Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Цитирай Първоначално написано от maharbal
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Ако събереш кураж я покани лично.Ако не пак с SMS.Щом я харесваш от толкова време действай,макар че знам че срамежливостта си е голям проблем.

И ако не те е срам направи всичко възможно да я впечатлиш.Без да си нахален разбира се.

Ne iskam pak s SMS. Typo e... i dosta hora me obediha v tova... Ili shte e lichno ili nqma da q kana vyobshte... Iiii opitvam se da ne sym nahalen
Както искаш.Аз просто давам съвет,защото знам как действа срамежливостта.В единият момент си твърд като скала и имаш чувството че нищо и никой не може да ти се опре и в следващият момент,когато дълго чакания от теб момент настъпи(в твоя случай след 20 дни),започваш да омекваш все повече и повече и като отидеш там(ако ти стигнат силите да отидеш)се чудиш за какво ли беше отишъл и как е възможно преди това да си бил толкова сигурен,а сега да не можеш да кажеш две думи на кръст.
haha +1 Tova imah v predvid. Ako v posledniq moment ne namerq sili da q pokana... nqma da q kana. Ne iskam pak s SMS... Vednyj bqhme v edna obshta priqtelka... pravehme prezentaziq po fizika... i tq namekna, che ako nqkoi isak da i kaje neshto da go napravi lichno... stavashe an vypros che i bqh pratil edno pismo po mail-a... Ama kajete qkvi idei kak da q pokana do sega ne sym kanel momiche i za men tva e nepoznata teritoriq