- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-оригинален начин ;)
ровех се из Google и на погледа ми попадна едно редче : Най-оригиналния на4ин по който са ви казвали/ сте казвали оби4ам те ...
мисля 4е няма такава темаако има сори
![]()
Вие сте :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Още не съм го чувал ...![]()
--------------------------------------------------------
няма зна4ение дали е жест или думи . просто да е било оригинално и незабравимо за вас ..
а не кат днешните лепета по скайпа : УбИ4Ъъъм Та МилУу ...![]()
ми на мен не са ми казвали![]()
ама мн се радвам на хората дето се обичат![]()
Може би не може да се нарече оригинален , но за мен е най - специален .Със сегашното ми момче и негови приятели бяхме на топъл басейн една вечер.Ние си се гушкахме с него и си приказвахме само двамата за много неща .Тогава той ме притисна към себе си и ми прошепна в ухото "обичам те" . Но го направи толкова нежно и мило ,че и сега като се сетя изтръпвам.Жалко е ,че в момента може би го губя ....
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
олеееееПървоначално написано от Mis_Lover_Lover
много щях да ви се радвам
![]()
. . .
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Много сладко ... !Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
+1...любовта е неповторимо чувствоПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
това наистина е било мн трогателно и мило![]()
Ох .. ще ви разкажа въпреки , че ми е ужасно трудно, тъй като наскоро се разделих с този човек!Но все пак трябва да си спомняме хубавото в една връзка, нали така?
Беше лятото , някъде края на юли - началото на август, бяхме на една полянка.Цялата беше пълна с едни страхотни цветя.Беше около 23ч, лежахме и просто не говорехме .. мълчахме може би половин-един час и гледахме звездите, луната, гъделичкани от стъбълцата на цветята.Тогава изведнъж той се обърна прегърна ме силно, целуна ме и ми прошепна "обичам те".Дори не мога да ви опиша как се почувствах в този момент!Цялата настръхнах, преъгрнах го силно и .. просто не исках този момент никога да свършва!Просто беше някакво велико чувство, което щ остане запечатано в мен доста дълго, тъй като това беше най-красивото "обичам те", казвано ми до момента![]()
![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами чувала съм го само от един човек, ако става дума за нещо повече от приятелски чувства. И ако не броим съученика ми, който беше влюбен в мен 2 години. Но не бих казала, че с господина, който посочих първи, е било чааак толкова романтично. Самото изказване е мило, наистина, но всъщност, преди той да ми го каже, аз му споделих същото. В отговор чух едно "и аз теб" и от тогава насам чувах само това в отговор на моето "обичам те". Не бих казала, че умирах от възторг... затова накрая спрях да споделям чак такива неща.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Чистихме басейна на един приятел и привечер като свършихме седнахме да пийнем по биричка на една маса....хванахме точно залеза,а от къщата му е уникална гледка....и момичетата носеха некви салати ракии бири...
при което момичето сяда до мен и аз и казах...малко пиян....
"Вярваш ли ми,че те обичам ?!"И тя каза "-НЕ няма да спя с теб !"![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
моя приятел като се замисля..на живо рядко ми казва,4е ме оби4а...той е мом4е,което държи на действията..аз много 4есто се разплаквам,защото искам да му го кажа,но ме е страх да не би да не ми отвърне на 4увствата..а той разбира моя пла4 като нещо многоо лошо...ина4е може би на свети валентин като ми каза,4е ме оби4а...се по4увствах много щастлива..или на баба марта като ми подари мартени4ка с надпис оби4ам те..4увствах се много приятно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Оригиналност значи идивидуалностКогато е подготвяно не може да бъде от сърце и става спекано
![]()
На мен все още не са ми го казвалиАма то и аз не съм го казвала :P
По-хубаво е ,че ни го чувал ужасно е!Знаеш ли кое е по-лошо от това?Ти да кажеш: ,,Обичам те!''Първоначално написано от BlueFace
По-лошо от тези две неща е несподелената любов пффф![]()
![]()
П.П. Има време за всичко не бързай!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ми....то най-оргиналното беше гласа му...никога не беше говорил така...а го каза толкова нежно,никога няма да го забравя![]()
Не бих казала,че е оригинално просто е запомнящо...
