- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Яко гаден проблем ;(
баща ми идиота по някъв начин е преебал диспечера на задачите и сега като натисна Control+Alt+Del ми пише "Диспечерът на задачите е бил забранен от администратора"...Какво да правя че ми трябва много?
Изтегли следния batch файл и го стартирай: http://4storing.com/free/w76r0/bba97...5a76185f7.html
показаха ми как да си го оправя...но защо ли имам чувството че искаш да сваля някво тъпо малко вирусче което ти си правил и си мислиш че аз съм толкоз зле да не видя че е .bat формат да го изтегля и то да почне да ми "трие" нещата от /c и /d преди антивирусната да ми го засечебраво умник
След като отвориш файла ще ти се форматира и без това празната тиква. Защо изобщо търсиш помощ тук? Да беше отворил batch файла чрез Notepad, така ще разбереш каква информация има в него. Трябва да съм луд за да правя такива мизерии на хората и то по такъв начин.![]()
lele samo kato ti vidq podpisa mi stava duma 4e si haker brat, evala ti pravq BLaCKBLooD ustai go kat ne iska ;]Първоначално написано от JuN!0r
нали ти казах че съм си го оправил бе аре бегай,само като ти видя снимката ми става дума че си мухльо братПървоначално написано от xaxa
![]()
хакер съм колкото съм и таджекистанецПървоначално написано от KRSs
![]()
muxlio e maikatiПървоначално написано от JuN!0r
JuN!0r Много е лесно да обиждаш хората по форумите, нали? Интересно дали в истинския свят ще си толкова приказлив колкото и тук или може би знаеш какъв ще е резултата....?Първоначално написано от xaxa
приказлив съм навсякъде за това много хора не ме харесват,а за малките пичове които са смели пред компа и мен ме дразнят и мен ме дразнят ама не съм от тях...Първоначално написано от BLaCKBLooD
и аз имах същия проблем, обаче като си направих друг акаунт на компа си бачкашеПървоначално написано от JuN!0r
![]()