- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-тъжния филм
The last song? гледам да не гледам тъжни филми![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Leon от американските най-ми харесва иначе знам много тъжни азиатски ако някой се интересува да ми пише![]()
Hachiko a dog's story, The green mile, Titanic тези са единствените на които съм плакала с целите си сърце и душа
Humans need fantasy to be human.
Hachiko![]()
http://vbox7.com/play:502347f7
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Пианистът- филм за 2рата световна война. До колкото знам, сцените във филма наистана са се случвали на евреите, които германците са унижавали и убивали по жесток начин. Филма ми хареса, защото до някаква степен ме успокоява, че живеем в мирни времена. Наитина много
тъжен филм![]()
+1Първоначално написано от BeYourSelf
Попринцип не харесвам тъжни филми , но този си заслужаваше гледането
Memento mei, memini tui!
American history X ..
Някой да се сеща за един филм.Даваха го преди 4-5 години по BTV comedy (тогава беше GTV).Заглавието беше нещо като "Трудна възраст "незнам точно.Разказваше се за едно момиче,което е на 15-16.И тренираше нещо.Неква нейна приятелка и завиждаше за всичко.Момичето си хвана гадже и оная спа с него.И тя се прибра и си отряза косата.И на другия ден в училището бяха разлеили някви листовки с нейни снимки.Същевременно тя спря да яде и се разболя...
Абе беше много гаден!
Ако някои се сеща да пише!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
В момента се сещам само за Зеления път...не съм гледал много тъжни филми последните няколко години.
Зеленият път.
ТИТАНИК SUX!
Аз сякаш на всичко рева о.О
The Elephant Man, The Patriot, Where the Heart Is, Leon, Seven Pounds, Braveheart, Shawshank Redemption, The Green Mile, Forrest Gump, P.S. I Love You, Pearl Harbor, Click, The Life of David Gale, Children of Men, Dying Young, Million Dollar Baby, The Notebook.
Шиндлеровия списък...това е най-тежкият филм,който съм гледала,препоръчвам ви го.
А иначе останалите:
More than blue
if only
a walk to remember
the last song
и тн.
По ТВ7 преди няколко месеца даваха един прекрасен филм и аз станах даже през нощта да гледам повторението,казва се "Песен за един дрипльо",но никъде не го намерих,ако някой знае от къде да го сваля,моля да ми пише ЛС!
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Homeroom
FLOOD (Потоп)
Наскоро даже го даваха по BTV... Филма, не от категория "тъжни", но накрая, много ревах.
Един от главните герой загуби баща си, понеже той се жертва пък за синът си... ии тоя момент направо![]()
П.П. Има го в Zamunda, даже е с BG озвучение![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Напоследък доста рева на филми,но тези на които съм плакала от сърце са Титаник и Армагедон.Армагедон като цяло не е толкова тъжен ,но накрая ....![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
Най-тъжният за мен филм-Джейн Еър.Историята е толкова реална и истинска...Има го в Замунда,според мен версията от 1996 е по-добра от другата.Филмът е 4 часа,но наистина си заслужава.Последния един час като почнах да плача и нямаше край.Книгата също я препоръчвам,който обича да чете![]()
If my heart had a face,it would be smiling...
The Professional,Време разделно, Армагедон (накрая), Да умреш млад, Маргарит и Маргарита... със сигурност има и други, но в момента това са първите, за които се сещам
Earthlings
Ако обичате животните не гледайте този филм...![]()
Jeux d'Enfants
Mr. Nobody
Eternal sunshine of the spotless mind
Brokeback Mountain
Slumdog Millionaire и тн. ...
Titanic, A walk to remember, The notebook.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
LeonМного рев имаше на тоя филм. Също и Million dollar baby.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!