- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моята стая
След като ми видите леглото може би ще си помислите, че е гоооооре-долу подердено...
http://prikachi.com/users/preq/37M.jpg
ноо.. не е! вчера ми се разпадна секцията![]()
http://prikachi.com/users/preq/38m.jpg
http://prikachi.com/users/preq/39x.jpg
mindscan
I az smqtam da kacha snimki na staqta mi...ama v momenta nz kude tochno mi se namira fototo![]()
крайно време е и аз да кача снимки
сега стаята ми е малко по-различна- има картини и разни такива украшения
![]()
сори че питам но съм нова...
ам някой ще ми каже ли каде или по точно как да кача снимките
![]()
П.П. Благодаря предварително![]()
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
първо ки качваш в някой сайтПървоначално написано от elety9730
дата примерно
и след това пишеш
[img]линк на снимката[/img]
или просто пействаш линкът
Моля ?!
мерси![]()
![]()
![]()
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
Глупаче, на мен стаята ти ми харесва, точно мой тип.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Да много е сладкаПървоначално написано от Monina
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
sweetcupcake i Monina blagodarq vi
Whisskas - zashto pak kato v ludnica ???
\Az mnooogooo si haresvamm staiataaa obojavam si ia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
glupacheE наистина е мн сладурско![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Blagodarq!Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Глупаче, стаята е семпла, но е твърде обезопасена за мен...
Смисъл такъв, имаш хубави мебели, но не е лошо да сложиш някакви джунджурийки, които да придадат живина.
В лудниците нямат предмети, за да не се наранят/това според мен, имаше предвдиш Уискас с изказването си (: /
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Стаите ви са мн готинкиииАз в скоро време ще се местя в друга стая ии щях да пускам тема,но ако някой има някакви идеи относно боя,мебели и т.н да пише ЛС
![]()
А след това може да пусна снимчици
![]()
Аз това му харесва, само прави ъгли, страшно!
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
да наистина е оплашешто подредено...поразхвъряй малко...дрехи по леглото...плакати по гардеробите...разхвърляни неща по масата и бюрото ...така да стане по уютничко
![]()
Наистина е страшно...Първоначално написано от Monina
Да, прекрасно е в стаята да се чувства уют и да е подредено, но много хубаво, не е на хубаво...трябва да има някакъв баланс![]()
явно никой не ми е прочел мнението когато пуснах снимките---- казах че сега по стаята има повече картини и такива нещица :P
Прощавайте че се намесвам ама ми се струва, че някои стаи са разхвърляни леко фалшиво май. Я по така разхвърляни аааа![]()
Първоначално написано от glupacheE
сорка ...аз не съм прочела наистина![]()
Абе хора стига с този акъл бе.Всички сме различни,някои от нас се чустват уютно в стаите си,въпреки че на други им изглежда идиотско празно.На други пък "бунищата"не им харесвали.В крайна сметка не,аз,ти,той,тя,то живеем в стаята на другият,а той самият си живее там и той трябва да реши как да прави.
Ако стаята ми беше по-голяма(дажее онзи ден мислих варианти за разширение и може би ще ги доведа до Семейният съвет)щеше да ми е като на Монина-стая мечта.
ЦвЕтИт0 аз бих казала, че в твоята стая има прекалено много джунджурийки и изглежда малко "цинго-минго" (въпреки, че са подредени), на което ти (или ако не ти все някой, който е срещу подредените стай) би ми казал да си гледам работата, 'щото т'ва не е мой проблем... Просто когато се отнася за някой друг БИХТЕ могли да бъдете малко пооо... не нагли.![]()
И разбира се правете к'вото си щете.![]()
Аз пускам една снимка на гадната си стая (друга не пускам, 'щото сега, ако светна със светкавицата на там ще видят, че съм будна, хах): http://img392.imageshack.us/img392/2761/sn855686vv9.jpg
Хих, много яки стаиНа някои ми харесаха повече, на други - не, но все пак това си е лично мнение
Много ми хареса стаята на Monina и на glupacheE. Някви такива яко направени, със стил, подредени :P Аз обичам подредената стая, щото иначе нищо не мога да намеря
Сега преговарям с нашите да пребоядисаме мойта стая, така че ако успея - ще пусна снимки след пребоядисването, ако не - до ден-два ще пусна както изглежда в момента :P
Пффф, нагла как ли пък не...
Обичам да се усеща присъствието на човека в дадена стая, дори когато той не я обитава.Има голяма разлика с това вътре да е кочина.
Обичам си всички джунджурийски и не го намирам за прекичено и цианско.Но ти си имаш едно мнение, аз друго.Не се заяждах за стата на Глупачето, а просто изказах моите си виждания.
Само по-спокойно...![]()