.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Имам проблем с ръста си.

Еми.. Здравейте! Моят проблем е свързан с ръста.Сега съм на 17 год. и съм висок 1.65 см и за бала си искам да стана поне 1.72.В момента тренирам плуване и се надявам до година да постигна целта си.Според
    вас дали ще успея и ако не защо? И как може да порастна според вас.

Re: Имам проблем с ръста си.

Цитирай Първоначално написано от KpAcOoOo
    Еми.. Здравейте! Моят проблем е свързан с ръста.Сега съм на 17 год. и съм висок 1.65 см и за бала си искам да стана поне 1.72.В момента тренирам плуване и се надявам до година да постигна целта си.Според
    Баскетбол, волейбол...?

П.С.-За 17-1.65 наистина е малко..

Явно е нещо наследствено, ако вашите са дребнички
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Велико Търново
    nablqgai nai-ve4e na basketbola,nali gi znae6 basketbolistite kakvi sa gorili ( imam predvid visoki,ni6to drugo)
    Руса кукличка

баскетбол пробвай

ПС: и на мен не ми е много приятно аз съм на 17 пък съм 1.89(момиче съм)

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наистина тренирай и ако вземаш нещо,което затруднява развитието на организма като цигари и др. спри
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    София
    С това оправия няма - колкото толкова. Аз съм висок колкото теб, но разликата е явно в това, че аз тренирам от 7-годишен..
    Don't tell me what I can or can't do !

Ама чакай малко сега,аз като съм 150 см и съм вече на 19 години,тази година бях абитуриентка и какво:няма си ухажори,нямам си гадже или съм по-грозна от другите ли?! Мойте извинения ама ръстта няма никакво значение какъв човек ще излезе от тебе

Супер фен
    Град
    Своге
    off hora kajete ne6to za zapazvane na rusta,ne iskam da rusta pove4e,a znam 4e 6e naddam,kajete ne6to hrana ili sport
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Колко си висока и на колко години си?

mnogo moi fr porastnaha ot basketballa taka 4e nqma da e lo6o ako opita6 a puk pluvaneto-vuob6te nqma da ti pomogne.. :S
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Ген братле няма са плашиш не си само ти и аз съм така....ама не ми пука !
    Brain Madness!

Супер фен
    Оххх, а аз искам да съм по-ниска....

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Имам проблем с ръста си.

Цитирай Първоначално написано от KpAcOoOo
    ами тренирай си плуването и не слушай никого.......баси и пича....ще направиш невероятен груден кош+мускулатура.....в раменете ще изглеждаш /след година плуване де!/ като...бе като .....мммм....биче май!

глупчо! ми давам моите 189см + 102кг с удоволствие за твоите

не с ли разбрал, че точно в миниатюризацията на вида се крие тайната на оцеляването му?

шемето сладък, давай да се сменим!

Град
    Бургас
    Аз съм на 17 и съм висок 190см , 74кг ... още от малък играя футбол, а от 5-ти клас насам играя волейбол... Най-високия съм в цялата рода... брат ми е с 2 години по-голям от мен, но съм по-висок от него с 10 см

Спорт, храна, вода, кисело мляко(Даноне)
    Без алкохол и цигари

Голям фен
    nadali pluvaneto 6te te napravi po visok

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    nadali pluvaneto 6te te napravi po visok
    Плуването- не знам, но волейбола и баскетбола- със сигурност.

Град
    Бургас
    То зависи и как играеш волейбол и баскетбол... трябва да правиш забивки на волейбол, ако не можеш трябва да пробваш... по-добре да правиш забивки отколкото да стоиш като Дърво...

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    off hora kajete ne6to za zapazvane na rusta,ne iskam da rusta pove4e,a znam 4e 6e naddam,kajete ne6to hrana ili sport
    ABE TI KOLKO I VISOK!!!DATI IMAM I PROBLEMA!!! AZ ISKAM DA RUSTA OSHTE NA 15 SUM I SUM 180 A TI ISKASH DA SPIRASH???TI LUD LI SI !?!?!?!?!?!
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    nablqgai nai-ve4e na basketbola,nali gi znae6 basketbolistite kakvi sa gorili ( imam predvid visoki,ni6to drugo)
    +1

Ходи на фитнес и прави мъртва тяга друго не се сещам ман са ми казвали че от мъртва тяга ръстежа намалява

А за автора ... трябвало е да тренираш в по - ранна възраст ... вече мисля няма да имаш ефект ... ако до 2-3 години не пораснеш няма кога да растеж аз лично съм на 16 и съм около 180 - 185 .. и не искам повече да ръста ... защото сам и слаб ( в смисъл нямам маса ( сланина ) ) и за това не искам да раста повче

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от lebron23
    ABE TI KOLKO I VISOK!!!DATI IMAM I PROBLEMA!!! AZ ISKAM DA RUSTA OSHTE NA 15 SUM I SUM 180 A TI ISKASH DA SPIRASH???TI LUD LI SI !?!?!?!?!?!
    mi i az ne iskam da rasta pove4e.....na 14 sam,visoka sam 170 i sam 50 kg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си