- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я поканя ли?
Естествено,че трябва да я поканиш Това реторичен въпрос ли е?![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
[b]хах не не е риторичен въпросПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
Питам сериозно какжо да правя?![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Ако се мъчиш да замайваш моето момиче ще те обезкосмя![]()
Шегувам сеАми човече от срама нищо няма да спечелиш
Гледай ти да си по висшия и нахакания
Правилната доза арогантност и забавност ще я сразят стига да не се срамуваш и да не ти пука за мнението и , защото момичетата лесно си го променят
![]()
От къде си , от къде е тя?
631 dena?Първоначално написано от maharbal
ami deistvai be mom4e zabravi za srama kolkoto i da e trudno pomisli za rezultata posle
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от midle
az ot lovech tq ot troqn... MIslq che okolo 35 kilometra razlikaNo tq uchi v lovech i sybota i nedelq si e v troqn
![]()
P.S. dori ne znak koe e "твоето момиче"![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Щом е сън ...опитай може да стане реалност![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Аз се шегувахПървоначално написано от maharbal
Но имам подобна история в момента само че наобратно
Сеш се
![]()
Давай смело , щом мацката е излязла с тебе значи работата е в ръцете ти , няма място за стеснения
Ще кажеш след товва къв е резултата![]()
+1Първоначално написано от Lady_B_
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от midle
hah n e moje da se kaje che e izlqzla s men...bqhme dosta hora pyk i tq beshe sys sykvartirantkata si i dori ne q izpratih, zashtoto me beshe sram ot sykvartirantkata i
Za koeto mnogo syjalqvam. Pyk i bqh kato pyn na koncerta.... taka che...
пффф една приятелка ме превари![]()
Исках сам да я покана, ама тя ме изпревари... Бяхме аз, крисито (момичето, което си харесвам) и още една фр и тя зе та каза "Няма ли да ни поканиш да излезем на рд-то ти"
![]()
Баси майката...
![]()
![]()
![]()
Покани я но лично.Все пак не е отхвърлила поканите ти така че може би и тя езпитва нещо към теб.Заслужава си да опиташ.Да живее любовта!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
еееееееееей я се стегни малко !!!!!
точната дума е ДЕЙСТВАЙ....НЕ се кани ами го направи...
Е споко де,нали се пак ще излезете нищо,че няма да сте само дваматаПървоначално написано от maharbal
др момиче може да го зарежете някъде
![]()
Направи така,че да останете сами и действай![]()
;]
abe ne e tam rabotata... prosto iskah da si q pokana azПървоначално написано от SiNiStEr
Ne me byrka, che i tq shte doide... prosto iskah da q pokana sam... Dano do 28-mi da sa zabravili
Pyk shte q pokana... Veche mai malko po malko preodolqvam srama si kym neq... onzi den i podarih roza
LICHNO!!!
![]()
![]()
![]()
Е браво,ще стане спокоПървоначално написано от maharbal
Не го мисли мн мн защото така ще се объркаш яко.
Аре късмет![]()
;]
tc... ima golqma veroqtnost d ane q pokana![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
basi smotanqcite...
Първоначално написано от maharbal