.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Пазарджик

страшно съм зиморничава!

Има ли и други като мен?Все ми е студено и много дебело се навличам.Зимата от много дрехи едва се движа,само очите ми се виждат,така се опаковам.И крайниците ми са все студени!

Град
    тРоЯн

Re: страшно съм зиморничава!

и при мен е имало случаи в който през лятото са ми били студени ръцете

Моите ръце почти винаги са студени, дори когато ми е топло.Е не винаги са "ледени", най- вече зимата.

Град
    София
    Според мен това е гадно. Аз зимно време мога да се разхождам по кратки ръкави и пак не съм студен. Може да ми е хладно, но "тарикат мъж не писка".
    П.П. Повечето представители на женския пол се оплакват, че им е студено постоянно - зиме и лете.
    Don't tell me what I can or can't do !

И ръцете, и краката са ми нон-стоп на лед. Просто не знам има ли оправия това нещо

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да ти кажа и аз съм така. И все още се завивам с две одеала - юни месец. Лятото като се къпя в морето измръзвам и посинявам до мозъка на костите. Малко вятър да ме лъхне и настръхвам цялата.
    Но незнам смятам , че няма нищо ненормално , ако си по слабичка например - момичетата имат по малко мазнини и мускулна маса които да ги топлят, затова все ти е студено.

Град
    У дома е там, където има... пудинг!!!
    Мда, на мен ръцете и краката са ми постоянно студени, освен през лятото Иначе - пролет, есен, зима... ужас. Не студени - ледени!
    It's like I'm lost
    It's like I'm giving up slowly
    It's like you're a ghost that's haunting me
    Leave me alone...

Град
    Pleven d'gee
    Аз от тая зима забелязах ,че ръцете са ми много студени постоянно Имам предвид ,че само китките са така,но си променят цвета ,ту сини,ту червени и утре ще ходя на доктор да видя що така
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Мега фен Аватара на EarthShaker
    след 10ина години глобалното затопляне ше на опрай

Град
    Пазарджик
    Но освен студените крайници винаги съм много навлечена,така съм свикнала от малка,зимата винаги опакована с шалове,шапки и ръкавици.даже когато е меко времето другите са по едно леко яке,а аз съм с шал увит на носа!А сега ходя с дебела блуза и боди.Някои от вас навличат ли се толкова много през зимата?

Град
    Pleven d'gee
    При мене е малко по-различно: значи сега на всякаде ми е топло и съм по къс ръкав,само китките ми са синьо-червени и съответно студени

nqma smisul da se pritesnqva6 za takiva raboti =) naistina po 1 vreme reklamiraha tabletki za orusqvane na krainicite. na men krakata i ruceti po4ti vinagi sa mi studeni, no mai ne sum 4ak tolkova zimorn. kolkoto teb... nqma pri4ini za pritesnenie
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Град
    Pleven d'gee
    Оказа се лека форма на студова алергия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си