.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора

Нормално ли е?

Приятели искам да ви попитам нормална ли е моята реакция в час по Литература. Госпожата връща изходящото ниво и аз вече се радвам, че ще имам 6. Обаче госпожата казва Александър 5! Много се смутих дрямах, дрямах и изведнъж се разплаках, беше ми много тъпо защото тази оценка може да ми развали годишният успех, а имам обещано хъски и цифров ако завърша с 6. Госпожата ме утеши и ми каза, че ще имам още оценки.

Моят въпрос е: Нормална ли е моята реакция нормална ли е (момче съм)???

Според мен си е напълно нормално! Няма нищо ненормално в това да се почувстваш кофти след като, а и след като не си го очаквал ... А че си момче не значи да си железен в 1000% от ситуациите. Тва са си емоции
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Благодаря ви много

Град
    паралелно
    Разбирам положението ти, но трябва да се научиш да се сдържаш повече. Казвам го за твое добро. Първо, да ревеш за петица е смешно (казва ти го човек, който е бил пълен отличник 11 години) и неминуемо ще предизвика много коментари от страна на твоите съученици. Второ, в наши дни трябва да си "железен", иначе околните ще те изядат с парцалите. Така че не показвай повече подобна слабост било в училище, било пред познати или съвсем странични хора.

Град
    Blood city
    misleno si kazva6 , sa6o sega kato si se vurnem u nas , 6te sednem i 6te si nau4im hubavko , utre 6te vdigne6 ruka da te izpitat i 6te izkara 6 i 6te si ima6 huski , koeto da snima6 s cifroviq i nikvi sulzi , 4e 6te te biq
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    WTF ?!?
    Не е нормално, кво му приказвате ? Ти за 5 ако ревеш, ако имаш 2 ще си срежеш вените а?Предполагам си над 6-ти клас, а за момче и изобщо човек на тази възраст не е нормално!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз мисля,че е нормално.Кво ненормално има?

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    WTF ?!?
    Не е нормално, кво му приказвате ? Ти за 5 ако ревеш, ако имаш 2 ще си срежеш вените а?Предполагам си над 6-ти клас, а за момче и изобщо човек на тази възраст не е нормално!
    ми прав си пич.аз по математика се радвам на по висока оценка от 3.наште пак сащо са ми обещали куче ама не ми дреме вече.тя тая пише за годината на един
    дошъл от некво даскало за тия с мн мозък 5.свиквай пич с по-ниски оценки.ма гледайда не плачеш пред приятели шот ше ти се подиграват

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Разбирам положението ти, но трябва да се научиш да се сдържаш повече. Казвам го за твое добро. Първо, да ревеш за петица е смешно и неминуемо ще предизвика много коментари от страна на твоите съученици. Второ, в наши дни трябва да си "железен", иначе околните ще те изядат с парцалите. Така че не показвай повече подобна слабост било в училище, било пред познати или съвсем странични хора.
    Така е!Научи се да се сдържаш повече,все пак си момче.Никой не харесва ревливи момчета,които плачат за глупости!

Град
    Blood city
    lele , hora stiga be i toi e 4ovek , 6te si reve ako iska , kvo zna4enie ima pola , iznervqte me , stanalo mu e gadno na mom4eto , i az sum revala , v 7 klas 6te si stane pi4 ve4e za6to priemate vsi4ko ot lo6ata strana

Нормално?!
    абе човек да ревеш за 5ца?!
    то за двойка е тъпо да ревеш,пък ти за петица и то си момче

а и кво ваще да не би да те убият за една петица

Град
    Blood city
    Hahahahahahah az puk kazvam 4e 6te si reve mom4eto

Кое му е нормалното бе ? Да не си путка да ревеш пред цел клас ?

Защо бе,просто сблъсък между реалност и очаквания,афект винаги има.
    Нищо не е станало,обаче е хубаво да се научиш да се сдържаш.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    Blood city
    to4no tuka

Град
    С нищо не можете да ме убедите, че е нормално да се плаче за петица и то пред цял клас!
    Разбирам да ти пука за училище, да си гледаш оценките и интересите, ама това е просто смешно ! Не може момче/момиче (в случая момче) на 13-15 години да плаче за оценка и то за петица!
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ами KurZaLefski, си го е казал правилно. Реви си колкото искаш , но недей пред целият клас де Предполага се , че момичетата ще ревът , а ние ще ги утешаваме
    JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Faraonqbg
    Ами KurZaLefski, си го е казал правилно. Реви си колкото искаш , но недей пред целият клас де Предполага се , че момичетата ще ревът , а ние ще ги утешаваме
    +1 Да да ще утешавам курвите от моя клас Мен кой ме утешава като ми се случи нещо гадно ?
    П.П. Към автора : Стига плака като момиче.Научи се да си сдържаш емоцийте!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

ми не смятам че е нормално!какво?!ти ако имаш 2-ка ще се самоубиеш ли?
    а ти за 5-ца
    бтв,кой клас си?

не,некой път,просто като чета такива тъпи теми и ми се ще да си разбия главата в някоя тухла.

и то пред целия клас?ходи си у вас и там си реви колкото искаш.
    и аз днеска очаквах 6-ца по биология,защото всичко преписах от учебника,и накрая ..4ка,ама не съм ревала,взех си теста и готово..

Ми нормално е ,какво смешно има ,не мога да разбера,само мислите за чуждото мнение.
    ROCK
    ON!

Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Ми нормално е ,какво смешно има ,не мога да разбера,само мислите за чуждото мнение.
    Кое му е нормалното да ревнеш пред цял клас за 5ца , пак казвам 5ца , а не 6ца ? Виж за 2 , може би има някакъв смисъл при положение , че е пълен отличник ... и техните ще му строшат каската ...
    JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE

Ми ,гадно е да те прецакат с оценките,прав си,а и има такива родители да,само правят някакви задачи като например спечели шестица и ще ти купя еди какво сиии,ама го правят само да го подтикнат да учи,виж приятел хвани и зубкай яко, и я помоли да те изпита,ще се зарадваш на успеха,повярвай ми.
    ROCK
    ON!

Град
    Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Представи си след 5-10 години, когато започне работа и к'во като му дадат вместо 400 лева 380, ще се разплаче пред шефа си ли ? Да се научи да сдържа емоциите си и да отсява важното от маловажното!

Цитирай Първоначално написано от KurZaLefski
    Кое му е нормалното бе ? Да не си путка да ревеш пред цел клас ?
    хахаххаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си