- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не понасям родителите си!
Abe s na6ite vaob6te ne se razbirame.Problema e 4e NE GI PONASQM!
Kakvo moga da napravq za da se podobrqt otno6eniqta ni?
т.7
krem4et0
Да си поговориш малко с тях. Още си малка и си мислиш, че са против теб, а те ти мислят само и единствено доброто. Това, което искаш не винаги е най-хубавото за теб. След време ще ги разбереши аз бях така
Ами незнам на колко си години,но мисля,че си на 13-16 някъде!На тази възраст много тинейджъри не се разбират с родителите си!Това е нещо нормално и с течение на времето всичко ще се оправи!Не хаби излишни нерви...Няма смисъл!Ако мислиш,че е нещо по сериозно от това което ти написах до сега-поговори с тях!
И аз едно време търсех начини да се оправят взаимоотношенията между мен и нашите,но след като нищо не се получи,се отказах. Сега просто чакам момента,в който ще прекратим общото си местожителство.![]()
Еми малко да си поговорите согурно ще ти се отрази добре въпреки че надали ще започнеш да се разбираш много повече с тях кът се изнесеш тогава вече би трябвало да сте в перфектни отношения![]()
![]()
![]()
![]()
Отделяйте повече време за разни интересни неща, които може да правите заедно. Знам, че в началото ще е малко по-сложно, но ще стискаш зъби и ще се правиш на добър/добра, ще мълчиш и да направят нещо, което не ти се харесва. Но след време ще видиш, че всичко ще стане по-лесно и приятно. Ще се радваш на това време, в което сте заедно.
Лошото на пубертета е, че точно когато искаш да си самостоятелен, родителите точно тогава искат да те осмирят и става една каша... Не може да ги мразиш, не е нормално. Те са те създали и те обичат, трябва да имаш респект към тях.
Успех!
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да не им се эъбиш.Премълчавай си от време на време и ще видиш,че положението доста ще се подобри.Просто мога на бас да се хвана,че проблема сама си го правиш.
[size=7][b][u]fosse cos
Първо, на колко си, не повече от 14 - 15, нали?
Докато си под покрива на родителите си, докато те хранят, докато те издържат, ще си траеш! Покажи уважение, това са родителите ти, не можеш да се отнасяш с тях, както се отнасяш с някакви непознати на улицата. Едва ли ти правят нещо лошо, освен да се притесняват за теб, да се мъчат да ти налеят акъл в кратуната и да ти казват кое е редно, кое не. Ти ако искаш ги слушай, то си е за теб.![]()
Е аз съм на 17 вече..получих нож в гърба днес..от нашите..Първоначално написано от Mariolcheto
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Помагай на майка си в домакинствто, говори с баща си на интересни теми зе днешните тиййнове и за възрастните. Говори за твоите проблеми питай дали те имат такива, а ако и това не помогне давай като мен разплачи се и кажи с колкото сила имаш "КФО ВИ ИМА Е? "
Good luck
![]()
Относно pavkata91 кажи ни за товя проблем може да успеем да ти помогнем ако искаш де!Ако направиш тема за твоя проблем дай ми линк непременно
![]()