.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Първата любов

Нека всеки желаещ да напише тук каква е била първата му любов.

Аз съм пръв. Еми моята първа любов беше в 8 клас, бях лудо влюбенедна съученичка,но лошото беше че любовта остана несподелена и когато си спомня за нея мн боли

Супер фен
    Град
    Панацея
    2 клас. "Ходихме" с момичет0 от 2ри до 5ти клас с прекъсвания
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мммм...първата любов - бях на около 5-6 и се влюбих в Ник Картър.....гоооляма любов беше,голямо нещо
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

ami az v momenta sym s pyrvata si lubov hodim ve4e 8 meseca,a az go obi4am ot 3 godini

Голям фен Аватара на Remini

...

Ей как ме карате да се сещам неща случили ми се преди доста време
    Бях на лагер 5-6 клас и там се запознах с едно момиче 6-7 клас
    Тогава ми беше и първата целувка...Наскоро видях това момиче или поне приличаше на нея и ми падна ченето....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

моята първа любов беше в 7-8. клас. Продължи около половин година и всичко беше просто.. една приказка, на която аз сложих край
    Но много искам всичко да се върне някой ден

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първото ми увлечение беше 5. срещу 6. клас. По един мъж на 23, ако не се лъжа. Висок, със сравнително дълга (малко над раменете) кестенява права коса, тъмнокафеви очи. Познавахме се бегло, прекарахме 4 дни заедно на рали "България", той беше приятел на баща ми. Ясно е защо не съм могла да изпитам нещо повече от някакво харесване.

Второто ми увлечение: краят на 8. клас до първата половина на 9. Метъл, с дълга под раменете светлокестенава права коса, едър, с кафеви очи, които присвива адски сладко, когато се усмихне. Не се познавахме, докато го харесвах, а след като срещнах приятеля си и забравох за всички други, успях да се сприяеля с него. Не можах да се влюбя, защото не го познавах въобще. Харесвах представата за него, която си бях изградила в ума си.

Третото увлечение: започнах да си пиша с бившия на най-добрата ми приятелка - дълга (под раменете) чуплива тъмнокестенява коса и тъмнокафеви очи с прекрасни отблясъци. Незнайно защо само по негови снимки и по лафчетата, които си разменяхме в чата, успях да си загубя ума по него. 4 месеца си писахме, а бяхме от 1 училище, еднаква смяна... Нямах смелост да направя крачката, все пак това още уж се водеше някакво детинско увлечение.
    Заварката стана, когато прекарахме заедно нощта срещу 1. юли и посрещнахме изгрева. След 5 дни, на концерт на Щурците в града ни, приказката между нас се случи, без да има перспектива скоро да завършва - вчера отбелязахме 11 месеца заедно и смятаме да ги направим още много.
    Струва ми се, че точно това е моята истинска първа любов. Аз го познавам перфектно, както и той мен, затова си мисля, че в този случай чувствата са наистина истински.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Мммм...първата любов - бях на около 5-6 и се влюбих в Ник Картър.....гоооляма любов беше,голямо нещо
    Хаха, и аз си го бях заплюла, ама бях 5. клас. Тогава още си мислех, че харесвам русокоси със сини очи.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тая година ми беше първата любов.Естественно несподелена...С момичето сме в компания и си излизаме и аз още си я обичкам ама сме си само приятели ...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Хаха, и аз си го бях заплюла, ама бях 5. клас. Тогава още си мислех, че харесвам русокоси със сини очи.
    ааа след него аз още си харесвам руси със сини очи....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Бургас
    Леле ще ви намразя сериозно.Вие тука половината хора имате нещо против русокосите със сини очи...

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Леле ще ви намразя сериозно.Вие тука половината хора имате нещо против русокосите със сини очи...
    aз нямам бе даже са си мн убави
    ми мойта първа уж любов спря преди месец-два,не по мое желание..ама за 1-2 седмици ми мина и осъзнах ,че е било по-скоро увлечение,на основа яко хормони..а полсе бившето съжали
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен
    Моята първа любов срещнах в 7 клас ... отначало той имаше чувства,но аз не осъзнах моите.ПОсле,когато беше твърде късно,осъзнах своите.Исках да поправя грешката си и се мъчех по много начини,но не стана...Бяхме заедно само няколко дена,след което дори приятели не си останахме.Игнорирахме се от сякъде .... когато се видехме нищо не си казвахме ( и от моя страна после следваха купища сълзи и ... ). 2 години прекарах по този начин.Наистина много,го обичаХ ... сега вече,кгоато не му обръщам вниание той ме потърси и искаше да сме приятели.Май пак си разменихме ролите .. кофти ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    при мама
    Това ми е идеалът за момче,честно.
    Един фр ме попита какъв ми е идеалът за момче и като му казах ченето му падна.....
    ;]

