- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 а все още без приятелка ...
Според вас какво да направя по въпросът - на 19 съм, а още съм си нямал приятелка ... не съм задръстен, не съм и грозен, спортист съм, за тялото си мога да кажа, че е супер, това е откъм външен вид.Не всичко се определя от него знам, но просто вече се чудя какво да правя и започвам да губя надежда, че някога ще си намеря момиче ... отсега да кажа вариантите напиване и дискотека ги отписваме, защото просто не ми харесват![]()
без дискотеки и пиене..Интересно..трябва ти свясно момиче а такива се намират по-трудно но чакането почти винаги си заслужава..Оглеждай се повече..все ще я мернеш някадеУспех
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Е да..ма ако не обича и да чати..![]()
интернет и сайт,съгласна съм с това мнение.Успех![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе
ама не я тъпси по саитовете... успех
![]()
СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !
на 18 съм в същото положение човече...горе главата и това е. Друг начин няма. Има и много свястни момичета..ще ги намериме някога!
Който иска можем да си попишеме
Говори повече с момичетата, запознавай се с нови хора, разшири хоризнотите си и така.. и щом казваш, че си готин, значи проблеми няма да има...![]()
То няма да има ма трябва и другите да разберат че си готин..не да си го знаеш само ти![]()
Обкръжението ти е страшно ограничено!Първоначално написано от [B
По темата - не се притеснявай, и твоето време ще дойде. А по дискотеки защо не искаш да ходиш? Това, че ще отидеш там, не означава, че ще се напиеш и всички покрай теб ще бъдат пияни.
Излизай повече и бъди по-общителен.
Според мен е похвално, че не си някаква утрепка, която да се напива всяка вечер и търси жени, само за едното ебане.
Успех!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
грозен си![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не може всички да са като теб.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Да така,но момчето е задръстеняк,въпреки че твърди,че не е.Не искам да те обидя,ама да мислиш и да разсъждаваш така не е нормално за 19 годишен.Аз съм колкото теб,също не си падам по пиене и дискотеки,просто дълго е за обяснение,не е и точно че не си падам де.Обаче знам как да се държа с момичета и не се спичам от тях.А те всички искат едно и също-от най-гадната курва,та до най-свестната.Досега правих грешката да бъда прекалено свестен и добър с мойта и тя се отдръпна,но сега се държа натурално,но винаги в сферата на културното поведение.За момичета не е така важно как изглеждаш,особено за свестните.Не им пука,че си спортист,ако ще и Брад Пит да си като не знаеш какво да им кажеш и как да се държиш си обречен на провал.Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Сигорно имам опит и знам ,че не стоят така нещата хващаш някоя непозната в интернет и правиш оферта дада ,още повече имам чувството ,че хората имат криви разбирания за сайт за зпаознанства главно там се избиват коплекси ,правят се пари от смс гласувания и ако има запознанства те са тип чатаджиски което според мен е мн вредно да седиш по 8 часа на компютър и да пишеш с някой.Първоначално написано от Mechtatel
Колкото до товоя проблем защо не си потърсиш момиче от училището ти и не я поканиш на кафе освен ,ако не учиш в някоя мъжка гимназия както беше при мен в клас имаше по макс 2 момичета и то не ставаха за нищо имаше и класове без женки.
Трябва да дадеш координатиПървоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Студент съм, и работя, а в тоя университет дето уча не е с най-хубавите девойки ... а относно дискотеките, и пиенето, просто не ми допадат и не ми харесват, все пак всеки има право на личен избор. А относно държанието ми с момичетата ... май точно това, че съм човечен, гледам на тях като на човешко същество с чувства и т.н, а не да съм груб, нахакан, нахален и т.н. както повечето, което просто не е в моята природа и да искам не мога да съм такъв. А относно спорта, много добре знам че това не е фактор който би интересувало едно момиче, и че по- принцип характерът и държанието на човека са по-важни, просто исках да отбележа, че не съм някой захабен дебелак примерно ...
Изглеждаш добро и свестно момче. Не се променяй, просто бъди търпелив!
Наборе,ти какво момиче искаш?Според мен ти трябва що-годе свястна.Обаче не чакай докато я намериш,ами търси.Излизай със всяка която ти харесва,даже и тия които не ти харесват чак толкова,пробвай номера учи се.Не вкарвай много чувства,бъди мил,ама не им тичай след гъза.Бъди готин,не трябва да си спек,като станете по-близки можеш да си позволяваш повече и това им харесваПървоначално написано от maaster
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ми аз съм на 18 и си нямам приятел...абсолютно в същото положение съм като теб...но вече се отчаях(останаха твърде малко свястни момчета всичките са деградирали напълно).Просто не мисли за това и излизай често и трябва да изпадне отнякъде...най-важното е да не се затваряш в себе си...щом казваш че си хубав ,значи ще ти се усмихне щастието..бъди търпелив
:P
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Винаги съм казвала ,че тези ,които чакат любовта по-дълго,просто я оценяват повече,когато дойде.
Защо ли в последно време ми се струва че в тези думи има много истина.Първоначално написано от MartyParty
Еми пич позакъснял си за схващанията на днешното време.Но ще ти кажа нещо,което може да ти подейства успокоящо.Аз познавам хора,които са на по 19-20 години и още не са имали гадже.Ще ти кажа още нещо,макар че вече могат да ме изкарат много задръстен.Аз съм на 21 още някой и друг месец ще стана на 22 години и още не съм имал сериозна връзка,само децки истории и флиртове,но продължавам все по-силно и по-силно да очаквам любовта.А ти не се притеснявай,още си само на 19 години,живота е пред теб и си в много по-добра позиция от мен.![]()
Благодаря ви много за човешките отговори, ще продължа търсенето, и ще се опитам да не се отчайвам !... а инак какво да се прави, нали трябва да има и по-различни хора, то и аз си го усещам, че малко са като мен, ама поне се радвам на това, че имам достатъчно приятели който ме приемат такъв какъвто съм и никога не ми липсва компания
![]()
ти си престарил свет бе човек!
къде пък пише, че като си на 19 и задължително трябва да си с приятелка ?
имам приятели дето са на по 22,3 пък не са се впрегнали от тая глупост.
когато му дойде времето ще стане работата. да насилваш нещата, няма смисъл.
Ей пич,хвани си гадже,не ги слушай тия,които те утешават ,че те също нямат гаджета...На твоите години вече трябваше да си имал,поне да видиш какво е.А ако усетиш любовта,да срещнеш точното момиче,тази която ще обикнеш и всяко нейно докосване ще те прави щастлив и тази която ще те разбира и ще изпитва същото към теб...Това е човече,ще съжаляваш,че си чакал толкова много а не си търсил.Ще бъдеш леко комплексиран и нещастен от загубеното време,може би на моменти ще прибързваш и постоянно ще мислиш за нея.Ще видиш много нови неща,ще изпиташ насладата да си щастлив когато правиш нея щастлива с дребни жестове.Допира на нежната й ръка върхи твоята.Нереално е мой човек,откакто изпитах любовта се промених,по-друг начин гледам на света и съм по-щастлив!Желая ти успех,аз също късно срещнах любовта и имах много проблеми,но всичко се оправя ако имаш куража да се бориш.И който търси намира!Първоначално написано от maaster
Съвет от мен,бъди открит,но не прекалено,нека всичко дойде с времето си.Използвай дребни хитрини и номера с които да си помагаш,а твоето момиче да повярва в магията на любовта![]()