.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ще ме съди?!

Здравейте.
    От доста време имам проблем с комшията , нали знаете редовното... много шум съм вдигал ... та въпроса ми е: Възможно ли е да се стигне до съд? Вие изпадали ли сте в подобна ситуация? Има ли закон за вдигането на шум?

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    еми май не.......всъщност по комунистическо е имало нещо...сега не знам
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

чувал съм че е имало закон да не се пуска силна музика в обедните часове когато някои хора спят ... и вечерта след 22h ..ама колко е верно.... незнам
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Град
    дупката на геврека
    само гледай да не те заплаши с пистолет като моя съсед

е,чак съд едва ли,но не съм чак толкова осведомена.По принцип е забранено вдигането на шум от 14 до 16 часа.Също така има право да извика полиция
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Град
    София
    абе ше те съди друг път.Те за изнасилване ако дадеш 300 кинта те пускат ми шум си вдигал.Я споко нищо не могат да ти направят,но все пак недей да вдигаш много шум,щото си пречиш

Ми и на мен ми се е случвало. На един купон извикаха полицията,заради силната музика,пък иначе от мен съседите се оплаквали,защото съм била пускала "луда" музика... И баща ми скри толнколоните. Около месец трябваше да слушам музика от слушалките... Сега пак си надувам музиката,пука ми ...

Град
    Pays de la Loire
    Съобразявай се, за да си нямаш проблеми! Иначе могат да подадат жалба, съответно ще ти бъде наложена глоба...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може да викне полиция ако е след 22 часа и да ти направят глоба... един приятел има за 200 лева акт.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

абе тука преди време по новините гледах, че ако редовно правиш проблеми на блока и ако направат подписка и естествено съберат нужния брои подписи могат да те накарат да се махнеш от кооперацията дълбоко се съмнявам някои да направи такова нещо....най-много да викне полиция и да ти плеснат един акт

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пхах, аз имах много проблеми с комшиите преди време. Те пееха сутрин и вечер, аз пускам музиката, те се побъркват, аааз пускам музиката, те запеят, всички се побъркваме, но после се оправихме.

Та...

ако е след 22 часа, в правото си са да извикат полиция/ подадат жалба. Моите ми бяха казали, че от 14 до 16 часа също има забрана да се пуска силно музика, но за това не съм абсолютно сигурна.

По - добре се съобразявай, за да нямаш излишни проблеми.

Град
    Sofia
    Ми...аз съм чувала че май до 10ч сутринта не можеш да пускаш силно музика,от 2 до 4 и след това след 22ч също нямаш право...

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Вече има такъв закон, който позволява шумните съседи да бъдат съдени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си