- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само кучките ли имат шанс!?
Апф...напоследък все повече започвам да се убеждавам,че момчетата си падат само по някви перверзни,прости лигли. А сериозните,отговорни и точни момичета -все едно не същестуват. Е,чудя се-трябва да съм себична и откачена кучка,за да ме харесват,а като съм сърдечна,мила и точна не стаам тъй ли!?
бъди себе си,има и момчета които харесват нормални момичета а не некфи гадни кучки .. така че знай че все още има момчета със всичкия си и момчета коите не се заблуждават толкова лесно -(поне се надявам)
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ем 15-16-17 годишните момчета са в такава възраст че гледат само секса и забавлението. И мн ясно че ще се навъртат повече около тия с които имат по голям шанс. Изчакай ги да порастнат![]()
Малеее... колко си праваа!!!Първоначално написано от psihqsala
Жалко е за българското поколение като цяло. Но има и такива момчета, които не си падат по тип "кучки", но просто са рядкост... В резервати трябва да ги слагаме
![]()
mi as mislia 4e tova zavisi ot mom4eto ako toi e takav estestveno 4e 6te iska takova gadje no ako e vaspitan ne
Да наистина сега днешните тинейджъри (момчетата)Харесват само някакви лигави, накичени момичета.....Който ходят по дискотеки, пушат, пият и нямат вечерен час и 1000 топа изкуствени коси...И някакси обикновените момичета не се вписват..особено тези, които не са център на вниманието и не пушат....Всички лигли си сменят гаджетата пред 1 месец, но винаги драматизират TOGETHER FOREVER; обичам те повече от живота си.А съм убедена , че въобще не го мислят!
...
Е не е нужно да си кучка за да си перверзна.
Иначе ... не е така, има си и нормални. (Боже, аз защитавам мъжките?! ). Но да, както си е изтъркана редовна фразичка "не слагайте всички под общ знаменател". И за нормалните си има партия, само трябва да знаеш къде да я търсиш.
![]()
Вярно е , че от малко фешъни или чалгари не можеш да очакваш да искат нещо сериозно или да отдават голямо значение на чувствата. Друг е въпросът, че момичетата, които най - много се оплакват, че попадат само на повърхностни копелета се заглеждат основно по фешъни, а наистина нормалните момчета, от които могат да получат взаимност са им "задръстени".
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И при по-големите това явление се наблюадава ... Повече зависи от самия човек, а не от възрастта му.Първоначално написано от Spider4eto
Макар и рядко, все още се срещат свестни момчета, не губи надежда.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не знам защо си останала с това убеждение , но виж ся хората се делят надали един метъл ще тръгне с фешанка ... секи според интересса си.! Търси в твойта среда ....... и кво лошо има да си первезен ?!?![]()
Подкрепям напълно! Как можеш да ходиш с някакъв две седмици и да го обичаш повече от всичко на света?! Това си е смешно и наивно.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Такива хора просто никога не порастват.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Едно момче от моя клас иначе върви за голямо гъзе, ала по кучки не си пада. Сам ми го каза. :P
Афе, момичета, помислете. Принципно почитателите на курвите и кучките са все някакви фешъни, "генгстърчета" и т.н. Искате да имате нещо общо с тях, за да ви зарежат също като онези кучки ли?![]()
![]()
Аз си мисля, че е най-добре да си момиче, което си е хиперготино за хората, но сама не се титлува като "готинЪ" , не се нарича "кучка" и тъй нататък.![]()
Така е.Но проблема е там,че няма обикновени момчета или поне аз не познавам такива....Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
;]
poe4eto mom4ete iskat samo sex![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хах,че аз пък предпочитам да е хубава и да може да се води разговор,отколкото да няма вечерен час и да ми лъхти на цигари и некъв вермут
Да ама някой момичета..може единствено да се говори с тях:пробваала ли си новите цигари, скоро ходих да си удължавам косата....ноктите..интересув а ги само матеериалното и външнотоПървоначално написано от Facelessman
...
има и свестни момчета, които не искат само секс..ноо не са някви фешъни и тем подобниноо все пак е нормално едно момче да иска секс и момичетата искат секс
![]()
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Има момчета,които харесват такъв тип момичета,но все още има и точни момчета,които харесват мили момичета,които знаят какво приказват,а не просто да говорят,за да не заспят и да ръсят простотии на поразия!Бъди себе си и ще намериш точния човек.Според мен този тип момичета-кучките ги търсят момчета,които искат да намерят бърз секс и знаят,че едно свястно момиче няма да им пусне,защото има акъл в главата си.Има си време за всичко и ти ще намериш точния![]()
Just haters make me famous! εĭз
Тука само разни момиченца отговарят,а целта е момчетата да го направят...от толкова мн отговори само 1 момчеЕее ,добре,но искам да ви кажа,че предпочитам момчетата да си дадат думата =)
Аз определено не си падам по тия по дашните обичам трудните момичета.Отказвал съм секс на някой момичета от моето даскало.Дори и преди 1 седмица когато тъкмо бях тръгнал с гаджето ми едно момиче от моя клас ми намекна за секс и аз и отказах.Казах и че съм верен на гаджето си и че неискам да и изневерявам тя ми отвърна че за нас мъжете думата любов не значела нищо освен сексВярно ли е че когато едно момче откаже секс на момиче момичето много го вземала навътре?
П.С Даже ми каза ама вие сте още в началото не се обичате така че кво ти пречи![]()
Просто са си виновни момчетата, щом харесват толкова повърхностни момичета, а не гледат да са точни и готини по характер.Това си е тяхна грешка и няма какво да се ядосваш.Те си избират какви да харесват, имат си предпочитания...
Мога, обаче да ти кажа със сигурност, че има и точни момчета, които харесват точно такива момичета, така че няма защо да се отчайваш.
ООО, много зависи от породата им .. ако са болонки абсурд .. друго са си холандските кучки .. нямззз
po moi nabludeniq teq naduti "ku4ki" absolutno vinagi nqmat niikvo dostoinstvo , v smi pozvolqvat na mom4etata da pravqt s tqh kvo li ne samo ot vreme na vreme se pravqt na qdosani da ne im zagubvat interesa... mn e vazmojno i da ne ste suglasni i vse pak tva e moeto mnenie
По каквито момичета си падат момчетата, такива са и самите момчета. Кое те учудва толкова?![]()
На турбо гъзара ще му е под достойнството да излезе със зубрачката на класа, както и 'малкия професор' няма да покани на среща 'отворената мадама' от неговия клас.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не съм съгласна, че само "кучките" имат шанс. Може и да ви се струва невероятно, но момчета не търсят подобно нещо.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ако искат секс само кучки търсятПървоначално написано от Rebellion_Angel