- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липса на внимание
Как бихте реагирали ако гаждето ви ви пренебрегне?
Моя случей е следния: ГАджето ми си идва само за почивните дни и тази седмица предпочете да си върши някаква си негова работа ,която може да свърши и като се пребере в другия град вместо да си обърнем внимание двамата...
Няма ли да се почувствате гадно и ядосани ,че е постъпил така и дори да се замислите да прекратите всякакви отношения с такъв човек,на когото май много много не му пука?
поговори с него защо прави така и какво иска да става между вас... Друго не мога да те посъветвам
А може наистина да има неотложна работа ?![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
еее щом се е случило 1 път няма нищо но ако започне да се повтаря поговори с него![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
+ 1Първоначално написано от MonSitY
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Постъпи като истинска кифла!Наплюскай се с мусака и ще ти мине![]()
![]()
Тва е от мусаката бе!Първоначално написано от KillSwitchEngage
+1Първоначално написано от MonSitY
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
nE MOJE POSTOQNO DA SI CENTAR NA VNIMANIEEEEEEEEEEeПървоначално написано от kifla
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми питай го ква е тая работа по важна от времето прекарано с гаджето![]()
Незнам ако работи по цял ден ...и наистина то той го прави предполагам заради двама ви.Просто е в такъв период...връща се от работа изморен...
Един разговор мисля че ще оправи отношенията.
Успех!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ами ако го е правил и преди или го направи пак по-добре си поговори с него няма за какво да си го таиш в себе си![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Търпяля съм доста дълго време такова отношение , но в един момент нещата се променят изцяло ... поне при мен беше така.Да,искала съм да прекратя връзката,но не съм го правила .. винаги съм имала надежда че всичко ще се промени и така стана ... в един момент дори усещах че аз съм по-безразлича към момчето от колкото то към мен...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от kifla
олее...абсолютно същата работа..идва си само по4ивните дни...е обръща ми някво внимание...ама напоследък и аз нз...имам 4увството,4е нещо не е наред...ама може и да се лъжа...моя съвет е да поговориш с него може той да има проблеми,за които не знаеш и затова да е така напоследък..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
поговори с него..защо не може да отиде да види гаджето си![]()
someone else...
Ми .. кифлите писват бързо :/ Може би разнообразява с козунак, поговорете по въпроса.
az syshto mislq takaПървоначално написано от Big_JoJo
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Винаги може да му се наложи да има някаква работа.И ти винаги ли ще си мислиш,че е защото не иска да се вижда с теб?Но,ако започне да го прави честичко,тогава ще е нужен откровен разговор.
Надеждата умира последна!!!