.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Естествено,че трябва да я поканиш Това реторичен въпрос ли е?
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Естествено,че трябва да я поканиш Това реторичен въпрос ли е?
    [b]хах не не е риторичен въпрос
    Питам сериозно какжо да правя?
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    people`s wet dreams
    Ако се мъчиш да замайваш моето момиче ще те обезкосмя

Шегувам се Ами човече от срама нищо няма да спечелиш Гледай ти да си по висшия и нахакания Правилната доза арогантност и забавност ще я сразят стига да не се срамуваш и да не ти пука за мнението и , защото момичетата лесно си го променят

От къде си , от къде е тя?

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Re: да или не... това е въпроса :D

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    здр. Може да е малко дългичко... но ще се радвам ако поне един го прочете.
    Харесвам едно момиче от момента в който я видях (вече 631 дена ) Тя от доста време знае, че я харесвам... Пращал съм и подарък за коледа... букет за 8-ми март... Почти всяка нощ я сънувам... След 20-тина дена имам рд... попринцип не обичам много рождения си ден и миналата година не сме се събира приятели... и тази гудина май няма да се събираме... Нощеска сънувах, че я кана да излезем двамата по случаи рд то ми... да я почерпа Та се чудех дали да го направа... Аз попринцип съм си срамежлив... и то доста... Веднъж я бях поканил на празника на даскалото, но малко преди това заваля градушка после пороен дъжд... абе не излезнахме с две думи След няколко седмици я бях поканил на концерт на ъпсурд. Този път отидохме, бяхме и с други фр и аз от срам бях като пън... И двата пъти я канех с СМС, знам че е много тъпо и че трябва лично... но ме е срам и не мойех лично... също и когато съм и подарявал нещо (букет...) не съм го правел лично ами с куриер, за което много съжалявам... Какво ще ме посъветвате? Да я покана ли или не? Този път ще се опитам лично... колкото и да ме е срам... И как да я покана, ако това ще ме посъветвате... Надявам се някой да ми хелпне
    631 dena? ami deistvai be mom4e zabravi za srama kolkoto i da e trudno pomisli za rezultata posle
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от midle

Шегувам се Ами човече от срама нищо няма да спечелиш Гледай ти да си по висшия и нахакания Правилната доза арогантност и забавност ще я сразят стига да не се срамуваш и да не ти пука за мнението и , защото момичетата лесно си го променят

az ot lovech tq ot troqn... MIslq che okolo 35 kilometra razlika No tq uchi v lovech i sybota i nedelq si e v troqn

P.S. dori ne znak koe e "твоето момиче"
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Голям фен Аватара на Remini
    Щом е сън ...опитай може да стане реалност
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    people`s wet dreams

az ot lovech tq ot troqn... MIslq che okolo 35 kilometra razlika No tq uchi v lovech i sybota i nedelq si e v troqn

Аз се шегувах Но имам подобна история в момента само че наобратно Сеш се

Давай смело , щом мацката е излязла с тебе значи работата е в ръцете ти , няма място за стеснения

Ще кажеш след товва къв е резултата

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Да покания - ЛИЧНО ! И после да пишеш да кажеш как сте искарали
    +1
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Аз се шегувах Но имам подобна история в момента само че наобратно Сеш се

Давай смело , щом мацката е излязла с тебе значи работата е в ръцете ти , няма място за стеснения

Ще кажеш след товва къв е резултата

hah n e moje da se kaje che e izlqzla s men... bqhme dosta hora pyk i tq beshe sys sykvartirantkata si i dori ne q izpratih, zashtoto me beshe sram ot sykvartirantkata i Za koeto mnogo syjalqvam. Pyk i bqh kato pyn na koncerta.... taka che...

пффф една приятелка ме превари Исках сам да я покана, ама тя ме изпревари... Бяхме аз, крисито (момичето, което си харесвам) и още една фр и тя зе та каза "Няма ли да ни поканиш да излезем на рд-то ти" Баси майката...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Покани я но лично.Все пак не е отхвърлила поканите ти така че може би и тя езпитва нещо към теб.Заслужава си да опиташ. Да живее любовта!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

еееееееееей я се стегни малко !!!!!
    точната дума е ДЕЙСТВАЙ....НЕ се кани ами го направи...

Град
    при мама
    пффф една приятелка ме превари Исках сам да я покана, ама тя ме изпревари... Бяхме аз, крисито (момичето, което си харесвам) и още една фр и тя зе та каза "Няма ли да ни поканиш да излезем на рд-то ти" Баси майката...
    Е споко де,нали се пак ще излезете нищо,че няма да сте само двамата др момиче може да го зарежете някъде
    Направи така,че да останете сами и действай
    ;]

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Е споко де,нали се пак ще излезете нищо,че няма да сте само двамата др момиче може да го зарежете някъде
    abe ne e tam rabotata... prosto iskah da si q pokana az Ne me byrka, che i tq shte doide... prosto iskah da q pokana sam... Dano do 28-mi da sa zabravili Pyk shte q pokana... Veche mai malko po malko preodolqvam srama si kym neq... onzi den i podarih roza LICHNO!!!

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    abe ne e tam rabotata... prosto iskah da si q pokana az Ne me byrka, che i tq shte doide... prosto iskah da q pokana sam... Dano do 28-mi da sa zabravili Pyk shte q pokana... Veche mai malko po malko preodolqvam srama si kym neq... onzi den i podarih roza LICHNO!!!
    Е браво,ще стане споко
    Не го мисли мн мн защото така ще се объркаш яко.
    Аре късмет
    ;]

tc... ima golqma veroqtnost d ane q pokana
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

basi smotanqcite...

Re: Да я поканя ли?

здр. Може да е малко дългичко... но ще се радвам ако поне един го прочете.
    Харесвам едно момиче от момента в който я видях (вече 631 дена ) Тя от доста време знае, че я харесвам... Пращал съм и подарък за коледа... букет за 8-ми март... Почти всяка нощ я сънувам... След 20-тина дена имам рд... попринцип не обичам много рождения си ден и миналата година не сме се събира приятели... и тази гудина май няма да се събираме... Нощеска сънувах, че я кана да излезем двамата по случаи рд то ми... да я почерпа Та се чудех дали да го направа... Аз попринцип съм си срамежлив... и то доста... Веднъж я бях поканил на празника на даскалото, но малко преди това заваля градушка после пороен дъжд... абе не излезнахме с две думи След няколко седмици я бях поканил на концерт на ъпсурд. Този път отидохме, бяхме и с други фр и аз от срам бях като пън... И двата пъти я канех с СМС, знам че е много тъпо и че трябва лично... но ме е срам и не мойех лично... също и когато съм и подарявал нещо (букет...) не съм го правел лично ами с куриер, за което много съжалявам... Какво ще ме посъветвате? Да я покана ли или не? Този път ще се опитам лично... колкото и да ме е срам... И как да я покана, ако това ще ме посъветвате... Надявам се някой да ми хелпне

Покани я , това ще й покаже че мислиш за нея , че я имаш за приятел и искаш да е с теб...не се притеснявай само .. . . .

Редактирано от Цвети.
    Нарушения-неописателно заглавие, написано на латиница...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си