.
Отговор в тема
Страница 8 от 20 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 477

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от camp_rock_94
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Когато съм в лошо настроение и не ми се занимава, или когато просто не съм сметнала за необходимо да подреждам изглежда така:

А... а като е подредена е много симпатична, ама рових 15 минути и не можах да намеря снимка, на която да се вижда подредена стаята...
    мойта е по-зле
    Аз ако бях на мястото на Уискас щях да се побъркам

Аааа поздрави за темичката много е яка Мене най ме изкефи на naasko от 7 мата страничка стаята

Това ми е стаичката

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Тва е едната ми детска стая..нанесох се в нея едва преди 3 месеца,другата ми детска в стария ни апартамент е по-уютна,но нямам снимки..

моето кътче.. http://i43.tinypic.com/2sb0br4.jpg
    така изглеждаше стаята преди да се нанесем..
    http://i44.tinypic.com/25ho1oh.jpg
    http://i42.tinypic.com/fvww8o.jpg

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    ///

Всички писали момичета...Благодаря ви!Разбихте всичките ми предсатви,че момичето е чисто и подредено същество,в крайна сметка момиче - момче,щом се отася до подреденист - разлика няма!

Моята стая е в ремонт и искам да изгледжа като това след него
    Но в по-малък вариант и може би леглото няма да е такова

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    http://prikachi.com/files/198514m.jpg
    http://prikachi.com/files/198515n.jpg
    http://prikachi.com/files/198516k.jpg
    В най-скоро време мисля да и сменя някой мебели, и да нарисувам една от стените
    malee macko imam sushtiq telewizor

eto q i moqta dupka
    baldahina mi kato ne e naprawen(ne e razpilqn po legloto )

s "razpilqniq baldahin"

garderoba4eto

buroto

i proslowutiq telewizor

prozoreca

:P :P :P mn si q hareswam moita staq shtoto e mn detska i sladkaa

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Много си обичкам стаята.
    А колко пъти съм си удряла главата в това скосение...
    Имаш много хубава стая
    da i az taka mislq..mn e sladka

Въх ,, много са ви хубави стаите !!

Чак ме е срам да си покажа моята ... има гоооооляма нужда от ремонт .Целите стени са ми издраскани с фолмастри,лакове,моливи и кво ли още не .Бюрото ми редовно е нахвърляно с дрехи и гримове.А по земята е пълно с учебници,листчета и още дрехи .
    Като оправя ми е уютно ,, ама не е много за пред хора.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    prozoreca

Наеш ли много ме кефят пердетата ти ...кажи от къде сте ги взели... да си зема и аз
    emii te sa ednii risni4kii..a p1k twa lilawoto perdence mi e po por14ka ot nqkwa shiwa4ka..ama tiq risni4ki gi ima i w labirint

Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Въх ,, много са ви хубави стаите !!

Чак ме е срам да си покажа моята ... има гоооооляма нужда от ремонт .Целите стени са ми издраскани с фолмастри,лакове,моливи и кво ли още не .Бюрото ми редовно е нахвърляно с дрехи и гримове.А по земята е пълно с учебници,листчета и още дрехи .
    Като оправя ми е уютно ,, ама не е много за пред хора.
    kato na tutmanik li e

Цитирай Първоначално написано от niki7y
    prozoreca

Наеш ли много ме кефят пердетата ти ...кажи от къде сте ги взели... да си зема и аз
    emii te sa ednii risni4kii..a p1k twa lilawoto perdence mi e po por14ka ot nqkwa shiwa4ka..ama tiq risni4ki gi ima i w labirint
    Мерси много ..и аз мисля да ходя да си взема такиваа
    xixx dobre

Ми тва не емоята стая, но ми се прецака USB-то, но ви давам модела по които гледахме и е горе долу такава само дето полилея не такъв и е с 2 легла и двоино бюро.

http://prikachi.com/files/524774w.jpg

Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    Ми тва не емоята стая, но ми се прецака USB-то, но ви давам модела по които гледахме и е горе долу такава само дето полилея не такъв и е с 2 легла и двоино бюро.

http://prikachi.com/files/524774w.jpg
    tazi mi hareswa

Еей ма хора! Аз кава снимка да кача!!! Вашите са толкоз подредени пък аз се едно в кочина някаква Ше я опиша, че то не е за снимка
    Врата. На прада се търкаля в момента някакво празно шише от Дерби Синя слива . Отпред виждаш неоправеното ми легло, което е неоправяно от толкова време, че чаршафа отдолу се е набрал и се вижда дюшека . Като погледнеш на дясно обаче става страшно. В момента чекмеджето ми с дрехите зее полуотворено, което ми напомня, че трябва да си извадя от него нещата за плуване, да не ги забравя днеска Следва компютъра. Мониторът отстрани е заринат от всевъзможни боклуци. Още едно недовършено шише от Синята слива, чашата е празна, ама ей сега ше я напълня. Още не съм си доял закуската, и тя ми е пред компютъра. На стола, на който съм седнал висят някакви гащи, на които съм се облегнал. Спейса на клавиатурата трябва да го изчистя, щото има малко шоколад в единия край На бюрото всъщност има яко станиоли от въпросния шоколад, както и самият той Две тонколони, на които в момента съм си пуснал музика . Като си я подредя ще кача снимки
    А забравих да спомена и стария телевизор. Ако сте виждали такъв- от старите велико търново . Тоя ми го дадоха да си го сложа в мойта стая

Скайп - dark_elf2

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Еей ма хора! Аз кава снимка да кача!!! Вашите са толкоз подредени пък аз се едно в кочина някаква Ше я опиша, че то не е за снимка
    Врата. На прада се търкаля в момента някакво празно шише от Дерби Синя слива . Отпред виждаш неоправеното ми легло, което е неоправяно от толкова време, че чаршафа отдолу се е набрал и се вижда дюшека . Като погледнеш на дясно обаче става страшно. В момента чекмеджето ми с дрехите зее полуотворено, което ми напомня, че трябва да си извадя от него нещата за плуване, да не ги забравя днеска Следва компютъра. Мониторът отстрани е заринат от всевъзможни боклуци. Още едно недовършено шише от Синята слива, чашата е празна, ама ей сега ше я напълня. Още не съм си доял закуската, и тя ми е пред компютъра. На стола, на който съм седнал висят някакви гащи, на които съм се облегнал. Спейса на клавиатурата трябва да го изчистя, щото има малко шоколад в единия край На бюрото всъщност има яко станиоли от въпросния шоколад, както и самият той Две тонколони, на които в момента съм си пуснал музика . Като си я подредя ще кача снимки
    А забравих да спомена и стария телевизор. Ако сте виждали такъв- от старите велико търново . Тоя ми го дадоха да си го сложа в мойта стая

предпочитам да я видя в тоя си вид,а не подредена

Еее ама вече я подредих (накарахе ме под предлог, че "каква е тая кочина! Я веднага подреждай, че ще идват гости ")
    Ама нищо. Утре пак ше е така и ше кача снимка

Скайп - dark_elf2

Не мерси достатачна кочина е,че да мога да живея в нея а вие искате и да гледате мръсни чорапи : ИЗВРАТЕНЯЦИ
    Йога и мъдрост

Повече от фен Аватара на yozito
    Мн са ви хубави стаите. (Дори и разтхвърляни )

Ето я и моята хралупа :

- Отдолу малко са замотани кабелите ама ... карай.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Повече от фен Аватара на yozito
    Мн са ви хубави стаите. (Дори и разтхвърляни )

Ето я и моята хралупа :

- Отдолу малко са замотани кабелите ама ... карай.

- Любимото ми

Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си