.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен

Не искам да общувам с такива хора

Най-много да ме развалят. Те са гадни,те мислят само за себе си,гледат как да прецакат другия и винаги се правят на интересни. Не са мили,явно не са и достатъчно възпитани,гледат само себе си,абсолютни егоцентрици. Как е възможно да живеем в подобен свят и къде да намеря по-нормални и свестни хора... Вече се отчайвам. Аз не съм такава. Гледам да съм добронамерена,но така ти се качват на главата. Защо? Такъв грях ли е да си внимателен ? Трябва да съм някоя проста путка,за да спечеля респеекта,явно. Е духайте го бе аз няма да се променям заради вас. Ако ще целия свят да е толкова сдухан,че да не мисли за нищо освен за собствения си гъз,аз няма да стана таква. Напук на вас.

Кротко.
    Сама си каза,че не общуваш с правилните хора.
    Най-добре е да си внимателна с този,който е внимателен с теб.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Лелелеле колко лесно ни сложи всички под общ знаменател!
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Мисля,че не на нас всъщност искаш да го кажеш...

Трябва да откриеш някой,който да можеш да наречеш приятел и ходи при психолог,защото на едно момиче не отива да гледа страшно и да мрази всичко.
    Пука ли ти ?

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Лелелеле колко лесно ни сложи всички под общ знаменател!

Град
    летя надолу с главата
    Ами добро утро, всички сме егоисти.
    Walk alone.
    paska

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Що почнеш с ЛС-а на всеки потребител, повече внимание ще събереш Да не мислиш, че откриваш топлата вода. Все са го прецаквали, това може да ти помогне да внимаваш занапред.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе,момиче,започваш все повече и повече да ме изумяваш с темите си....вземи се стегни,че май много хора ти ходят по нервите.

Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Цитирай Първоначално написано от ma6ete
    ...психолог...
    tva e istinata

"Аз съм просто едно нищожество в общество от такива"...

Ало, 21век сме, какво очакваш друго от този свят?
    Хората са такива, каквито ги направи обществото, колкото и да е жалка картинката, това е.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Щом не искаш да общуваш с тях,ми недей - просто е.Не може всеки тип хора да ти харесва,света да не е анимационно филмче.

А колкото до това,че всички сме егоцентрици е вярно.Всеки човек е егоист,дори да не го осъзнава.И от една страна е добре,защото сега ако сам не се грижиш за себе си и не мислиш първо за "собствения си гъз" си свършен.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Re: Не искам да общувам с такива хора

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Е духайте го бе аз няма да се променям заради вас.

Айде бе, ние или те?

Споко иначе, намират се хора, ама не изникват от нищото, като пишеш глупости по форумите.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: Не искам да общувам с такива хора

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Е духайте го бе аз няма да се променям заради вас.

Ае ти го духай
    The Spark

Kill yourself then.
    This is the reality. Sorry baby.
    «Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»

Че кой иска да общува с егоцентрици ? Никой , така че темат е излишна .

Еми не общувай.Проблема ти е , че явно познаваш твърде малко хора или просто си се отчаяла твърде бързо, за да разбереш ,че не вчички са такива.Ето например , аз съм като теб, но повечето ми познати са токива каквито ги описа Аз съм такава с тая ,каквито са те с мен и така ме уважават Иначе си ....Дръж се с тях така , както те се държат с теб!Друг начин няма.Спокойно съществуват и други по-добпи хора , просто трябва да попаднеш на такива !Иначе за да те уважават всички , трябва да си лоша с 2 думи , да не цепиш басма на никой!

Почти всички отговорили на темата писали,че не са от "лошите". Брех ... Аз пък съм мила само към приятелите си (истинските) . Останалите или получават уважение,или хладнокръвие,или презрение от мен. Тези,които познавам,де. Не мога към нов човек да се държа грубо без да знам какъв е,що е,пък и нямам причина ,заради която да го правя.
    Т`ва е реалността.
    Не може към всички да съм добра,ако те към мен не са. Най-малкото,защото нищо няма хубаво няма да видя от тая работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си