- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо го казва? :(
защото си тъпа
Вай аз съм на 15 и тая година ме питаха къде ще си карам абитуриентския бал и като казах на колко съм...но е нормално всеки е различен
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Аз съм на 14,но и на мен ми казват,че изглеждам по голяма.В никакъв случай не се обиждам.Понякога може да ти е от полза![]()
Суетата.Моят любим грях.
ае са се хвалете всичките...
OtherDimension ти си голям комплексар. Като съдя по вс ти мнения-все са отрицателни.
По темата:казал ти го е,защото си по-зряла,а може и просто да е искал да ти направи комплимент.Не се засягай толкова.![]()
OtherDimension ти си голям комплексар. Като съдя по вс ти мнения-все са отрицателни.
По темата:казал ти го е,защото си по-зряла,а може и просто да е искал да ти направи комплимент.Не се засягай толкова.![]()
Еййй , опасни сте ! Веднага знаете кой какъв е , защото написал 100 отрицателни мнения !Първоначално написано от adizitk1
![]()
Аз мога да кажа че в класа ми аз съм най голяма, но съм най дребна и т.н. ама вече съм свикнала...и изобщо не ми пука а ако не искаш да те мислят за по голяма махай грима и токчетата :]![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Аз не разбрах какъв е проблема?
И на мен много пъти са ми казвали,че изглеждам с 3-4 години по-голяма от колкото в действителност и няма проблем.
Било е комплимент,а не обида.
London Tipton
кой каквото ще да прави - комплексарПървоначално написано от adizitk1
и аз съм такъв...
защо?
защото казвам нещата каквито са?
защото не се мазня на някаква непозната кифла?
и какво като мненията ми били отрицателни?
да не би да трябва само да се ласкаем
я си гледай работата
проблемът е, че авторката или е плиткоумна или си търси комплименти...Първоначално написано от Your Nightmare
еееей,на кого казваш кифла?!Нито съм тъпа,нито съм лигла,нито съм кифла!
Мерси много за мненията на всички!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
а просто може да изглеждаш малко по-възрастна заради чертите на лицето си...съученичка на един приятел на бала си изглеждаше на 30-тина години, не от грим или дрехи, просто има такива черти...не мога да разбера защо се затормозявате с простотии...стюпид
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Евала!Ето това е един правилен коментар по темата!Първоначално написано от OtherDimension
+ 1
а ти си още по-тъпа!Първоначално написано от nailana
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ахахахаха ще ме скъсате ей!Първоначално написано от Спирит =
![]()
как разбра по описанието "нося токчета и спирала" че е хубава?![]()
![]()
Мисля,че е било комплимент,просто си взела нещата прекалено навътре.Мен ме изкарват на 18,а аз съм на 16.И аз като теб не се гримирам ( освен спирала ) , не обичам и да се контя ( нося се спортно и в крайни случай слагам ток и съм елегантна ).Мъжка работа
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Да ти имам "проблемите"..
You are broken, I can fix you...
ako sadim po opisaniqta si dosta zadrasten pak i 6tom za teb tova e obida naprvo si tragediq![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз съм на 23 а често ме питат кой клас си така че не се притеснявай за тия неща![]()
между другото съвет- по описанието наистина си добър и умен човек, така че не обръщай внимание на коментарите от типа тъпа си и т.н. хората си нямат друга работа просто и пишат тук за да се забавляват с глупости![]()
успехи от мен![]()
Именно.Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i kvo lo6o ima iaz sum bila vinagi taka .. sega sum na 15 noo nikoi ne mi dava pod 18 nai 4esto 20 .. e puskat me po moretata bez problem v vs diskoteki godini si kazvam na vseki kak az si iskam izlziam si s p ogolemi ... zagledajt me po golemi kuv e problema tolko ?!?! ne stiga 4e i malki moje6 da ima6 ami i golemi xaxaПървоначално написано от ^Miss_Independent^
x
Няма от какво да се засягаш и обиждаш... Момчето е искало да ти направи комплимент, в което няма нищо лошо, нали?!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
може да ти го е казал щото не се държиш като разглезена малка пикла.... и на мен ми го казват често