.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    София

Вашето мнение?

Здравейте на всички Имам нужда от помощ. Трябва да пиша есе на тема "Възможно ли е да бъдат създадени мислещи машини?" Бих искала да чуя Вашето мнение по темата ще ми бъде много интересно и много ще ми помогни да изготвя работата си Благодаря Ви предварително
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    В облаците
    Според мен е възможно, технологията може всичко Точно преди няколко дни гледах филм с подобен компютър, който си беше някакво чудо, но.. нали знаеш, на филм всичко е възможно
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    София
    Да така си е на филм всичко е възможно, но все пак колкото и да напрадне технологията дали ще сме способни да направим това ?
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ni_my_gledyi
    Az mislq che ne
    А дали би могла да допълниш защо ? Ще съм ти много благодарна

Град
    София
    Да явно няма да ми отговориш Моля обосновавайте се като пишете мнението си, а като гледам колко активисти има ... хихихихих и благодаря много за мненията на 2-те мацки до тук май самo с тях ще трябва да се оправям :P

Ami shte ti kaja zashto, zashtoto spored men edna mashina ne bi mogla da misli a samo da izpylnqva narejdaniq.No razbira se tova si e lichno moe mnenie

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ni_my_gledyi
    Ami shte ti kaja zashto, zashtoto spored men edna mashina ne bi mogla da misli a samo da izpylnqva narejdaniq.No razbira se tova si e lichno moe mnenie
    Аз благодаря за него, защото това е един от мойте аргументи Просто ми беше интересно какво мислят повечето хора просто да събера инаформация Мерси

Аз мисля,че не може.Мисълта е много сложен процес,дори и живоните не могат да мислят...така че е почти невъзможно машина да може.
    Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш

хаха доста интересна тема...мислещи машини.. обаче според мен не може да стане,мн е сложно,и се съмнявам че дори и след 100 години човека ще е в състояние да направи подобно нещо...поне така аз мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си