- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов!
От една година, да не е и повече съм безнадеждно влюбена! Той е красив, мил, с меки черти и невероятно благороден характер. Не изпълнява заповедите безпрекословно, за разлика от останалите той обмисля (доколкото може) ситуацията и реагира по свое усмотрение. Няма подобен по рода си, а щом веднъж стане твой ще ти бъде верен завинаги! Едър и красив е както вече казах с такива топли очички, рошав и космат. Най - често се изявява като спасител и не позволява на хората да влязат във водата.Толкова го обичам... Нюфи! Това бе любов от пръв поглед и смятам, че винаги ше го искам!!! Но между нас има една ОГРОМНА пречка!
![]()
![]()
Тези... 1500Е стоят помежду ни!
![]()
![]()
Представяте ли си...
П.п.ш' ме извиняате, ама друга простотия не се сетих
--------------------------------------------------------
кил йорселф..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Е, к'во неможете да отречете, че е готин!!!
Ти т*па ли си или да? Пиши в друг раздел подобни![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ааа само като си помисля как се лигави и лошо ми става. Обожавам големи кучета но тея лиги...![]()
Бе взимайте се, любовта няма граници![]()
JUST DANCE!!
Теб ли да почваме?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Нюф-четата не се лигавят... поне не много. Лигави се нормално... като всяко ОГРОМНО уморено куче! Не обиждай нюфаундленд-а. Айл кил ю!!!Първоначално написано от slun4ice
![]()
Той не е просто куче!!!Той е създаден от Бога да спасява, изпадналите в беда хорица!!!
![]()
Не, просто лигнята ми е в повече... Спирам!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Хахаха голям е сладур и бих го гушкала до задушаване но не бих искала да имам просто защото се лигави.Първоначално написано от babity
![]()
ама той не се лигави постоянно! лигавят се само след като са се уморили, защото кучетата не се потят, а си охлаждат тялото чрез отделяне на лиги. сега по - ясна ли бях?
Голямо сладурче!!!Мноо бичкам кученца!
Само дето сигурно няма да си ходите, така де-куче и човек...ама любовта е сляпа!![]()
![]()
When I`m bad,I`m better!
abso - fuckin' - lutely!!!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Ах, и аз искам такова кученце!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ясно ми е. И аз имам куче.Първоначално написано от babity
Квото и да говорим Хъскитата са №1!!!!Особенно тези черно-белите със сини очи...![]()
![]()
За такъв тип теми постове и т.н има раздел за спам и глупостите ви! Пишете там !ТОва е форум за любов къ ХОРАТА ,а не кучета ,котки и т.н
Така е ама поне наистина да беше толкова извратена че да в влюбена в кучето (в сексуалният смисъл) .Не поросто да пише тъпи теми.И поне да беше сложила красиво куче....Първоначално написано от KillSwitchEngage