.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

КАКВО ДА ПРАВЯ.. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ

Здрасти.
    С бифшия ми приятел се разделяхме постоянно и пак се събирахме в продължение на почти 2 години.Реших че ще го забравя и че повече няма да бъда с него поради редица причини.. и така .. от 5 месеца не се виждаме,не се чуваме по телефона,абсолютно никаква връзка не потдържаме.Не веднъж се опитвах да бъда с друг .. харесвам нqкой..и точно когато дойде моментът да бъда с него аз се отказвам .. просто не мога да свикна с мисълта че ще бъда с друг .. отказвам се и наранявам момчето,точно заради това че съм му давала напразни надежди и накрая пренебрегвам него и чувствата му.Не ми се иска да е така но винаги се получава така .. усещам че изпитвам нещо към момчето но дойде ли моментът нещата да стават по сериози се отказвам .. не мога да приема мисълта да съм с друг .. опитвам се но не става.Трябва на сила да се хвана с друго момче .. просто незнам .. вече нараних двама приятели по този начин,а ми е безкрайно неприятно ... какво да правя.. на какво се дължи това .. Искам да бъда с друг и да забравя бифшия си приятел,но не искам да наранявам повече хора .. КАКВО ДА ПРАВЯ.. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Пловдив
    Ами, вярно е, че едно момче се забравя най-лесно с помоща на друго, но зависи от момчето, колко време е минало...Тов аса си 2 години, може би най- добре сега е да не се опитваш да го заместиш с друг, ами да си намериш друго занимание, хоби, с което да си отвличаш вниманието , по-добре от колкото да се занимаваш с друго момче, пак емоции..може пак проблеми...зарежи малко момчетата и обърни внимание на себе си, това имам предвид, с времето ще го забравиш
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

ami mai naistina mnogo go obichash che samata ti ne mojesh da priemesh dryg do sebe si. opitai s drygi no se opoznai s tqh po dulgo vreme budi s tqh po-produljitelno ,te shte ti se haresat i kogato si gotova moje bi shte stane i postepenno shte sviknesh s novia 4ovek do sebe si purvona4alno moje da ti e dosta trudno no se opitai da mislish za tozi do teb aidi yspeh yt meni :* dano sam ti pomognala

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Това време което сте ходили е доста и трябва да се конпенсира но не с друг. Защото или ще търсиш в очите на всеки друг прилики с т'ва момче или... ще ог отблъскваш при прекалена близост.. както се вижда.. за съжаление и аз съм така ( мамка му .. ) Несънзателно щом станат нещата по сериозни или разбера че е много много хлътнал веднага се отдръпвам.. Съвета ми е, дай си време бъди сама бори се дерзай! Има един момент когато ти ще го усетиш, че можеш отново да бъдеш с друг.. позволявай си пак срещи с момчета но нищо по-задълбочаващо.. просто знам какво е , сега нямаш доверие на друг , боли те от това че не се е получило, че сте разделени.. и сега трудно ще намериш някой които да може да те разбере, но не НЕВЪЗМОЖНО! Времето помагало.. нЕ Ключа е в нАс .. Ние си помагаме сами на себе си, трябва отново да почувстваш хармония в себе си...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен
    Град
    Панацея
    купи си книга за будизма и за медитация - п0мага!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Дай си малко време..
    Отдай се на нещо друго.. намери си някакво хоби и се отдалечи за малко от тези същества наречени "мъже"..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Просто се престраши ... забрави че си с друг представи си че си с бившия и постепено се самоусещай че си с ново момче!

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Благодаря на всички ви.Помогнахте ми с отговорите си.

Голям фен Аватара на Remini
    Ами....просто си дай почивка...не е задължително постоянно да си с някой..обясни на приятела си и на др че искаш да си сама за известно време....Започни някакъв спорт или нещо(ако не си го направила) ще ти помогне.
    Успех!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

ами може би не си срещнала подходящо мом4е в което наистина да се влюбиш и да забравиш за бившия

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ами може би не си срещнала подходящо мом4е в което наистина да се влюбиш и да забравиш за бившия
    Може би наистина не съм,и сега съм на мнение че никога няма да го срещна отново ..

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Може би наистина не съм,и сега съм на мнение че никога няма да го срещна отново ..
    и аз по едно време си мислех така но се оказа 4е съм грешала.трябва ти малко време и после вси4ко ще се оправи наистина ли вярваш 4е той е единствения на света който може да те направи щастлива?за сега може би но после ще срещнеш и по готин и от него

Колко време още ми трябва ... мина вече половин година

пффф...ми що не потърсиш бившия да го видиш кво прай,има ли си гадже и т.н.не ти казвам да тръгнеш да си го връщаш ами просто да си поговорите-той може да ти помогне да се справиш,да си изясните някои неща.аз поне така бих направила

пффф...ми що не потърсиш бившия да го видиш кво прай,има ли си гадже и т.н.не ти казвам да тръгнеш да си го връщаш ами просто да си поговорите-той може да ти помогне да се справиш,да си изясните някои неща.аз поне така бих направила

Мислила съм си го,но се страхувам че тогава ще ми бъде още по-трудно да го забравя... Пф незнам,страшно трудно ми е.. незнам вече какво да правя.Благодаря ти за отговорите.Благодаря и на всички останали отново.

Мислила съм си го,но се страхувам че тогава ще ми бъде още по-трудно да го забравя... Пф незнам,страшно трудно ми е.. незнам вече какво да правя.Благодаря ти за отговорите.Благодаря и на всички останали отново.
    Не е така.. колкото по- далеч си от един човек- толкова по- трудно го забравяш.
    Ако го виждаш по- често и водите някакъв вид комуникация.. рано или късно свикваш с това между вас да няма нищо и забравяш какво е да си с него.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Купи си няква животинка или по добре папагалче от ония с качулката много са яки и си се занимавай с тях.Излиза с приятели.Пий бира
    И все пак винаги могеш да се застреляш ГЛЕДАЙ ПО ВЕСЕЛО НА ЖИВОТА СЕ ЩЕ СЕ МЕРНЕ НЯКОЙ МОМЪК ДА ТА ШАШНЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си