- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Питанка за солариум
Така... Имам останали от акне петна по гърба. Проблема е решен, само че петната са много грозни. Мисълта ми е, ако отида на солариум дали по някакъв начин тенът ми ще стане по-равномерен?
едва ли... по скоро ги мажи с някое лекарство за белези редовно - ще има по-голям ефект
Не вярвам да се махне точно чрез солариум. Последвай съвета на @summer_gir1
не не се подлъгвай няма да стане равномерен, а петната ще станат още по-видими![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Според мен ще има ефект със солариума. Поне при мен лятото като се пека на слънце има адски положителен ефект върху петната по гърба. Предполагам и със солариума ще е така.
виж има голяма разлика от естествените слънчеви бани на морето и солариума, защото + фактор е солената вода която действа на кожатаПървоначално написано от fiama
а аз това за солариума не го казвам напразно, а защото и аз имам 1/2 петна и станаха по-тъмни от другата кожа
а ако отидеш на море там е мн по-различно и по-здравословно
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
На солариум съм ходила само 3 пъти, и действително петната ми се посляха с тена на кожата. Но не мога да твърдя, че при по-продължително ходене на солариум ефектът ще е все така добър. А и сигурно при всяка кожа е различно. Но действително пред слънце и солариум със сигурност слънцето е по-добрия избор за лекуване на акне.![]()
slanceto i solariuma sa ednakvo vredni za kojata,a tova zna4i MNOGO VREDNI!a izsahvaneto na pap4icite e samo vremenno i esenta pak se poqvqvat!slanceto NE GI LEKUVA!!!Първоначално написано от pinki
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
имам много познати, на които са се появили петна именно от солариума, и аз съм ходила обаче не много редовно, затова си мисля , че е малко вероятно да се оправят петната
Не са еднакво вредни ! Като те грее слънцето получаваш вит D, а от солариума - облъчванеПървоначално написано от marina star
Прави разлика ! А относно пъпчиците споменах, че солената вода ги изсушава, а не слънцето ! научете се да четете както трябва