- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я поканя ли?
здр. Може да е малко дългичко... но ще се радвам ако поне един го прочете.
Харесвам едно момиче от момента в който я видях (вече 631 дена) Тя от доста време знае, че я харесвам... Пращал съм и подарък за коледа... букет за 8-ми март... Почти всяка нощ я сънувам... След 20-тина дена имам рд... попринцип не обичам много рождения си ден и миналата година не сме се събира приятели... и тази гудина май няма да се събираме... Нощеска сънувах, че я кана да излезем двамата по случаи рд то ми... да я почерпа
![]()
Та се чудех дали да го направа... Аз попринцип съм си срамежлив... и то доста... Веднъж я бях поканил на празника на даскалото, но малко преди това заваля градушка после пороен дъжд... абе не излезнахме с две думи
След няколко седмици я бях поканил на концерт на ъпсурд. Този път отидохме, бяхме и с други фр и аз от срам бях като пън... И двата пъти я канех с СМС, знам че е много тъпо и че трябва лично... но ме е срам и не мойех лично... също и когато съм и подарявал нещо (букет...) не съм го правел лично ами с куриер, за което много съжалявам... Какво ще ме посъветвате? Да я покана ли или не? Този път ще се опитам лично... колкото и да ме е срам... И как да я покана, ако това ще ме посъветвате... Надявам се някой да ми хелпне
Редактирано от Цвети.
Нарушения-неописателно заглавие, написано на латиница...!
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Абе приятел, давай по смелоНямаш какво да губиш, кани я, докато не й се е отворил ангажимент! 631 дни са много, чакам да кажеш приела ли е поканата
П.П. можеш да вметнеш, че не го празнуваш по принцип, но я каниш да я почерпиш, защото харесваш компанията й... Нещо от сорта![]()
Абе покания и излезте,ако има пак някакви препятствия отидете у вас![]()
;]
Да покания - ЛИЧНО !И после да пишеш да кажеш как сте искарали
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
haha shte pisha ako ne sa zatworili temata... se pak rd-to mi e sled 20 denaAma kajete kak tochno da q pokana... Ako zeme ta se syglasi da i vzema li i nqkakvo cvete
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Ако събереш кураж я покани лично.Ако не пак с SMS.Щом я харесваш от толкова време действай,макар че знам че срамежливостта си е голям проблем.
И ако не те е срам направи всичко възможно да я впечатлиш.Без да си нахален разбира се.
покани я...отиваш при нея..
,после
![]()
![]()
someone else...
Цвете недей да й вземаш защото ти имаш рд и излизате по случей рд-то ти.Първоначално написано от maharbal
Ако се уредиш с др среща тогава![]()
;]
Първоначално написано от Niakoitam
Ne iskam pak s SMS. Typo e... i dosta hora me obediha v tova... Ili shte e lichno ili nqma da q kana vyobshte... Iiii opitvam se da ne sym nahalen![]()
+1 Uspeh !!!Първоначално написано от Lady_B_
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Приятел остави тези смс-и и тел покания лично.Най-малкото да видиш каква ще е реакцията и аз на времето каних по тел.И нищо само обравдание че има ли работа или вече били заети но от както почнах да ги каня лично работата си дойде на мястото и зеха да приемат с за срама практика му е майката след 2-3 покани ще видиш че няма нищо срамно и така успех дано да приеме![]()
Както искаш.Аз просто давам съвет,защото знам как действа срамежливостта.В единият момент си твърд като скала и имаш чувството че нищо и никой не може да ти се опре и в следващият момент,когато дълго чакания от теб момент настъпи(в твоя случай след 20 дни),започваш да омекваш все повече и повече и като отидеш там(ако ти стигнат силите да отидеш)се чудиш за какво ли беше отишъл и как е възможно преди това да си бил толкова сигурен,а сега да не можеш да кажеш две думи на кръст.Първоначално написано от maharbal
![]()
haha +1Първоначално написано от Niakoitam
Tova imah v predvid. Ako v posledniq moment ne namerq sili da q pokana... nqma da q kana. Ne iskam pak s SMS... Vednyj bqhme v edna obshta priqtelka... pravehme prezentaziq po fizika... i tq namekna, che ako nqkoi isak da i kaje neshto da go napravi lichno... stavashe an vypros che i bqh pratil edno pismo po mail-a... Ama kajete qkvi idei kak da q pokana
do sega ne sym kanel momiche i za men tva e nepoznata teritoriq
![]()
![]()
![]()
ако се съгласи не мисля че трябва да и взимаш цвете по-скоро тя трябва да ти вземе нещо...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
няма нищо лошо в това да я поканиш. явно я харесваш от доста дълго време и вече наистина е в твой интерес да проявиш някаква инициатива
трябва да я поканеш щото ина4е ще те помисли за идиот-да я харесваш толкова и да нямаш смелост да я поканиш...пффф....напрао щи бие шута....по смело ина4елошо
![]()
Прави квото искаш, но преди всичко отиди да застреляш учителят ти по български език, а ако не искаш да го убиваш, просто му покажи кво си писал тук и той сам ще се самоунищожи.
ne sym syglasen... az ne iskam da q pokana za da mi podarqva neshto... a zashtoto q haresvam... I prosoto isakm az da i podara neshto...Първоначално написано от MonSitY
![]()
hahahahaha ne e vinovna daskalkata... vsichkite mi daskali do sega po BG sa si predavali dobre...Първоначално написано от AFT
Prosto az sym zle v ezicite
dori i v bylgarskiq
Znam che pisha s mnogo greshki... ama chesno kazano ich ne mi puka
nqma da stavam pisatel
![]()
Знам че си малък ама ако я искаш наистина трябва да спреш с тия лигавщини. Покани я 2-3 дена преди събитието защото иначе може да има планове и да ти откаже. Отиваш при нея и както вече написаха по-горе и казваш че искаш да я почерпиш за рожденния си ден въпреки че по принцип не го празнуваш, усмихваш се и готово.
Първоначално написано от slun4ice
no ima edin mnogo golqm problem... Imam rd na 28 iuni, koeto e sybota, a na sledvashtiq den 29 iuni imam imen den, koeto e nedelq. Tq e ot drug grad i samo uchi v grada ot kydeto sym az i vseki petyk sled uchilishte si otiva... Ima dva varianta v petyk ili v ponedelnik... No v petyk sled uchilishte tq si otiva... i ne znam dali shte po ostane nqkoi drug chas sled daskalo da izlezem.... A v ponedelnik svyrshvame daskalo i sigurno sled kato dadyt belejnicite shte si trygne
Ne znam dali shte poostane malko
Napravo mi se kysa syrceto kato znam che cqlata lqtna vakanciq nai veroqtno nqma da q vida nito vednyj
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от maharbal
Трябва да се застрелят, че са те пуснали да минеш 5 клас.
dobre de... znam che sym mn zle po bg... ich ne i puka... ako shte pishesh pishi po temataПървоначално написано от AFT
![]()
Пич покани я лично и я помоли да остане някой път след училище да излезете ...лесно е не е кой знае каква философия .Успех!