- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Вашето мнение?
Здравейте на всичкиИмам нужда от помощ. Трябва да пиша есе на тема "Възможно ли е да бъдат създадени мислещи машини?"
Бих искала да чуя Вашето мнение по темата ще ми бъде много интересно и много ще ми помогни да изготвя работата си
Благодаря Ви предварително
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Според мен е възможно, технологията може всичкоТочно преди няколко дни гледах филм с подобен компютър, който си беше някакво чудо, но.. нали знаеш, на филм всичко е възможно
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Да така си е на филм всичко е възможно, но все пак колкото и да напрадне технологията дали ще сме способни да направим това ?![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Az mislq che ne
![]()
А дали би могла да допълниш защо ? Ще съм ти много благодарнаПървоначално написано от ni_my_gledyi
![]()
Да явно няма да ми отговоришМоля обосновавайте се като пишете мнението си, а като гледам колко активисти има ... хихихихих и благодаря много за мненията на 2-те мацки до тук май самo с тях ще трябва да се оправям :P
![]()
Ami shte ti kaja zashto, zashtoto spored men edna mashina ne bi mogla da misli a samo da izpylnqva narejdaniq.No razbira se tova si e lichno moe mnenie![]()
Аз благодаря за него, защото това е един от мойте аргументиПървоначално написано от ni_my_gledyi
Просто ми беше интересно какво мислят повечето хора просто да събера инаформация
Мерси
![]()
Аз мисля,че не може.Мисълта е много сложен процес,дори и живоните не могат да мислят...така че е почти невъзможно машина да може.
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
хаха доста интересна тема...мислещи машини..обаче според мен не може да стане,мн е сложно,и се съмнявам че дори и след 100 години човека ще е в състояние да направи подобно нещо...поне така аз мисля
![]()