- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-тъжния филм
много са наистина, но сега се сещам за Пърл Харбър![]()
Деазнам на филми никога не рева .. тъпо ми е някой като каже "искам да си пусна много тъжен филм и да плача плача колко ще е хубаво "но на песни съм се късала да рева
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Колкото и странно да звучи ... единственият филм,който ме е насълзявал някога е Click/Щрак ! Накрая сцената е много драматична.![]()
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
Ще се повторя, Hair!!!!!!!
На този филм не просто плача, аз се СКЪСВАМ от рев и циврене. И всеки път, като си пусна клипчето с финалната сцена, .... Пак заревавам.
Ебати драматичното, честно. ;/
'A walk to remember'.. изприщвам се цялата като чуя за тоя филм <като трън в очите ми е>. Брр... матрицата за тези филми е много силна и сама си се дразня, че все пак продължавам да ги гледам, колкото и еднакви да са.. Но са толкова зарибяващо ревливиии.. ии всеки път свършвам цивреща с пакет носни кърпички.![]()
- 'Sweet November'
- 'P.S I love you'
Фаворити от ревливо-бозавия жанр
А иначе 'Аризонска мечта' много ме натъжи.
'Cus history is all dreams.'
пък тоя "зеления път" не плача на него но ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСЕН не виждам тъжното в тоя филм .. повечето тъжни или страшни уж филми са просто гнусни .. справка : погрешен завой
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
If Only
A walk to remember,If only,Malena,Green mile,the notebook,armagedon,titanic,P.s i love you,Beyond Borders,save the last dance,thirteen ?, backdraft i t.n
пфф това изобщо не е 12983203482049820482034 такава тема...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Армагедон![]()
Titanic! Този филм съм го гледала точно веднъж, ревала съм за Леонардо и всеки път, когато го дават по телевизията, сменям канала задължително.
A walk to Remember
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
ии аз сЪм за A walk to remmember !!! доста рев ударих на тоя филмне е за изпускане
![]()
Requiem for a dream.Накрая не помня дали ревах защото ми беше тъжно или ме беше гнус
![]()
ей това е филма ... и аз мн се здухах като го гледахПървоначално написано от LiRRRa
There is no right or wrong, only fun or boring
Да,да подсети ме ^^ Leon .Първоначално написано от Bianca
![]()