- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам двама
Имам си приятел.С него сме заедно от два месеца.Аз го обичам
но един ден се запознах с неговия приятел и започнахме да си пишем постоянно иаз се влюбих в него.Моят приятел незнае за чувствата ми към неговия приятел.Аз излизах с него няколко пъти и се влюбих още повече,но моя приятел незнае.Снощи придадох доверието му на пълно ,но ми беше много хубаво и не съжалявам за тази вечер.
Обичам и двамата но незнам с кой да бъда истински.Дайте ми съвет![]()
![]()
Еми аз като гледам и с двамата се справяш добре ...![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ами на този въпрос с кой да бъдеш, ти самата трябва да си отговориш. Избери този без когот знаеш че ще оцелееш.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Че що трябва да избирашбазикам се на този въпрос никой от нас неможе да ти отговори
Еми ебе ти се- к0 да прайш
Първоначално написано от Say It Right
Райна-Двама ....![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Добро изказванеПървоначално написано от Al3ksandra
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ами ако следваш желанията си бъди с приятеля му!Защо пък да не помлислим и ние жеднъш само за себе си![]()
като не разбираш проблема ми не се обаждайПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
тъпа си и не заслужаваш нито един от двамата...
ако тръгнеш с другото момче ще вземеш да се запознаеш пък с някой негов приятел и да го заобичаш него![]()
Сама за малко май ще ти е най-добре за да имаш време да избереш....
JUST DANCE!!
Не трябва да правиш това на приятеля си и то с негов приятел(двойно по гадно)![]()
![]()
![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Еми аз обичам трима: Тимон, Пумба и Мишел! :P :P :P :P
В тоя форум явно много малко хора осъзнават колко силни са мумите "обичам те"...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
re6enieto troika xhaxhaxhaПървоначално написано от veesinka
Abe nie kak da ti kajem???
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Обичам и двама са 2 взаимноизключващи се думи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Обичаш 2ма? Правете тройка. Проблема е решен, може да заключвате темата![]()
![]()
The Spark
amm da taka e mn trudno az sam v takova polojenie samo 4e pomisli - ne moje6 da obi4a6 i dvamata pri men naprimer az obi4am ediniqm, a kam drugiq izpitvam silno fizi4esko privli4aneno ne sam vlubena
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
amiiii pri men se sly4i gore doly podobno...haresvah si edno mom4e 3-4 meseca dokato si kazah 4ed trqbva da opitam s dr(samo za proletnata vakanciq) i zapo4nah s nego...i taka samo za vakanciqta i sm s nego ve4e 3 meseca...obi4ame se no vinagi kato vidq drygiq na y4ili6te ne6to v men potrypva...na skoro toi razbra 4e mi haesva i be6e kazal 4e iska da se zapoznaem...no taka si i ostana za6toto obi4am priqtelq si...ta syveta mi e...izprobvai i dvamata...na koito pove4e my pyka za tebe ili koito te obi4a istinski s nego ostani...
Всъщност обичаш приятеля му... Ако това може да се нарече любов.
Първоначално написано от veile
![]()
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
избери си един от двамата и си бъди с него,защото иначе от два стола най-лесно се пада