- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам проблем с ръста си.
Еми.. Здравейте! Моят проблем е свързан с ръста.Сега съм на 17 год. и съм висок 1.65 см и за бала си искам да стана поне 1.72.В момента тренирам плуване и се надявам до година да постигна целта си.Според
вас дали ще успея и ако не защо? И как може да порастна според вас.![]()
Баскетбол, волейбол...?Първоначално написано от KpAcOoOo
П.С.-За 17-1.65 наистина е малко..
Явно е нещо наследствено, ако вашите са дребнички![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
nablqgai nai-ve4e na basketbola,nali gi znae6 basketbolistite kakvi sa gorili ( imam predvid visoki,ni6to drugo)![]()
Руса кукличка
баскетбол пробвай
ПС: и на мен не ми е много приятно аз съм на 17 пък съм 1.89(момиче съм)
Наистина тренирай и ако вземаш нещо,което затруднява развитието на организма като цигари и др. спри![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
С това оправия няма - колкото толкова. Аз съм висок колкото теб, но разликата е явно в това, че аз тренирам от 7-годишен..
Don't tell me what I can or can't do !
Ама чакай малко сега,аз като съм 150 см и съм вече на 19 години,тази година бях абитуриентка и какво:няма си ухажори,нямам си гадже или съм по-грозна от другите ли?!
Мойте извинения ама ръстта няма никакво значение какъв човек ще излезе от тебе
![]()
off hora kajete ne6to za zapazvane na rusta,ne iskam da rusta pove4e,a znam 4e 6e naddam,kajete ne6to hrana ili sport
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Колко си висока и на колко години си?
mnogo moi fr porastnaha ot basketballa taka 4e nqma da e lo6o ako opita6 a puk pluvaneto-vuob6te nqma da ti pomogne.. :S
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Ген братленяма са плашиш не си само ти и аз съм така....ама не ми пука
!
Brain Madness!
Оххх, а аз искам да съм по-ниска....![]()
![]()
![]()
ами тренирай си плуването и не слушай никого.......баси и пича....ще направиш невероятен груден кош+мускулатура.....в раменете ще изглеждаш /след година плуване де!/ като...бе като .....мммм....биче май!Първоначално написано от KpAcOoOo
глупчо! ми давам моите 189см + 102кг с удоволствие за твоите
не с ли разбрал, че точно в миниатюризацията на вида се крие тайната на оцеляването му?
шемето сладък, давай да се сменим!![]()
Аз съм на 17 и съм висок 190см , 74кг ... още от малък играя футбол, а от 5-ти клас насам играя волейбол... Най-високия съм в цялата рода... брат ми е с 2 години по-голям от мен, но съм по-висок от него с 10 см
Спорт, храна, вода, кисело мляко(Даноне)![]()
Без алкохол и цигари
nadali pluvaneto 6te te napravi po visok
Плуването- не знам, но волейбола и баскетбола- със сигурност.Първоначално написано от СладурКаа
То зависи и как играеш волейбол и баскетбол... трябва да правиш забивки на волейбол, ако не можеш трябва да пробваш... по-добре да правиш забивки отколкото да стоиш като Дърво...
ABE TI KOLKO I VISOK!!!DATI IMAM I PROBLEMA!!! AZ ISKAM DA RUSTA OSHTE NA 15 SUM I SUM 180 A TI ISKASH DA SPIRASH???TI LUD LI SI !?!?!?!?!?!Първоначално написано от iliana_svoge
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Ходи на фитнес и прави мъртва тяга друго не се сещам ман са ми казвали че от мъртва тяга ръстежа намаляваПървоначално написано от iliana_svoge
А за автора ... трябвало е да тренираш в по - ранна възраст ... вече мисля няма да имаш ефект ... ако до 2-3 години не пораснеш няма кога да растеж аз лично съм на 16 и съм около 180 - 185 .. и не искам повече да ръста ... защото сам и слаб ( в смисъл нямам маса ( сланина ) ) и за това не искам да раста повче![]()
mi i az ne iskam da rasta pove4e.....na 14 sam,visoka sam 170 i sam 50 kgПървоначално написано от lebron23
![]()
![]()
![]()