- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го но не знам дали тои още ме обича..
![]()
![]()
![]()
![]()
imam edin problem.o6te obi4am biv6eto si gadje i moje sme6no da zvu4i 4e skusahme predi blizo 1god no az vse o6te iskam da sam s nego.s mnogoto si luji go otblusnah i go naranih.no vse taka stava 4e toi pravi nqkakvi takiva izcepki,postuki s koito me naranqva.eto i primer
redi okolo 1-2 meseca tragna s "nai-dobrata" mi priqtelka i vse o6te hodqt!i vupreki 4e hodqt kogato me vidi,koeto ne se slu4va mn 4esto,vsqka6 mu lipsvam.nz kakvo da mislq,vuobrazqvam li si ili toi naro4no me naranqva?molq vi pi6ete mi
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА !
NIGHTWISH FOREVER!
Въобразяваш си.
+1Първоначално написано от w0sh
--------------------------------------------------------
ами първоначалната идея да тръгне с "най-добрата" ти приятелка може да е било да те накара да ревнуваш или нещо такова....
а сега дали има чувства към теб нз![]()
ако наистина го обичаш се раздвай на сегашното му щастие...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
евала за мнениетоПървоначално написано от -4arovnata-
.Но малко са хората,които биха постъпили по тозиначин
![]()
6to za priqtelka e tui ami s tvoite kamani potvoita glava li ko be6e za ko si go lagala abe opraite se ;] samo mi stana int kak nai dobraata ti fr sha hodi s nego![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
така е наитина, пък и тои ако искаше да е с тебе ...нямаше да е с нея... нали...? Знам,че ти е супер гадно,но го остави-забрави го...наистина ще ти е трудно щом го обичаш,ноо...Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Наистина...недей да се занимаваш!Минало е доста време...а и не разваляй работата на най-добрата си приятелка.Все пак ти е приятелка.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Но от друга страна има една приказка : "Старата Любов ръжда не хваща"
Ест че остават някакви чувства ако наистина сте били дълго време заедно..
Успех
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
+1Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
обаче чудно ми е най-добрата ти приятелка как може да тръгне с него ....... нали го обичаш![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Обича го!Но са скъсали ....така че...защо да не се възползва..Първоначално написано от s.p_girl
Все пак той не е частна собственост ,или пък е ?![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Замисляла ли си се,че може би той просто е щастлив с нея ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
е немога да разбера как след 1-2 некои пък и 3 години немогат да забравят човек който ги е забравил.може би сте били силно влюбени но все пак трябва да продължите напред дори да не го искате.по темата-въобрзаяваш си!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
И на мен ми е чудно т'ва с най-добрата ти фр. Ти се сърдиш ан него, че е с нея.. ами на нея.. Или той я е прелъстил..Първоначално написано от Remini
Ако ти беше по-добра прителка, нямаше ли първо да те пита, за твоето мнение.. Е*аси в к'во се превърна светът..
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
poznata istoriq... mn 6itavo. :s ama se preodolqva rano ili kusnoama da hodi s nai-dobrata ti fr..adi priqtelkata ti nqma da q komentiram to ne su6testvuvat istinski fr ili sa rqdkost makar 4e ako se obi4at ostai gi se lubuvat tam..
:d;
каква приятелка![]()
![]()
да бе....а за него не знам...
someone else...
6tom o6te e s nai-dobrata ti fr.,qvno obi4a neq.ako si mu lipsvala 6te6e da iska da e s teb,neiskam da te razo4arovam no mislq 4e 6te e po-dobre da si nameri6 nqkoi drug,koito da otvarne na tvoite 4uvstva i da te zaslujava,a ne samo da te naranqva,kakto ti samata kazva6.uspeH![]()
Руса кукличка
mi da toi e s neq o6te,az otdavna sam go ostavila da si gleda jivota.no nemoga da razbera za6to samo me naranqva.a za neq moga da kaja samo 4e to4no dve sedmici predi da tragnat me uspokoqva6e i mi kazva6e "spokoino toi ne si zaslujava".az ve4e prekratih otno6eniqta si s neq.kogato se vidq s nego i sme v edna kompanq toi nespira da me gleda nz za tva popitah vuobrazqvam li si ili?!mn e kofti da trqbva da prodalja napred no mn 4esto se slu4va taka 4e iskam da se varna nazad!a otnosno tva kak me naranqva:samo pravi nqkakvi komentari,zaqjda se s men i nqkakvi takiva prostotii,koeto vseki prekrasno znae 4e naranqva osobeno ako obi4a6 dadeniq 4ovek!![]()
![]()
NIGHTWISH FOREVER!
Да ви имам най-добрите приятелки ... пф, зле сте.Много.
naistina syglasna s1m...az naprimer hodeh s mom4e koeto mn obi4ah i sled dosta vreme zabelqzah 4e toi se vlubva v moq fr... no toi taka i ne skysa s men 6toto prekaleno mn me uvajavashe za da go napravi a az prosto skysah s nego i mu kazah varvi pri neq znam 4e tq e tvoeto shtastie i si ostanahme fr a sq te sa shtastlivi ostavi go zabravi go mojebi tq e negovata lubovПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Първо искам да се изкажа за приятелката.Това определено не е най добра приятелка,защото знае колко стрдаш и как се чувстваш,така е ако все още поддържаш близки отношения с нея,гледай да се дистанцираш малко.В крайна сметка може да ти извърти някой друг номер.(мое мнение)
После за гаджето ти(бивше за съжаление).Смятам,че има чувства към приятелката ти.Минало е много време откакто сте се разделили,а те вече са заедно 2 месеца.За 1 година все е щял да ти намекне по някакъв начин,че иска да сте отново заедно.
mmmdam eto ti i primer:na nova godina se zabihme otnovo.az go popitah kvo praime sa i toi mi vika zapo4vame otna4alo.no na drugiq den mi pi6e sms 4e imal 4uvstva kum druga i 4e iska da budem samo frendove sled koeto dori i zdrasti ne mi kazva6e.koeto be6e mn tupo ot negova strana!no kogato obi4a6 nqkoi istinski nqma mqsto za gordos.i taka ve4e kogato ne6tata preminaha v po ulegnala faza sme taka da se nare4e priqteli.NO AZ SI GO OBI4AM,A OTNOSNO "PRIQTELKATA MI TQ DA GO DUHA VE4E NE ME VALNUVA TQ!![]()
NIGHTWISH FOREVER!
Наистина лошо че си загубила приятелка..а може би и в тебе е грешката.н е етрябвало да с е"забивате на нова година".Така той си знае,че може да те има когато си поиска..![]()