Незнам какво искам.. незнам какво да правя вече.Мисля,че обичам приятелкта си и то много,ама мисля и за други.. за много други.Супер много момичета има в живота ми.. и всичките много ме кефат.Значи мисля за тях е така все срещички а у зарибяваме се.Нормално ли е това да мисля за толкова много момичета,мислех си че съм станал сериозен и само с една.Ама явно немога искам да съм с много и го правя лошо ли е това?Хората променят ли се?Зашото аз мислех,че се променят,но аз немога да се променя,просто немога мисля,за всички други момичета освен за приятелката.Но когато примерно се скараме или ме остави ми става много гадно и се опитвам да си я върна.Съберем се няколко дни или там седмица -две всичко е наред не мисля за други и после пак почвам.Търся си други момичета е така за кафета за дискотеки за какво ли още не.Ходя на дискотеки нали без приятелката там се зарибявам с други,целувки,танци,натиск не.. миналата седмица имах смучки по връта тя видя и ми стан кофти за нея.Но не много просто незнам защо съм такъв неискам да съм такъв.. но нито едно момиче за повече от месец два.. не ме е карало да мисля само за нея.. ;(