.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Град
    In Devil's Castle
    никой не ми е казвал,че ме обича
    someone else...

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Случи се 5 дни след като бяхме тръгнали. Аз мислех, че за него не означавам нищо, че съм му била просто за развлечение и не трябва да имам надежди, но той ми се обади за рожденния ден. Докато си говорихме аз го попитах с един изключително тънък, колеблив и изплашен глас "А...ти обичаш ли ме?" а той отговори "Защо ми задаваш отговори?" Това беше първото ни "Обичам те", макар и казано по малко необичаен начин...

Град
    in my world!
    kazvala sam go i sa mi go kazvali no samo 1 pat sa mi go kazvali s lubov makar i ne tolkova romanti4no samoto 4uvstvo kogato go 4ue6 e neopisuemo tolkova hubavo ti stava
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

е аз не си спомням толкова романтично "обичам те",но всяко негово "обичам те" е прекрасно..

Град
    Targovishte
    az samo ot edno mom4e sym go 4uvala i vse o6te go obi4am ta sega kak stana zna4i bqhme na nova godina v nas vsi4ki mn se zabavlqvahme oba4e toi se skara s dve mom4eta i otide da sedi sam v koridora s 1 butilka vodka az otidah i sednah pri nego da go uteshavam a toi me gushna nejno dobliji ustnite si plytno do uhoto mi i proshepna obi4am te ti si edinstvenoto momi4e koeto se e dokosnalo do syrceto mi i posle posledva edna mn nejna no i strastna celuvka
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

ммм да помисля примерно си в даскало и те изивкат от час по много важна причина иии то си е важна щи кажат че те обичат :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    ммм да помисля примерно си в даскало и те изивкат от час по много важна причина иии то си е важна щи кажат че те обичат :P

хех звучи забавно
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Още не съм го чувала от момче, но както и да ми го каже, ако наистина го чувства, ще е специално и неповторимо

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    дааа определено е страхотно... случвало ми се е... той ми кликна и аз помолих даскалката да изляза... а той седеше навън с букет от 31 рози и той се усмихна и каза:" Тези 31 рози са за теб... всяка една е от признателност че в последните 31 дена ме правеше толква щастлив... давам ти ги заедно с сърцето си... ти го плени още в първия миг когато те видях...от тогава то не спира да бие за теб...оби4ам те..."
    бях неописуемо щастлива... даже се разплаках... а даскалката като ме видя с тея рози и изпадна в по-голям кеф и от мен...

Град
    Tampere, Finland
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Не бих казала,че е оригинално просто е запомнящо...

С приятеля ми преживявахме труден период,той ме нарани много (нямаше ми доверие,вярваше на глупости ).Аз поисках да се срещнем,за да поговорим,той явно се досещаше за какво става въпрос...Беше 11 сутринта(станал бе толкова рано за да води неприятен разговор ),седяхме в училищния двор.Аз започнах да му обяснявам,че го обичам,но не мога да понеса тази болка (впоследствие заради него преживях много повече )Докато ме слушаше как говоря,пребедня и се разтрепери.Прекъсна ме и плачейки каза `Извиних ти се,знаеш,че съжелявам,никога не съм искал да те нараня!По дяволите обичам те и не ме е*е,че в момента сърцето ми е разбито...Направи го,да си добре е най-важното нещо за мен!` Тогава ме прегърна страшно силно и по вратлето си усетих стичащити се от очите му сълзи.Стояхме така в продължение на няколко менути,но за мен те се сториха цяла вечност.В този момент преливащото ми от болка сърце се почувства отново живо
    това е било много яко!

Град
    Middle of nowhere
    Казвал съм "Обичам те!" един единствен път, на едно все още много специално момиче... Не беше нищо особено, имахме училищен концерт и бях принуден да отида, въпреки че ми беше голяма досада... но всичко това изчезна в момента, в който тя се появи. Седна няколко реда зад мен, но пък самото и присъствие беше достатъчно за мен. Не го бях планирал, просто по време на концерта и написах sms да дойде в училището след края. Беше красива зимна вечер, валеше лек сняг... вглеждах се в очите и и просто и казах... "Обичам те!"...

П.П: Бях забравил за тази случка... MoOnLiGhT_ShAdOw ми напомни, защото това момиче ми е съученичка, пък и май я обичам вече малко над 2 години
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Цитирай Първоначално написано от midle
    Оригиналност значи идивидуалност Когато е подготвяно не може да бъде от сърце и става спекано
    +1
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Не бих казала,че е оригинално просто е запомнящо...

