- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-лудото нещо което сте правили с гаджето си ?
Е казвайте...Мойте са много :P излизаме по цяла нощ без наще да знаят ,но това се превърна в практикаима и други а кой са вашите "премеждия"
![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
хахаха ми сега за нищо тоооолкова щуро не се сещам с приятеля ми .. сещам се за отделни моменти само с мен![]()
You are my lover .. You are my killer .. Mr. Drugdiller !! <3
Учих и живях в чужбина и се върнах в България, за да сме заедно![]()
Убихме човек и го заровихме в задния двор на съседа.
Откачено...освен за секс на необичайни места като полянка,тераса,капак на кола,секс с белезници и подобни не се сещам...друго...друго...прави съм сам много глупости и откачени неща но когато мога да застрашавам други май не...
МАй няма луди неща.... поне сега не се сещам![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
Ми още нямам гадже!С тея теми се отчайвам още повече!
И аз нямам да ме виждаш депресиран? На колко години си бря?Първоначално написано от vilinanova
Нищо.Той е пълна скукаА аз понеже съм си голям купон,откачам с приятели и познати и после следва голямо каране с моето момчи
![]()
Как можеш да кажеш за гаджето си че е пълна скукаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
щом не ти харесва намери си друг
![]()
Счупихме стъклата на една детска градина![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
аз за моя правя всичко сега![]()
най-малките щуроти са: отварям, затварям врати или прозорци...
пея викам в рейса само левски (въпреки ,че мразя левски),помагам му на контролни пиша му домашни....
най щурите: ядох цветя ,разни листа ,качвах се върху един мерцедес и скачах 3 върху него..в час по мат на 1 контролно станах и излязах от стаята само защото той искаше ...
за него човек бих убила ....правя всичко ,което ми е по силите...зведите свалям за него![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
винаги съм се чудела на момичетата , които нареждат приятелите си и продължават да бъдат с тях...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Напълно съм съгласна с MaLkA SlAdUrKa,какво правиш с човек с които ти е скучно и не се чувстваш щастлива?
А по темата лудо,чак кои знае какво не сме правили,може би най-запомнящото е sex на плажа
Толкова силно исках да те забравя,че предадох душата си на Дявола и сега вместо сърце имам камък,вместо кръв във вените ми тече отрова,вместо любов изпитвам само омраза...станах човек... търсещ отмъщение...а не...любов...
Не ме разбрахте.Исках да кажа,че той е прекалено сериозен,а аз си падам малко лудаче,но какво да се прави противоположностите се привличат.В никакъв сучей не искам да кажа,че не го обичам,напротив тай ми е всичко.Дори и понякога да ми е малко скучно с него,пак предпочитам да прекарам времето си с него пред това да купонясвам с приятели примерно.
Breeee ti pa si mnogo u4ena....Първоначално написано от the_hottie
Ako ne6to stane s tvoq moje da doida na nqkoi drug 4asten urok da znae6![]()
![]()
Napravihme si Bebe![]()
ludi ludi ....... hmmm... mn gadno hape ama na men mi haresva![]()
![]()
Ела в щата Плаково да видиме това "твоето"Първоначално написано от KillSwitchEngage
Ще хвърчат не само бутилки, а дамаджани и цели бурета!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
И аз нямам, искаш ли да станем емота и да си режем вените заедно??Първоначално написано от vilinanova
![]()
The Spark
наи лудото? .. нищо лудо.. само по време на обяда отивахе на "нащо си място" и седяхе толкова много та че винаги загубвахме ориентаия за времето и когато се връщахме в клас винаги закъснявахме с 20 30 минс..![]()
![]()
най обичам това да правя с гаджето сиПървоначално написано от w0sh
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33