.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Ямболъ

Прекомерно окосмяване на краката след епилиране при момчета?

Родителите ми са твърдо против за депилирането на краката,но аз искам (заради момичетата , естествено ) . Плашат ме с това,че след депилиране растежа на космите ще стане по засилен и ще заприличам на горила. Вярно ли е това? Ще се налага ли след депилация да си поддържам краката депилирани винаги? (не искам да ги поддържам зимата, защото просто няма смисъл) Има ли такова нещо или просто ме сплашват?

Човече аз си епилирам краката с крем-депилатор,но до сега не съм ги оставял повече от няколко дена,например за кола-маската съм сигурен че от нея космите даже уредяват

Мега фен
    Град
    София
    Няма да се увеличи окосмяването ако космите се отстранят от корен, а не се късат. Като ги махаш от корена ще стават по тънки и по бледи

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Няма да се увеличи окосмяването ако космите се отстранят от корен, а не се късат. Като ги махаш от корена ще стават по тънки и по бледи
    ...И за целта трябва епилатор?!....Ако използва крем депилатор няма как космите да се изскубнат от корен...според мен.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Цитирай Първоначално написано от Цвети...
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    ...И за целта трябва епилатор?!....Ако използва крем депилатор няма как космите да се изскубнат от корен...според мен.
    И кола маска става,най-добре при козметик

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Прекомерно окосмяване на краката след епилиране при момч

Цитирай Първоначално написано от Sw0rDz
    Родителите ми са твърдо против за депилирането на краката,но аз искам (заради момичетата , естествено ) . Плашат ме с това,че след депилиране растежа на космите ще стане по засилен и ще заприличам на горила. Вярно ли е това? Ще се налага ли след депилация да си поддържам краката депилирани винаги? (не искам да ги поддържам зимата, защото просто няма смисъл) Има ли такова нещо или просто ме сплашват?
    ВЪЗРАСТ?!

по принцип родителите ти са прави - всяка химична епилация ще стимулира космените фоликули и новите косми ще са по груби и тъмни.

ака си мъничък или рехав на космена покривка тийн - няма смисъл да избързваш

ама като отидеш на козметик да не забравиш и педикюр да си направиш и виж там някой анти-целулитен масаж по на аванта ако има... педераси евриуер...
    бранникь!

Град
    Ямболъ

Re: Прекомерно окосмяване на краката след епилиране при момч

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Sw0rDz
    ВЪЗРАСТ?!

по принцип родителите ти са прави - всяка химична епилация ще стимулира космените фоликули и новите косми ще са по груби и тъмни.

ака си мъничък или рехав на космена покривка тийн - няма смисъл да избързваш
    На 15 съм и окосмяването на краката е налице..даже малко в повечко

Град
    Ямболъ
    някакво професионално мнение от модераторите ? :/

Град
    Pleven d'gee
    Пфуу и аз съм на 15 и иам косми на краката и мисля малко с ножицата да ги понамаля ,не ми се иска да ги бръсня.Иначе от моя клас доста момчета са си теглили бръснача даже 1 вика''В днешно време е модерно да си гей''
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Град
    Ямболъ
    Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    Пфуу и аз съм на 15 и иам косми на краката и мисля малко с ножицата да ги понамаля ,не ми се иска да ги бръсня.Иначе от моя клас доста момчета са си теглили бръснача даже 1 вика''В днешно време е модерно да си гей''
    За всичко това са виновни момичетата приятелю

sw0rdZ, съгражданин

По-добре не се епилирай, ами ги намали както каза пич-а малко по-горе...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си