- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 3акуски "Фитнес"
та може ли да ми кажете дали наистина се отслабва с яденето на те3и 3акуски ?!? И ако се отслабва това ли трябва да ядем по цял ден и ако е така в продължение на колко време ?!?! А след колко време иэлиэа реэултата ?!?! И ако има някой вече и3пробвал та3и эърнеста эакуска нека сподели впечатленията сиблагодаря ви предварително !!!
[/i][/b]
dran dran drankambanata dranna
nameri ko da pita6
![]()
пробвала съм я и ми харесва също така при мен има ефект![]()
:P
To infinity and beyond.
От закуските не се отслабва!Те са за поддържане на фигурата,за да може след самото отслабване да си запазиш килограмите.
И нали е казано че е закуска-яж го само сутрин.Организмът ти се нуждае от разнообразие за да си набавя всички необходими за него хранителни продукти.Фитнеса го яж само сутрин.
аз ям всеки ден фитнес на закуска,не отслабвам но и не напълнявам
не яж това по цял ден няма смисъл,на кутията пише че всеки ден по 30грама са достатъчни,аз си пълня една малка стъклена купичка почти до горе,но едва ли са 30грпонякога добавям и мюсли
![]()
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от Liar
А я кажете, вкусни ли са?![]()
Да много.
Аз си купувам от този зеления, който е със стафиди, канела и сушени ябълки.![]()
Около 4лв му е цената.
Обичам го с хладко мляко, с тънки резанчета ягода или банан и мед.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз съм опитвала Fitnes само с щоколад.Много ми хареса.Обаче само от една такава закуска няма да отлсабнеш...спортувай!!!![]()
Някой ще може ли да ми каже каква е разликата между Фитнес и останалите мюслита на пазара
Ми....аз не само Фитнес ям и тея другите такива пълнозърнести закуски и са много вкусни (поне на мене ми харесват) и има резултат,не е някакъв фрапиращ,но го има....![]()
ох с шоколад е мн вкусно :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
В плодовия има различни видове плодове, а не само стафиди, каквито можеш да намериш в разни, уж подобни, закуски. Като шоколадовия "Фитнес" друга закуска не съм виждала. И така, обичам "Фитнес", специално този със сушените плодове. Не смятам, че е създаден за отслабване, колкото да балансира храненето.Първоначално написано от ^Santra^
Пълни Лайна са тези закуски
обожавам да си цитирам писаните преди година нещаНЕСТЛЕ ФИТНЕС Е БОКЛУК
Преработените храни са доста по-сладки, отколкото си мислите.
Компаниите за хранителни продукти са удвоили количеството захар прибавяно към продуктите си. Супи, флейксове и други са значително подсладени, за да привличат повече клиенти.
Най-голямо е увеличението при флейксовете. През 1978 Kellog's Special K съдржа около 10 грама захар на 100 грама продукт. Същият продукт сега съдържа 17 грама захар на 100 грама продукт. Малко по-малко от ванилов сладолед. Положението е същото и с доматената супа, но за щастие този буламач не се консумира много в България.
Увеличението на захарта в харните водят до високи нива на диабет, затлъстяване и тн.
Само за сравнение прехваленото Нестле Фитнес съдържа 11,7 грама на 100 грама продукт (в предишно мнение по тази тема прочетох 17). Днешния диетичен продукт има повече захар и калории от обикновен продукт произведен преди 30 години. Нестле Фитнес не е нищо друго, освен рекламен трик. НЕ ГО КУПУВАЙТЕ!!!
Купете си нещо хубаво с парите. Закусете с натурални храни.
Няма нищо "диетично" в Нестле Фитнес. Мюслитата също имат по толкова захар в себе си.
Не се подлъгвайте, че пише "кафява захар". Това не е нерафинирана захар, а просто рафинирана бяла захар с оцветители и малко добавки. Същия боклук.
НЕ КУПУВАЙТЕ НЕСТЛЕ ФИТНЕС!!!!
Данните ми за съдържанието на захари са за продукта продаван в Германия. В предишно мнение по темата прочетох, че българското съдържа 17 грама захари. БАСИ! Малко по-малко от сметанов сладолед.
Здравословен - трънки. Преработената храна с изкуствено добаваени захари не е здравословна.
Взимат хората продукт представен на пазара преди 30 години, добавят му захар и изкуствени витамини и ви го пробутват на космическа цена. Вие се радвате и си мислите, че е много диетичен.
Искате ли да знаете, кое е най-хубавото? Гликемичният индекс на сладоледа е два пъти по-нисък от този на флейксовете! Яко а?
Същото е положението и с бисквитите "хугаренас" (не знам как се пише, не съм виждал на живо такива). Същите бисквити имат дадени по много интересне начин хранителни стойности.
6 бисквитки "хугаренас" имат 154 калории. Същото количество калории има и една светла бира (Загорка, каменица или каквото щете) от 500 милилитра (половин литър).
Разбрахте ли сега, какво правят потните дебели чичковци под дебелите сянки в кварталните кръчмета? Диета пазят. И то на натурална бира - само естествено продукти без оцветители, консерванти, емулгатори и тн.
Смеем се на американците, че са тъпи и манипулирани от медиите, а ставаме като тях!
Consumerism is the new religion!
Има безопасни естествени подлсладители, които почти всички от вас могат да си позволят. Не е нужно лишаване от сладко, а от захар.
А на всичкото отгоре 4 лева за 375 грама е пладнешки обир. На такъв плосък рекламен трик само пълни тъпанари могат да се хванат!
Grumpy old madman
+ 1 А и спазвай препоръката за големината на една порция.. Би трябвало да я пише на етикета. ;pПървоначално написано от Liar
Иначе на мен от всякакви зърнени закуски за момента ми е писнало. Най-важното е движението.)
Яйца в масло.25 грама масла, няолко яйца, сиренце и малко зелено- перфектно!Първоначално написано от Liar
Grumpy old madman
И като говорим в цифри.....100грама от кокосовото десертче Република съдържа също толкова захар колкото 100 грама фитнес на нестле(според поста на Canis_Dirus)...а десертчетата се продават по 35грама....
![]()
Съдържанието на "НЕстле Фитнес" съм го преписал от опаковката.Първоначално написано от ^Santra^
А кокосовите десертчета са с много калории точно заради кокоса - той е богат на наситени мазнини и е с много калории (особено стърготините от които се правят десертчетата).
Grumpy old madman