6e kef e![]()
ами може би е било т.н. множевствен оргазъм :РПървоначално написано от no_name_f_
mersi mnogo za otgovorite vismqtam temata za priklu4ena
![]()