- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нормално ли е?
Мъжете не плачат,но хората-да.
Прави си сам изводите...![]()
Като нашите.Първоначално написано от sunset_light
![]()
Казаха ми,че ако завърша с пълно 6 ще ми купят МР4.![]()
Аз веднага се навих.![]()
родителите постоянно казват,че ще ви наградят с нещо,ако направите еди какво си...ако завършите с 6..бла бла....да не сте им домашни любимци?
по - добре да се хвана на работа,сама ще си изкарам пари за каквото и да било
Пич..ти си педерас..тва е педалско както искаш го приемай ама щом си се разревал пред целия ти клас..не ти ли е малко кофти ,че си плакал пред целия си клас кат някфо момиче.....ся даже и момичетата си мислят че са повече от тебе щото си ревал чаткаш ли..да не говорим за момчетата...сиг си пален загубеняк...
Аз ревех във втори клас,когато получих 2-ка,защото не си носех няк'фа тетрадка...И в 5-ти и в 6-ти имах двойка,ама ми дремеше на...нали...Но попринцип винаги си завършвам с 6
Стегни се малко...Да не си в детската...Емоциите са си емоции,ама за такава глупост...Не е забранено да плачеш,ама за 5-ца
Ай за 2-ка щеше да е по-приемливо,ама 5-ца
Или поне да беше излязал до 00,а не пред всички...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Spox manняма са плашиш има много несправедливости в житота...бял кахър...тва да ти е проблема...иначе за нормалко незнам сигурно си свръх-чувствителен...което не е лошо...но пак зависи кой клас си и къде учиш.Щото има много различия навсякъде!
Brain Madness!
Ne go uprekvam, ama ima po-gadni slu4ai. Samo da ne stane grandoman ne tema 6-ici 4e tva e naistina lo6o.
znachi spored men si e napalno normalno zashtoto nqkoi momicheta i momcheta kazvat eeee toq pak vedngaa da revne momchetata ne bivat da revat ili tem podboni kakto kaza tam nqkoi tova sa emocii i ako si bil mn razstroen nqma nishto sramno a ako klasayt te e vidql i ti se e podigraval zatova che si plakal hich da ne ti puka kakto kaza pak nqkoi shte sednesh shte nauchish i sledvashtiq pat kato te vdigne gospojata kaji sichko koeto e trqbvalo da douchish taka shte pokajesh na sichki che ne ti dreme!!!tova e moq savet dano da te e haresal
![]()