.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Не понасям родителите си!

Abe s na6ite vaob6te ne se razbirame.Problema e 4e NE GI PONASQM!
    Kakvo moga da napravq za da se podobrqt otno6eniqta ni?

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Да си поговориш малко с тях. Още си малка и си мислиш, че са против теб, а те ти мислят само и единствено доброто. Това, което искаш не винаги е най-хубавото за теб. След време ще ги разбереш и аз бях така

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Да си поговориш малко с тях. Още си малка и си мислиш, че са против теб, а те ти мислят само и единствено доброто. Това, което искаш не винаги е най-хубавото за теб. След време ще ги разбереш и аз бях така
    +1 вярно е,че на моменти имаме противоречия,но се стараем да получим някакво устройващо и от двете страни споразумение.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Повече от фен
    Ами незнам на колко си години,но мисля,че си на 13-16 някъде!На тази възраст много тинейджъри не се разбират с родителите си!Това е нещо нормално и с течение на времето всичко ще се оправи!Не хаби излишни нерви...Няма смисъл!Ако мислиш,че е нещо по сериозно от това което ти написах до сега-поговори с тях!

И защо не ги понасяш?
    Какво толкова ти правят?
    London Tipton

И аз едно време търсех начини да се оправят взаимоотношенията между мен и нашите,но след като нищо не се получи,се отказах. Сега просто чакам момента,в който ще прекратим общото си местожителство.

Еми малко да си поговорите согурно ще ти се отрази добре въпреки че надали ще започнеш да се разбираш много повече с тях кът се изнесеш тогава вече би трябвало да сте в перфектни отношения

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Отделяйте повече време за разни интересни неща, които може да правите заедно. Знам, че в началото ще е малко по-сложно, но ще стискаш зъби и ще се правиш на добър/добра, ще мълчиш и да направят нещо, което не ти се харесва. Но след време ще видиш, че всичко ще стане по-лесно и приятно. Ще се радваш на това време, в което сте заедно.
    Лошото на пубертета е, че точно когато искаш да си самостоятелен, родителите точно тогава искат да те осмирят и става една каша... Не може да ги мразиш, не е нормално. Те са те създали и те обичат, трябва да имаш респект към тях.
    Успех!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    постарай се :>

Мега фен
    Град
    София
    Да не им се эъбиш.Премълчавай си от време на време и ще видиш,че положението доста ще се подобри.Просто мога на бас да се хвана,че проблема сама си го правиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Първо, на колко си, не повече от 14 - 15, нали?

Докато си под покрива на родителите си, докато те хранят, докато те издържат, ще си траеш! Покажи уважение, това са родителите ти, не можеш да се отнасяш с тях, както се отнасяш с някакви непознати на улицата. Едва ли ти правят нещо лошо, освен да се притесняват за теб, да се мъчат да ти налеят акъл в кратуната и да ти казват кое е редно, кое не. Ти ако искаш ги слушай, то си е за теб.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Ами незнам на колко си години,но мисля,че си на 13-16 някъде!На тази възраст много тинейджъри не се разбират с родителите си!Това е нещо нормално и с течение на времето всичко ще се оправи!Не хаби излишни нерви...Няма смисъл!Ако мислиш,че е нещо по сериозно от това което ти написах до сега-поговори с тях!
    Е аз съм на 17 вече..получих нож в гърба днес..от нашите..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Помагай на майка си в домакинствто, говори с баща си на интересни теми зе днешните тиййнове и за възрастните. Говори за твоите проблеми питай дали те имат такива, а ако и това не помогне давай като мен разплачи се и кажи с колкото сила имаш "КФО ВИ ИМА Е? "
    Good luck

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Относно pavkata91 кажи ни за товя проблем може да успеем да ти помогнем ако искаш де! Ако направиш тема за твоя проблем дай ми линк непременно

Ми и аз понякога не ги понасям мойте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си