- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-тъжния филм
Ми аз попринцип съм голяма ревла, тъй че...
Титаник като го гледах за пръв път ми се стори май много тъжен.
И на Марли и Аз бях готова да ревна, ама едвам се сдържах, че бях в киното.![]()
Ама ся сериозно, Титаник е единственото, за което се сещам.
Никъде не видях някой да е споменал Dear John .. за мен това е един от най тъжните и смислени филми .Гледайте го - няма да съжалявате![]()
![]()
![]()
![]()
~ The Vampire Diaries! ~ [h]
A walk to remember
Titanic
Sleepers наскоро го даваха мен много ме ужасии ии ревахх доста
Мулен Руж прекрасен фил любимият ми
Remember me много е хубав филмаа и е новичък
както и Dear John
The trick is to keep breathing
"Зеленият път" и "С дъх на канела" . Има и други тъжни, които съм гледала, ама тия си бяха направо разтърсващи. Не помня да съм плакала така на други филми.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
брей, да, определено са в списъка ми, има още доста, но реших да отбележа добрия вкус :ДПървоначално написано от goosebumps
The life before her eyes - последно на него ревах.
но за да хванеш смисъла - както казва една моя приятелка "Трябва да имаш бая умствен багаж"![]()
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥
ТИТАНИК![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Requiem for a dream
A walk to remember, Titanic, The last song...
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
аа да сега се сетих за него.. това за мен беше просто уникален филм... не беше кой знае колко за "реване" но пък е много смислен... абе ако не сте го гледали.. няма какво да чакатеПървоначално написано от Str0ng
![]()
keith , remember me![]()
![]()
![]()
Слийпърс с Брад Питтгледайте тоя филм хора...Не е някъв любовен,ами става дума за 4ма приятели гледайте....
A walk To Remember , Брулени Хълмове (1992) , Зелената миля , Тетрадката , Писмо в бутилка , Последна песен , П.П Обичам Те за тези се сещам сега..
това за мен е най-тъжния филм евър , насълзиха ми се очите накраяПървоначално написано от Greennight
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
before i self destruct участва и 50cent филма е тъжен накрая кат го гръмнаха ама е много готин препоръчвам го на всеки
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Преди 3-4 години, като гледах ФЛЮК много плаках и като чуех мелодийките от надписите ми се насълзяваха очите.. много ми харесаСкоро трябва пак да го гледам..
Малко на Армагедон ми се насълзиха очите, Зеленият път си е класика..
Другите филми като П.С. Обичам те и Последната песен не ме грабнаха..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Слонът моят приятел.Поне аз по тъжен филм не съм гледал.Английският пациент го слагам на второ място.
''Светло синьо'' /Powder blue/.![]()
Не е от най-разнежените филми, но 3 пъти съм го гледала и три пъти съм плакала!
Dear John ..![]()
![]()
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫
Има доста филми, но сега се сещам само за Hachiko A Dog's Story и Click
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
A Walk To Remember ; Remember me също не е лош ;![]()
... And when I'm gone,
just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby
don't feel no pain, just smile back ...