- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ДА ПРАВЯ.. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ
Здрасти.
С бифшия ми приятел се разделяхме постоянно и пак се събирахме в продължение на почти 2 години.Реших че ще го забравя и че повече няма да бъда с него поради редица причини.. и така .. от 5 месеца не се виждаме,не се чуваме по телефона,абсолютно никаква връзка не потдържаме.Не веднъж се опитвах да бъда с друг .. харесвам нqкой..и точно когато дойде моментът да бъда с него аз се отказвам .. просто не мога да свикна с мисълта че ще бъда с друг .. отказвам се и наранявам момчето,точно заради това че съм му давала напразни надежди и накрая пренебрегвам него и чувствата му.Не ми се иска да е така но винаги се получава така .. усещам че изпитвам нещо към момчето но дойде ли моментът нещата да стават по сериози се отказвам .. не мога да приема мисълта да съм с друг .. опитвам се но не става.Трябва на сила да се хвана с друго момче .. просто незнам .. вече нараних двама приятели по този начин,а ми е безкрайно неприятно ... какво да правя.. на какво се дължи това .. Искам да бъда с друг и да забравя бифшия си приятел,но не искам да наранявам повече хора .. КАКВО ДА ПРАВЯ.. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!