.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ох ами първата любов е нещо много лично и емоциално,поне за мен.Не смятам,че увлеченията в детската градина и началните класове,мога да нарека любов.Та по темата,първата ми любов бе в 5 клас,която продължава до сега(8 клас).Обичам го,но любовта е несподелена.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    oh...mi moqta [urva lubov be6e mn strastna..haha...bqh na celi 3 godinki i si imah gadje ot MOQTA grupa v detskata gradina-Mileen4o,ta Milen4o tolkova me obi4a6e,4e postoqnno se durjahme za ru4i4ka(daje bqhme i kom6ii v bloka) i plus tva vseki den mi dava6e da mu izqjdam taratora na obqd,a az v zamqna mu davah deserta si-e kak da ne se vlub6 v takuv "MUJ"

Nqmam parva Lubov ama imax priqtelka s koqto sa skaraxme i tka

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Мммм...първата любов - бях на около 5-6 и се влюбих в Ник Картър.....гоооляма любов беше,голямо нещо
    Хаха, и аз си го бях заплюла, ама бях 5. клас. Тогава още си мислех, че харесвам русокоси със сини очи.
    Леле ще ви намразя сериозно.Вие тука половината хора имате нещо против русокосите със сини очи...
    Нищо против нямаме!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на babity
    миии първата ми любов беше от мирката. бяхме на кафе, после аз му звънях непрестанно, притеснявах го, правех му скандали с гаджето... ъм... направих си дневник, депресирах се... после му ревах няколко месеца за да се видим и... той, милия беше много уплашен и с право... но... всеки е бил на 14, к'во да се прави?!

Град
    на плажа =)
    В момента я изживявам... странно е.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi az se vlubih v 6 klas,moito be6e nespodelena lubov,karai vse pak prodalgavam napred
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Много интересна тема..а да кажа аз за моята първа любов.То аз съм страшно влюбчива и може би от детската градина съм си харесвала някое момченце,но това за мен не се брои за любов..все пак детска му работа..а сега когато съм по-голяма (17) се влюбих в едно момче от моя клас и от доста време го харесвам и смятам,че след време това ще е моята ПЪРВА ЛЮБОВ и то несподелена..но често се случва така ...не съм му казвала и не смятам да го правя..незнам защо [/b]
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Град
    in youR dReams (mm)
    Първата ми любов.. всъщност като се замисля единствената, беше в 8ми клас. Той тогава беше 10ти и бяхме в един квартал. Минавахме всеки ден заедно и изведнъж без да се усетя, се бях влюбила. Дойде лятото, забихме се няколко пъти. Но естествено не всичко е толкова просто и лесно. Той си имаше гадже от доста време при това и един ден просто спряхме всякакъв контакт. Естествено той веднага забрави за мен, а аз дори 2години по-късно си спомням всичко и бих дала всичко за него. Това е в общи линий.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

5 за 6 клас .. хх ходехме някъде 2 седмици може би малко повече.. някак супер бързо се влюбихме . .. . и беше наистина любов .. вече не помня колко безсънни нощи карахме с него да си говорим ... нещата които правехме заедно ... .. таи де разделихме се защото тои живееше в Ямбол аз в Русе... няма как (: но спомена за тази любов винаги ще остане в сърцето ми .. ужасно много го обичам все още (като приятел вече де..) и бих направила всичко за него когато бях в бг сси звъняхме по телефона пращахме си смс=и .. сега само по скаип се чуваме но още не сме прекъснали връзка

Супер фен
    Преди все имаше някой, който харесвах...Разбирала ми е главата от любов. Но сега вече е съвсем друго нещо.... Сега съм с първата си голяма любов и много го обичам.

Първата ми любов беше несподелена и страшно много страдах...казвах му че го обичам,бях луда по него,давах всичко за да съм с него и на него не му пукаше...на всичкото отгоре баща ми го мразеше и ми казваше да нямам нищо общо с него...толкова съм плакала но с времето всичко отмина...макар че като се сетя сега за него сърцето ми се разтуптява направо

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ми беше несподелена...и все още е такава де...Ревах,ревах,та са улях за тва момче,толоква глупости съм правила,че просто не е истина...!Рязала съм си ръцете,стотици пъти съм била на косъм да се самоубия,но всъщност ме спираше само любовта която все още изпитвам към него...Той знае,че го обичам,е всъщност не съм обедена,че вярва,но не мога да направя нищо от това,което съм направила вече...
    Брях,брях

Моята първа любов :
    Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ 3.20GHz
    NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB
    3 GB RAM

Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Враца
    мдам помня я като ясен ден щот беше споделена обаче в последствие всичко рухна щото мислех че успеха ми е единствена съдба и сега лапам пишки
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Re: Първата любов

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Еми моята първа любов беше в 8 клас, бях лудо влюбенедна съученичка,но лошото беше че любовта остана несподелена и когато си спомня за нея мн боли
    +1.... samo deto az si izvadih pouka ot cqlata rabota
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

В момента я изживявам и за мене е наистина любов.Сега съм най-щастливия човек на света,защото тя е до мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си