С приятеля ми преживявахме труден период,той ме нарани много (нямаше ми доверие,вярваше на глупости ).Аз поисках да се срещнем,за да поговорим,той явно се досещаше за какво става въпрос...Беше 11 сутринта(станал бе толкова рано за да води неприятен разговор ),седяхме в училищния двор.Аз започнах да му обяснявам,че го обичам,но не мога да понеса тази болка (впоследствие заради него преживях много повече )Докато ме слушаше как говоря,пребедня и се разтрепери.Прекъсна ме и плачейки каза `Извиних ти се,знаеш,че съжелявам,никога не съм искал да те нараня!По дяволите обичам те и не ме е*е,че в момента сърцето ми е разбито...Направи го,да си добре е най-важното нещо за мен!` Тогава ме прегърна страшно силно и по вратлето си усетих стичащити се от очите му сълзи.Стояхме така в продължение на няколко менути,но за мен те се сториха цяла вечност.В този момент преливащото ми от болка сърце се почувства отново живо
    razplakah se kato go pro4etoh mn trogatlno
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Испания.
    Не са ми го казвали изобщо.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Най якото е "Ади ве обичам те ко са праиш ся" смятам да го пробвам.
    Сега по сериозно бях с едно момиче от Русе и тя ми каза че ме обича супер разтреперене и пребледняла втренчена в мен- а аз казах "Стига бе за ко само глупости ми се случват".И сега ще кажете е*ахти глупака да ама не вече сме заедно 1 година и нещо :P.За това не е важно как го казваш дали е оригинално или не просто трябва да го чустваш а не само ти но и половинката ти трябва да чуства твоята лубов."Обичам те" е просто изразно средство

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Казвали са ми го много пъти .. но само един човек го каза с чувство и си пролича .. думите му бяха "Ти ме промени.. за това те обичам " Дано и други го почувстват ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Аз бих те провесил от терасата и щи кажа...Ако те обичам никога няма да те пусна...и ще видя колко мога да я задържа

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Враца
    очи в очи аз бях искрен след което разбрах че тя нее била
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

ХмМм Странно...най-оригинален нямам ,но най-запомнящ се....беше когато скъсахме с бившия ми приятел още ми е тъжно като си спомня ...бях го помолила да поговорим,уговорихме си среща на един мост...моста на който съм имала най-много спомени...там ни беше беше първата среща последвана от много други,първата ни целувка и мястото на което се разделихме...охх знам колко банално звучи ама ... та въпросния ден той ми каза в прав текст,че всичко е свършено аз се разплаках,плаках като малките деца в най-буквалния смисъл на думата...тогава той си ме гушна запоследно,целуна си ме и ми прошепна .."Всичко ще е наред миличко,неискам да плачкаш ти си силно моми4е и знам,че ще се справиш" още ми става мъчно като си спомня..после се скарахме,убиждахме сега даже едно Здравей няма ...но това ще го помня завинаги...

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Още не съм го чувал ...
    i az ne sum

Град
    София
    Не си спомням вече кога е било,преди години може би.И е доста стара изтория.Но си спомням как и казах.Бяхме скарани, за пореден път.Тя ме видя в едно заведение и поиска да говорим.Аз се съгласих и излезнахме на вънка.Тогава вълеше ужасно гадно и аз бях само по риза, тя също.Както и да е това са пак ненужни подробности.Та докато си говорехме аз просто я претиснах до мен тя се сгуши веднага.И казах, че я обичам.И тя се разплака.Това доста ме трогна.Поседяхме така малко на дъжда, а после я изпратих до тях.Както винаги правех.Може би бяха минали вече 2 години и нещо от както се познавахме.Поне толкова ми отне за да го кажа.Тя го знаеше и без тези думи.Може би запомних точно този момент защото бях ужасно мокър.Тя бе ужасно секси мокра и спиралата и се бе разтекла по бялата ми риза.
    И да може би това са едно от малките моменти в живота ми когато съм си позволявал да се разнежвам.

Иначе когато ми го казаха не си спомням как реагирах..и как точно.беше просто странно, аз не обичам да ми го казват или нещо такова.Камоли в СМС-и и други такива форми на електронно общуване.

Може би съм впечатлен знам ли.Нямам спомени.Било е от давна.

Град
    Ин Дъ Клуб
    запелих го на обувкта си надпис обичам тъ

ami za men nai originalniq na4in ne e prosto da izre4esh obi4am te ami da go pokajesh po nqkukav na4in
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз бих те провесил от терасата и щи кажа...Ако те обичам никога няма да те пусна...и ще видя колко мога да я задържа

оригинален както винагии

ай ся и аз да кажа за последния път когато го 4ух ... седяхме си в едно кафе .. вървеше някфа тъжна песен ... бяхме гушнати и той изтърси нешо от сорта на : мило нали знаеш 4е мн те оби4кам ...

бляяякк такива лиготии ме разнят .. тая дума : МИЛО ми бърка да не казвам къде а и умалителното на глагола .. мизерник
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    in youR dReams (mm)
    Аз бях на 14 той на 18. И вече правехме месец и половина и бях свикнала с мисълта че никога няма да ми каже "обичам те". И на морето сутринта в 5 се прибирахме към нас и понеже беше изгрев и аз поисках да поседиме малко на брега и аз неква лягам и тъкмо тръгвам да заспивам щото бях много уморена и той ми вика "Ще ти кажа нещо което не съм казвал на никое друго момиче....Обичам те" и аз ставам и го гледам и той ме прегърна и ме целуна и почна да го повтаря без да спира. А втория път който си спомням беше пак с него на една пейка в южния парк. Аз му казах че вече не испитвам нищо към него и той само ме прегърна и ми каза "Съжелявам че не можах да те направя щастлива. Винаги ще те обичам" тогава ми стана много мъчно.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си