- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Прекомерно окосмяване на краката след епилиране при момчета?
Родителите ми са твърдо против за депилирането на краката,но аз искам (заради момичетата , естествено) . Плашат ме с това,че след депилиране растежа на космите ще стане по засилен и ще заприличам на горила. Вярно ли е това? Ще се налага ли след депилация да си поддържам краката депилирани винаги? (не искам да ги поддържам зимата, защото просто няма смисъл) Има ли такова нещо или просто ме сплашват?
Човече аз си епилирам краката с крем-депилатор,но до сега не съм ги оставял повече от няколко дена,например за кола-маската съм сигурен че от нея космите даже уредяват![]()
Няма да се увеличи окосмяването ако космите се отстранят от корен, а не се късат. Като ги махаш от корена ще стават по тънки и по бледи
...И за целта трябва епилатор?!....Ако използва крем депилатор няма как космите да се изскубнат от корен...според мен.Първоначално написано от ^Santra^
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
И кола маска става,най-добре при козметикПървоначално написано от Цвети...
![]()
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от Sw0rDz
по принцип родителите ти са прави - всяка химична епилация ще стимулира космените фоликули и новите косми ще са по груби и тъмни.
ака си мъничък или рехав на космена покривка тийн - няма смисъл да избързваш
ама като отидеш на козметик да не забравиш и педикюр да си направиш и виж там някой анти-целулитен масаж по на аванта ако има... педераси евриуер...
бранникь!
На 15 съм и окосмяването на краката е налице..даже малко в повечкоПървоначално написано от batkodoki
![]()
някакво професионално мнение от модераторите ? :/
Пфуу и аз съм на 15 и иам косми на кракатаи мисля малко с ножицата да ги понамаля ,не ми се иска да ги бръсня.Иначе от моя клас доста момчета са си теглили бръснача даже 1 вика''В днешно време е модерно да си гей''
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
За всичко това са виновни момичетата приятелюПървоначално написано от pYa.BaHKaTa
![]()
sw0rdZ, съгражданин![]()
По-добре не се епилирай, ами ги намали както каза пич-а малко по-горе...![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka