- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо го казва? :(
Е,добре бе САНДАЛКИ ОТ МОЛА...."скъпа моя" гръмка и бележита,пищна и цветиста,многодумна и голословна,тщеславно,бомба стично парвеню....ще проявиш ли добра воля да ни прецизираш твоята концепция върху значението на израза "обличам се като келеш"?Първоначално написано от sandalki_ot_mola
Да Ви имам проблемите,надменноста,сно бизма и плиткоумието...
Пубери...
Поздрави!
А ти защо пишеш в стари теми, бе?Първоначално написано от nailana
![]()
Май само си търсиш с кого да се заяждаш, ама опита ти да се направиш на умна не се получи ми се струва...![]()
И какво като са стари теми бе келяв?!Нека искажа свойте схващания и убеждения.Нали за туй му се вика 'форум'.Първоначално написано от Dark~Illusion
Форум (от български тълковен речник) = Масово представително събиране;събрание,конферен ция,конгрес.
Поздрави на вей.
Ха - ха. "Келяв"? Само това ли измисли? Свършиха ли ти цветущите определения? Ама какво се занимавам и аз със злобни хора, които се чудят с кого да се заядат. Следващият път изрови някоя тема от 2005, та поне да се караш на хора, които не са влизали във форума от 2-3 години, че по ще ти се отдава ми се струва. Айде да не разваляме темата на момичето...![]()
Тя темата си е развалена бе,сиротно момчурляче...Първоначално написано от Dark~Illusion
Сиротно момчурляче може да си ти, аз лично съм момиче, а за теб не ме интересува...Първоначално написано от nailana
![]()
хъх, радвай се, че сега те правят на налко по-голяма, защото като тръгнеш по дискотеки няма да ти искат лична карта![]()
Аз съм на 19, ама редовно ме правят на 15-16 годишна и... веднъж за мой шок ми поискаха и лична карта![]()
Moje bi e iskal da prozvuchi kato kompliment)
Na men puk mi kazvat che prilicham na petoklasnichka![]()
az sum 9ti (za) http://img.mucunki.com/img/pics/215681216149137.jpg
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Of i men me imat za po golqma i mn me drazni tovaama takova e nqma kak da se promenq
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
и мене ма имат за 16 год ама кво да направа![]()
i az kato bqh na 14 vsi4ki mi kazvaha 4e prili4am na 16 daje i 17 godishna .. mn se kefih .. sega stanah na 15 i odartqh i ve4e me zimat za tolkova kolkoto sam![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз пък изглеждам по-малка, ама не ми пука![]()
rzbiram te za6toto i az imam su6tiq sly4ai vinagi kazva 4e izglejda6 po-golqma za da te vurjat i da te nakarat da im pysne6,no ne pri vs e taka za pove4e vuprosi i info - karol_desi@abv.bg
На 14год с токове и спирали.. времената се менят...
Smile!?
Опира до физиономия..И го приемай като комплимент![]()
Ей, спокойно, не се обиждай от такива работии аз като бях на 14 и ми казваха, че приличам на 16 дори и на 17, с времето нещата се променят. Можеш да се радваш,че имаш сериозен вид. А това че те взимат за по - голяма няма нищо общо с мисълта за така наречените "леки момичета"
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Няма нищо лошо,нито неща срамно в това да изглеждаш по-голяма...напротив понякога може да е в твоя полза...![]()
moje da e zaradi povedenieto ti =] v smisul kato 4eta posta ti ne mi se vijdash na nivoto na 7klasni4kite ( az sega svur6ih 8mi taka che znam za kakvo govorq) spored men ti e napravil ogromen kompliment ne e kazal che izglejdash po stara a po golqma, po razumna seshtash li se kazal ti e che si nad drugite :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от keep_smiling
Откога "леките момичета" изглеждат зрели?Поне досега не съм срещала ни
една такава.![]()
треа да се радваш![]()
![]()
![]()
![]()
няма от ко да се натажаваш ф повечету случай е ф твоя полза
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
И аз като бях на 14 някъде ми казаха че изглеждам 'поне на 16 годишна', но не се засегнах в никакъв случай. Момчето едва ли го е казало с цел да те обиди или с други намециСиг е искал да те зарадва
![]()
Спокойно - просто явно изглеждаш като по-голяма, а и може би момчето е искало да ти направи комплимент.Аз какво да кажа като съм на 15 и са ме мислили за 17-18 годишна и даже не са ми вярвали, че съм на 15, но като им покажа картата и се вхащат за главата. А дори не се гримирвам и не нося токчета.Ако започна и тва да правя сигурно ще си мислят, че съм на 20
![]()