Моята първа любов е най-хубавото нещо ,което някога ми се е случвало.25 август 2007 ,седмица и нещо след като направих 18 и ТОЙ се появи в живота ми .Всичко започна като бъзик и изобщо дори не съм си и помисляла ,че той ще е първата ми любов.Всъщност дори се съмнявах ,че изобщо като се видим ще ме хареса.Той е точно типа момчета ,които хресвам и съм харесвала.Убииствено много го обичам и все още давам всичко за него ,дори след всичките ни караници и раздялата ни.Той ме научи да живея,да се радвам,да обичам,да страдам и да се науча да бъда силна! Винаги ще има място там вътре в мен ,просто защото ТОЙ си е ТОй и за мен винаги ще си остане такъв.Красив ,умен ,просто момчето което винаги съм искала да е до мен.
    За съжаление вече не е и сме само на Здравей Здрасти ,но се радвам че изобщо го има и го е имало в живота ми !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Това ми е идеалът за момче,честно.
    Един фр ме попита какъв ми е идеалът за момче и като му казах ченето му падна.....
    Защо??? Какво лошо има да си рус с сини очи??Аз пък адски мн се кефя че съм с руса коса и сини очи...

ми мойта 1-а любов беше....с 1 мом4е с което мислех 4е се харесваме но после се оказа 4е забивал няква друга-голям рев беше ама ся ми е смешно кат си спомням

Град

Нищо против тях, наистина! Най-добрият ми приятел даже е рус със сини очи. Но просто аз си харесвам тъмнокоси с тъмни очи.

Боже, като чета мненията и се чувствам дефектна Винаги съм твърдяла, че за чувствата няма възраст и сега ще кажа защо. Когато бях малка (четири годишна) се преместихме да живеем в младост с нашите и баща ми даваше уроци по пиано. Идваше едно момиче от долния етаж и покрай нея се запознах с брат и. Бяхме приятелски семейства и се виждахме почти всеки ден, а въпросният си го харесах още от първия път когато го видях. Общо взето израстнахме заедно и като малки бяхме много близки. Всички твърдят, че чувствата ни са били едни и същи, но аз тогава се срамувах да кажа на когото и да било че изпитвам нещо към него, въпреки че беше очевадно Цялата история продължи десет години, като между нас не се случи нищо. Малко по малко се отчуждихме доста един от друг, докато един ден не се скарахме и от тогава не си говорим. Първоначално заради проклетия ми инат, а сега защото едва ли някой от нас би се чувствал комфортно да говори с другия. След него съм хлътвала много и по други момчета. Може би дори съм обичала... И винаги ще твърдя, че чувствата ми тогава са били толкова истински и силни, колкото могат да бъдат и сега А може би дори любовта ми е била много по-искрена и чиста.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

lqtoto na 5-ti klas..Ako moje da se nare4e lubov de... ..Emm Mn be6e tupo..S nego se vise6e kaka my s edna neina fr..I samo ni nabludavaha..Basi tupnqta be6e..Ujas..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Моята първа истинска любов се беше споделена. Много хубаво беше, но уви свърши
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

еми аз все още си оби4ам 1-та любов....ама не щото е 1-а щото като се замисля и 2-та си оби4ам още...

Първата любов я срещнах миналата година,но за съжаление нямаше какво да се направи.Много е гадно когато е несподелена,но такъв е живота.

Първата ми любов .. хм,Не мога просто ей така да q опиша но със сигурност това бqха радостта,щастието,тъгата,с лзите смесени в едно.Чувство което е неповторимо,да наистина може да се влюбиш и за 2-ри и 3-ти път но никога нqма да е както 1-виq ... Така че,борете се за първата си любов защото аз съм на мнение че тq е най-красива,може за други да не е така,но за мен е и винаги ще си остане.. Не съжалqвам че се влюбих,дори се радвам защото по този начин открих себе си наистина.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    DrEaMeLaNd
    Моята първа любов беше от 3 до 5 клас.Бях влюбена в едно момче от друг град, където ходех за ваканциите и често излизах с неговата компания.Страшно много ми се искаше да му кажа за чувствата си, но не се усмелих.Беше ме страх, че той не ме харесва, защото много рядко си говорехме .Сега сме приятели и много пъти сме си говорили на тази тема, той ми каза че също ме е харесвал и дори продължава да изпитва чувства към мен, но вече е твърде късно
    Лежа на земя от илюзии,ръце съм положила на тревата от страх,обсебена гледам небето-красиво...Чувствам се толкова малка...Как искам да открия себе си...да разбера защо живея...

..... NeReaLen JiVoT, nErEaLni MeChti, NeReaLna LuBoV, a ReaLn0 BoLi....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си