- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-тъжния филм
аз ревах наскоро на Marley & Me![]()
не е целият тъжен но накрая просто...не можах да се сдържа въпреки че мразя да рева на филми![]()
1.Blow
2.Sweet November
3.Gladiator
4.A Walk To Remember
Има и още, но за тези се сещам в момента : ).
would you tremble.. if I touched your lips..
към всички да допълня и Where the heart is.
много стойностен и реален филм, а не поредната боза.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Hey, ne vidqh nqkoi da e spomenal The Crow.., a toi sy6to e edin mn gotin film..
Охх преди малко го гледах... От началото до края не съм спряла да реваПървоначално написано от MimmZzZchYyY
ПЪРВИЯ филм, на който съм плакала.
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Момиче за милиони![]()
![]()
накрая доста си поплаках
По принцим съм гледала доста драматични филми, но Незабравимата някак не ме грабна, инт е, тъжен е, на моменти е мн хубав, но някак не ме заплени толкова, че накрая да плача. Повече ми хареса Кийт, на него също не съм плакала де, но ме грабна повече.
Иначе Тетрадката, П.С. Обичам те и други подобни също са тъжни и хубави филми, но недостатъчно, че да ме разплачат.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
спомням си,че веднъж плаках на Лио & Стичиначе ся не мога да се сетя кой е най-тъжния филм който съм гледала..
Man on fire
The Notebook
The Guardian
...
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
да и на мен ми хареса, но не разбрах нали накрая бетона ги покри, как така даваха некви старци после??? мн странно ми беше, като цяло самия филм е странен, но все пак беше интересен...Първоначално написано от rachel_billson
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе и аз защо се излъгах да го гледам не знам.. Много странен филм с неясен крайПървоначално написано от gabi_94
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Million Dollar baby
единствения филм,но който съм ревала като за световно![]()
Besides романтичните сладникави комедий(не казвам, че са лоши), филмите които са ме трогвали са:
Форест Гъмп, The green mile, Man on the moon, freedom writers, Време разделно, Шоуто на труман, за тези са сещам в момента. Но това са наистина ГОЛЕМИ ФИЛМИ. Който не ги е гледал, горещо му препоръчвам да го направи.
The Green Mile,Seven Years In Tibet ,Pearl Harbor,Слонът,моя приятел,А walk to remember,Осъдени души...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Prayers For Bobby е единствения филм, на който се разревах. Много е тъжен и е по действителен случай.![]()
![]()
![]()
Fluke. Това е единственият филм, на който съм плакала. Не знам защо, но ми беше много тъжен...
Титаник за мен е най-тъжният филм.Колкото и пъти да го гледам винаги плача.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Пф никога не съм ревала на Титаник.Незнам защо.И също на този "A walk to remember" - всеки ми го хвалеше.Да, хубав е, но никога не съм плакала.![]()
Иначе на "Класът" и на "Последна целувка" съм плакала много.Първият не е толкова любовно-драматичен, колкото реален и .. голям.Вторият също е много хубав.![]()
колкото пъти са го давали все ми се доплаква! другият който ме разплака беше The Curious case of Benjamin Button ;(Първоначално написано от slynchoo
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
A Walk To Remember / Незабравимата
-A walk to remember
-The Notebook
-Titanic
-Armagedon
-If only
-Backdraft
-Thirteen
-The Shawshank Redemption
-Green Mile
-Edward Scissorhands
-City of Angels