С приятеля ми преживявахме труден период,той ме нарани много (нямаше ми доверие,вярваше на глупости).Аз поисках да се срещнем,за да поговорим,той явно се досещаше за какво става въпрос...Беше 11 сутринта(станал бе толкова рано за да води неприятен разговор
),седяхме в училищния двор.Аз започнах да му обяснявам,че го обичам,но не мога да понеса тази болка (впоследствие заради него преживях много повече
)Докато ме слушаше как говоря,пребедня и се разтрепери.Прекъсна ме и плачейки каза `Извиних ти се,знаеш,че съжелявам,никога не съм искал да те нараня!По дяволите обичам те и не ме е*е,че в момента сърцето ми е разбито...Направи го,да си добре е най-важното нещо за мен!` Тогава ме прегърна страшно силно и по вратлето си усетих стичащити се от очите му сълзи.Стояхме така в продължение на няколко менути,но за мен те се сториха цяла вечност.В този момент преливащото ми от болка сърце се почувства отново живо
![]()
това е мн трогателно..........Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Ми оригинален не се сещам...Но преди бях с едно момче и при него тия емоции седяха доста на заден план...Но получих един смс целия със :* такива скайп целувкиКолкото е възможно символи,сичките бяха такива.... Най-интересното е че тогава нямах комп и съответно скайп и не знаех че тва са целувки
Аз още ги пращах така {}
Е не е точно обичам те ама съм сигурна че тва е имал предвид : )
Миналото лято на Слънчев Бряг,седнали бяхме на една пейка,гледахме плажа и луната,беше страшно романтично..говорихме си за някой неща от живота,за някой пречки за връзката ни и така нататък,разплаках се.Бях толкова щастлива но също така и леко тъжна,осъзнавах нещата толкова добре колкото никога до сега.Той ме прегърна силно,доближи устните си до ухото ми и нежно ми прошепна:,,Винаги ще съм до теб,Обичам те страшно много''.. Когато се сещам за този момент ми става страшно тъжно..бих дала всичко за да почувствам това което почувствах тогава отново..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не мога да кажа точно един определен път, когато е било "най-оригинално" - всеки път е страхотно,когато го чувам. Но ще ви разкажа няколко:
1) Първият път ,когато ми го каза, се получи много сконфузноБяхме в училише, аз бях 8 клас, той 10.. ( леле кога отмина това време .. ) и бяхме на парното пред стаята, нещшо си говорихме, но бяхме прекъснати , тъй като ме викаха, че почвахме час, и аз.. му казах че ми беше мн приятно иче ще влизам и той в този момент ми каза "И на мен. Обичам те" ... но аз не дочух какво каза и си мислех, че ми се е причуло и нищо не отвърнах, а само си влязох
Тогава му е станало толково сконфузно ...
2) Може би един от най-запомнящите се пъти..е когато ме целуна з а1 път и ми каза, че ме обича... Бяхме излезли за 1 път за по-дълго време ( иначе се виждахме се из даскало,насам натам, но не бяхме излизали заедно). Та той дойде в моя град, отидохме в един парк, седяхме, лигавихме се, говорихме си и по едно време аз бях легнала на пейката,върху краката му ... и ... той изведнъж се наведе и ме целуна. Бях като втрещена... тогава ми каза и "Обичам те" ... този път го чух![]()
3) Най-трогателно беше... когато исках да се разделим и бяхме пак в този същия парк и си говорихме, той искаше да ме разубеди.. и изведнъж се разплака.. ззапочна да трепри... каза че ме обича страшно много и че аз съм му всичко..че не иска да ме загуби и иска да му простя за всички грешки..прегърна ме много силно и ми повтаряше, че ме обича.. сълзите му се стичаха по лицето..беше много трогателно... в таквиа моменти забравям всичко, което е направил и му прощавам... просто .. ГО ОБИЧАМ ...
Най-готиният начин за мен е:"Заключих те в моето сърце,защото ако не си вътре,дори и да живея,сърцето ми умира!"
Още не съм го казвала!И на мен не са ми го казвали!За мен това са много силни и много искрени думи и трябва да го 4увствам, за да го кажа!Много ме дразнят дне6ните лапета, които си пи6ат на скайпа "Много си те лоф" ТЕ не знаят какво е любов