- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нормално ли е?
Приятели искам да ви попитам нормална ли е моята реакция в час по Литература. Госпожата връща изходящото ниво и аз вече се радвам, че ще имам 6. Обаче госпожата казва Александър 5! Много се смутих дрямах, дрямах и изведнъж се разплаках, беше ми много тъпо защото тази оценка може да ми развали годишният успех, а имам обещано хъски и цифров ако завърша с 6. Госпожата ме утеши и ми каза, че ще имам още оценки.
Моят въпрос е: Нормална ли е моята реакция нормална ли е (момче съм)???![]()
Според мен си е напълно нормално! Няма нищо ненормално в това да се почувстваш кофти след като, а и след като не си го очаквал ... А че си момче не значи да си железен в 1000% от ситуациите. Тва са си емоции![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Разбирам положението ти, но трябва да се научиш да се сдържаш повече. Казвам го за твое добро. Първо, да ревеш за петица е смешно (казва ти го човек, който е бил пълен отличник 11 години) и неминуемо ще предизвика много коментари от страна на твоите съученици. Второ, в наши дни трябва да си "железен", иначе околните ще те изядат с парцалите. Така че не показвай повече подобна слабост било в училище, било пред познати или съвсем странични хора.
misleno si kazva6 , sa6o sega kato si se vurnem u nas , 6te sednem i 6te si nau4im hubavko , utre 6te vdigne6 ruka da te izpitat i 6te izkara 6 i 6te si ima6 huski , koeto da snima6 s cifroviqi nikvi sulzi , 4e 6te te biq
![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
WTF ?!?
Не е нормално, кво му приказвате ? Ти за 5 ако ревеш, ако имаш 2 ще си срежеш вените а?Предполагам си над 6-ти клас, а за момче и изобщо човек на тази възраст не е нормално!
Първоначално написано от AnincetoSexy
ми прав си пич.аз по математика се радвам на по висока оценка от 3.наште пак сащо са ми обещали куче ама не ми дреме вече.тя тая пише за годината на единПървоначално написано от XceSS
дошъл от некво даскало за тия с мн мозък 5.свиквай пич с по-ниски оценки.ма гледайда не плачеш пред приятели шот ше ти се подиграват
Така е!Научи се да се сдържаш повече,все пак си момче.Никой не харесва ревливи момчета,които плачат за глупости!Първоначално написано от amazonkata90
lele , hora stiga be i toi e 4ovek , 6te si reve ako iska , kvo zna4enie ima pola , iznervqte me , stanalo mu e gadno na mom4eto , i az sum revala , v 7 klas 6te si stane pi4 ve4eza6to priemate vsi4ko ot lo6ata strana
![]()
Нормално?!![]()
абе човек да ревеш за 5ца?!
то за двойка е тъпо да ревеш,пък ти за петица и то си момче![]()
а и кво ваще да не би да те убият за една петица
Hahahahahahah az puk kazvam 4e 6te si reve mom4eto![]()
Кое му е нормалното бе ? Да не си путка да ревеш пред цел клас ?
Защо бе,просто сблъсък между реалност и очаквания,афект винаги има.
Нищо не е станало,обаче е хубаво да се научиш да се сдържаш.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
to4no tuka![]()
С нищо не можете да ме убедите, че е нормално да се плаче за петица и то пред цял клас!
Разбирам да ти пука за училище, да си гледаш оценките и интересите, ама това е просто смешно ! Не може момче/момиче (в случая момче) на 13-15 години да плаче за оценка и то за петица!
Ами KurZaLefski, си го е казал правилно. Реви си колкото искаш , но недей пред целият клас деПредполага се , че момичетата ще ревът , а ние ще ги утешаваме
![]()
JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE
+1 Да да ще утешавам курвите от моя класПървоначално написано от Faraonqbg
Мен кой ме утешава като ми се случи нещо гадно ?
П.П. Към автора : Стига плака като момиче.Научи се да си сдържаш емоцийте!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ми не смятам че е нормално!какво?!ти ако имаш 2-ка ще се самоубиеш ли?
а ти за 5-ца
бтв,кой клас си?
не,некой път,просто като чета такива тъпи теми и ми се ще да си разбия главата в някоя тухла.
и то пред целия клас?ходи си у вас и там си реви колкото искаш.
и аз днеска очаквах 6-ца по биология,защото всичко преписах от учебника,и накрая ..4ка,ама не съм ревала,взех си теста и готово..
Ми нормално е ,какво смешно има ,не мога да разбера,само мислите за чуждото мнение.![]()
ROCK
ON!
Кое му е нормалното да ревнеш пред цял клас за 5ца , пак казвам 5ца , а не 6ца ? Виж за 2 , може би има някакъв смисъл при положение , че е пълен отличник ... и техните ще му строшат каската ...Първоначално написано от sunset_light
JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE
Ми ,гадно е да те прецакат с оценките,прав си,а и има такива родители да,само правят някакви задачи като например спечели шестица и ще ти купя еди какво сиии,ама го правят само да го подтикнат да учи,виж приятел хвани и зубкай яко, и я помоли да те изпита,ще се зарадваш на успеха,повярвай ми.![]()
ROCK
ON!
Представи си след 5-10 години, когато започне работа и к'во като му дадат вместо 400 лева 380, ще се разплаче пред шефа си ли ? Да се научи да сдържа емоциите си и да отсява важното от маловажното!Първоначално написано от sunset_light
хахаххааПървоначално написано от KurZaLefski