.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    Стани на 35 и тогава се обиждай.Ами каот не искаш да те мислят за по-голяма се дръж каот келеш,обличай се като келеш и толкова...
    Е,добре бе САНДАЛКИ ОТ МОЛА...."скъпа моя" гръмка и бележита,пищна и цветиста,многодумна и голословна,тщеславно,бомба стично парвеню....ще проявиш ли добра воля да ни прецизираш твоята концепция върху значението на израза "обличам се като келеш"?
    Да Ви имам проблемите,надменноста,сно бизма и плиткоумието...
    Пубери...

Поздрави!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    Стани на 35 и тогава се обиждай.Ами каот не искаш да те мислят за по-голяма се дръж каот келеш,обличай се като келеш и толкова...
    Е,добре бе САНДАЛКИ ОТ МОЛА...."скъпа моя" гръмка и бележита,пищна и цветиста,многодумна и голословна,тщеславно,бомба стично парвеню....ще проявиш ли добра воля да ни прецизираш твоята концепция върху значението на израза "обличам се като келеш"?
    Пубери...

Поздрави!
    А ти защо пишеш в стари теми, бе?
    Май само си търсиш с кого да се заяждаш, ама опита ти да се направиш на умна не се получи ми се струва...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Пубери...

Поздрави!
    А ти защо пишеш в стари теми, бе?
    Май само си търсиш с кого да се заяждаш, ама опита ти да се направиш на умна не се получи ми се струва...
    И какво като са стари теми бе келяв?!Нека искажа свойте схващания и убеждения.Нали за туй му се вика 'форум'.
    Форум (от български тълковен речник) = Масово представително събиране;събрание,конферен ция,конгрес.

Поздрави на вей.

Ха - ха. "Келяв"? Само това ли измисли? Свършиха ли ти цветущите определения? Ама какво се занимавам и аз със злобни хора, които се чудят с кого да се заядат. Следващият път изрови някоя тема от 2005, та поне да се караш на хора, които не са влизали във форума от 2-3 години, че по ще ти се отдава ми се струва. Айде да не разваляме темата на момичето...

Ха - ха. "Келяв"? Само това ли измисли? Свършиха ли ти цветущите определения? Ама какво се занимавам и аз със злобни хора, които се чудят с кого да се заядат. Следващият път изрови някоя тема от 2005, та поне да се караш на хора, които не са влизали във форума от 2-3 години, че по ще ти се отдава ми се струва. Айде да не разваляме темата на момичето...
    Тя темата си е развалена бе,сиротно момчурляче...

Тя темата си е развалена бе,сиротно момчурляче...
    Сиротно момчурляче може да си ти, аз лично съм момиче, а за теб не ме интересува...

хъх, радвай се, че сега те правят на налко по-голяма, защото като тръгнеш по дискотеки няма да ти искат лична карта

Аз съм на 19, ама редовно ме правят на 15-16 годишна и... веднъж за мой шок ми поискаха и лична карта

Moje bi e iskal da prozvuchi kato kompliment )
    Na men puk mi kazvat che prilicham na petoklasnichka az sum 9ti (za) http://img.mucunki.com/img/pics/215681216149137.jpg
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    in my world!
    Of i men me imat za po golqma i mn me drazni tova ama takova e nqma kak da se promenq
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

и мене ма имат за 16 год ама кво да направа

i az kato bqh na 14 vsi4ki mi kazvaha 4e prili4am na 16 daje i 17 godishna .. mn se kefih .. sega stanah na 15 i odartqh i ve4e me zimat za tolkova kolkoto sam
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

е че какво от това : ) по добре ли ще е да ти кажат че приличаш на по-малка
    ти пък не се впрягай толкоз, отпусни се

Я малко Усещaне

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз пък изглеждам по-малка, ама не ми пука
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

rzbiram te za6toto i az imam su6tiq sly4ai vinagi kazva 4e izglejda6 po-golqma za da te vurjat i da te nakarat da im pysne6,no ne pri vs e taka za pove4e vuprosi i info - karol_desi@abv.bg

Град
    София
    На 14год с токове и спирали .. времената се менят...
    Smile!?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Опира до физиономия..И го приемай като комплимент

zaribqva ta me

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Moje bi e iskal da prozvuchi kato kompliment )
    Na men puk mi kazvat che prilicham na petoklasnichka az sum 9ti (za) http://img.mucunki.com/img/pics/215681216149137.jpg
    и аз съм в същото положение понякога ми става много обидно, но вече не ми прави много много впечатление
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    Усмивката :Р
    Ей, спокойно, не се обиждай от такива работи и аз като бях на 14 и ми казваха, че приличам на 16 дори и на 17, с времето нещата се променят. Можеш да се радваш,че имаш сериозен вид. А това че те взимат за по - голяма няма нищо общо с мисълта за така наречените "леки момичета"
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Sofia
    Няма нищо лошо,нито неща срамно в това да изглеждаш по-голяма...напротив понякога може да е в твоя полза...

moje da e zaradi povedenieto ti =] v smisul kato 4eta posta ti ne mi se vijdash na nivoto na 7klasni4kite ( az sega svur6ih 8mi taka che znam za kakvo govorq) spored men ti e napravil ogromen kompliment ne e kazal che izglejdash po stara a po golqma, po razumna seshtash li se kazal ti e che si nad drugite :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    Ей, спокойно, не се обиждай от такива работи и аз като бях на 14 и ми казваха, че приличам на 16 дори и на 17, с времето нещата се променят. Можеш да се радваш,че имаш сериозен вид. А това че те взимат за по - голяма няма нищо общо с мисълта за така наречените "леки момичета"

Откога "леките момичета" изглеждат зрели?Поне досега не съм срещала ни
    една такава.

Град
    Los Angeles
    треа да се радваш няма от ко да се натажаваш ф повечету случай е ф твоя полза
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Супер фен
    И аз като бях на 14 някъде ми казаха че изглеждам 'поне на 16 годишна', но не се засегнах в никакъв случай. Момчето едва ли го е казало с цел да те обиди или с други намеци Сиг е искал да те зарадва

Спокойно - просто явно изглеждаш като по-голяма, а и може би момчето е искало да ти направи комплимент.Аз какво да кажа като съм на 15 и са ме мислили за 17-18 годишна и даже не са ми вярвали, че съм на 15, но като им покажа картата и се вхащат за главата . А дори не се гримирвам и не нося токчета.Ако започна и тва да правя сигурно ще си мислят, че съм на 20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си