- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех момчета ...
Защо момчетата като разберат, че едно момиче ги харесва и то се стараят да я накарат да съжалява, че го е направила. Дори преди това да са се държали добре, след като разберат се стремят да вгорчат живота й. Прекратяват всички отношения с нея и т.н.![]()
Защото не харесват момичето и милсят, че по този начин ще я накарат да спре да ги харесва ... тъпо, но факт![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не винаги тва е причината. Ако момчето е пуяк почва да се надува, че някоя го харесва и айде.. става президент едва ли не пфхаххаПървоначално написано от Lady_B_
![]()
Животът е адът описан в Библията!
И аз тва питам...Първоначално написано от sexy_eJlz
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Е... не всички момчета са такива, може би ти си попаднала на такива![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
az moga da kja syshtoto i za vasПървоначално написано от sexy_eJlz
Pri men se sluchi syshto... Razlikata e che az sym M i haresvah edno momiche ot moq klas... Taka che i vie pravite syshtoto...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Вярвай ми има много момчета които не са такива.Това, че момичетата харесвате най-големите дебили си е ваш проблем!Първоначално написано от sexy_eJlz
Поради липсата на достатъчно мозък, това е един от вариантите им да покажат на въпросното девойче, че не я харесват и не искат да имат
връзка с нея, но.. за да бъдат по ясни, са готови даже да загубят приятелството си с нея.. тъпоо..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не всички са такива,за щастие има и доста изключения.Явно не си уцелила точното момче.Наистина е тъпо от тяхна страна,но пък доста ясно показват,че нищо няма да стане с въпросното момиче,което има е признало.Това,че тя го харесва,мисля,че не е основателна причина да се държи така,но ги има всякакви.
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Не всички момчета са такива
що не си побаднала на точния човек или по точно на точните хора ако е второто трябва да си доста зле със късметаПървоначално написано от sexy_eJlz
![]()
не винаги момчето се надува това става и с някои момичета![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
защото са мъже... просто се чудят как да се отърват от теб, ако не ги кефиш...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
не винаги става така ама за съж. понякога се слу4в![]()
Пффф....Защо пак поставяте всички момчета под общ знаменател??!!?!Това че има такъв тип като описаните не значи че всички сме такива нали? Не мога да ти кажа защо това момче го е направило.Явно е ограничен идиот.Но не слагай всички под общ знаменател....Първоначално написано от sexy_eJlz
![]()
--------------------------------------------------------
Ами...найстина е гадно това.Аз съм го изпитвала...Чувството е супер гадно...Обаче после разбрах,че самото момче си е нещастник и е нямало смисъл да се сдухвам така...
Веднъж станах свидетелка на обяснение в любов от момиче за едно момче.Тя му говореше какви чувства има към него и какво изпитва.Беше искрена и дори за малко да се разплаче.Гласът и трепереше.Но той я изгледа студено и я остави да си тръгне.След това се обърна и ми каза,че дори не й знае името и се изсмя...Попитах го,как може да се да се държи така с нея и да я остави да си тръгне...Момчето нищо не ми отговори.Дори аз самата се почувствах гадно заради нея...Глупак! ...
Истинските ХОРА са малко и трудно се намират...вече...
Аз мисля че защото не си срещнала още подходящия за теб.. Когато го срещнеш нещата ще бъдат съвсем по-различниПървоначално написано от sexy_eJlz
..
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Аз съм сигурен че ще срещнеш подходящия за теб.![]()
Не всички момчета са такива! Не слагай всички под общ знаменател ,моля!![]()
Аз съм се влюбвал истински само един път! Но любовта ми е несподелена!![]()
![]()
Ще продължа напред и без този ценен за мен човек!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Вие пък се отдавате на приятелства и живеете в много тесни емоционални връзки. Стига с тия нападки "момчетата такива, момичетата онакива".Първоначално написано от miloto_girl-4e
Феминизмът и прекаления стремеж към еманципацията, който постоянно втълпяват чиклит-а и последвалите го филми и сериали + прекалено доминативния ни подход, на повечето мъже -> прекалено сбъркан свят. Все пак сме в него и трябва да се оправяме. Винаги ще си задаваме въпроси, защо действат едни така, други иначе.
ПП: Това мнение го написах от чиста заядливост![]()
ПП2: Ако ни харесва момиче, а ние нея не, просто не й даваме да се сближава с нас. Тя като настоява, навлиза в зоната ни на комфорт и е нормално да сме враждебни. Идеята е, че преценяваме жената по кориците и не ни ли прави добро впечатление, няма шансове. Такива сме си. Хубавото е, че не са ни чак толкова високи изискванията. Постарайте се да изглеждате добре и да не сте много агресивни и ви гарантирам, че няма да пуснете такава тема
ПП3:Аман от послеписи ^^ ПП2 е в същност частта от мнението ми, което Е по темата![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За всяко момче е индивидуално пък и зависи и от момичето как приявява интерес към момчето(ако му пише по 10 смс на ден нищо чудно)....Първоначално написано от sexy_eJlz
а такива са голяма рядкост за съжалениеПървоначално написано от Lekov
или аз просто не познавам такива
Отговорът е много прост-Момчетата /мъжете/ искат преди всичко едно момиче да породи интерес у тях, да се държи сдържано в началото и да не прибързва с откритото демонстриране на симпатии.Първоначално написано от sexy_eJlz
Повечето от момичета, хлътнат ли по някого буквално му се подлагат на тепсия, а момчетата не търсят лесна плячка.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone