- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо го казва? :(
Ами аз съм на 14(7-ми клас съм) и вчера едно момче ми каза,че изглеждам по-голяма,поне на 16.
Нося обувки на токче,но не високи,най-много 4 см...Не слагам тежък грим,само спирала и молив и гланц.Нямам ноктопластика.Не изглеждам тъпа(а и не съм),в никакъв случай нямам леко поведение,не съм се натискала на никого,нямам си гадже и не искам да ме харесват 21 годишни батковци.Не излизам,не ходя по дискотеки...мисля,че съм момиче със стил и добро възпитание.Ако можеш,щях да лепна снимка,ама не мога,тъй като апаратчето ми е на поправка,а ми преинсталираха компа и нямам нищо на него...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ами както се описа мисля че си доста хубавка и е нормално да те харесват и батковци![]()
:P
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
ами момчето дето ти го е казало сигурно те харесва и си мисли,че така ще ти направи комплимент![]()
Ами нормално е.Всеки човек е индивидуален.Някой изглеждат по-млади,други не.И на мен сами казвали....даже и до бас и сме спорели..просто не вярват.Така,че спокойно![]()
![]()
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
И пишеш като по-голяма![]()
![]()
Казал ти го е, защото те харесва и се намира на приказка човека...
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Ех,че и на мен винаги ми казват това.Даже като бях в първи клас дежурните не искаха да ме пускат да минавам в голямото,защото не вярваха че сам в първи.Няма нищо лошо в това,което са ти казали.
![]()
Е, ти пък .. какъв е проблема? По някога пък е хубаво да те имат за по-голяма, друг път не.Може би просто такава ти е структурата.. не зная.Не се впрягай толкова.Нищо специално не е станало.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ем , може би наистина изглеждаш по-голяма , не толкова заради стила ти на обличане , ами просто излъчването ти е на по-голямо момиче .![]()
Сигурно е искал да ти направи комплимент,защото в днешно време повечето момичета на твоята възраст искат да изглеждат по-големи.Мен пък ме мислят за по-малкаМладолика съм
![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
При мен пък положението е обратно.
На 16 съм, а изглеждам по-малка.Преди време много се дразнех, но спрях да обръщам внимание.
Няма смисъм да търсиш някакво обяснение или пък да се срамуваш от мнението на околните.
Важен е начинът по който се държиш, обноските ти, маниерите ти, изказът ти, а не това дали в очите на околните си на 15, 16, 17 и т.н..
Така, че спокойно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Обуй едни маратонки по- добре... Захвърли някъде черния молив и живота ти ще се оправи..Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Малки сте.... за какво толкова много искате да приличате на "малки момички" не мога да разбера... Гримовете на тази възраст не ви правят по- хубави.
![]()
Мене като ме напрайха на майка кво да кажа?!
попринцип повечето се кефят,че им казват,че са по-големи ти кво си се засегнала ?!![]()
се едно ебаси обидата и никога няма да бъдеш на 16
hah az ve4e po4nah da se obijdam kato mi kajat 4e izglejdam po golqmaoba4e si ima i polojitelni strani
![]()
И аз като бях на 14 си мислеха,че съм по-голяма,но ти защо се обиждаш?Аз даже се радвах.Не се засягай.Колкото повече почваш да порастваш толкова повече ще приличаш на годинките си![]()
Ми засягам се,защото не искам да изглеждам по-голяма...Вярно е,че имам мислене на голям човек и се оправям почти сама във всичко,ама ми е киво за това.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
охх да ти имам проблемите бе мила.какво значение има?аз като бях на твоите години много се кефех да ми го казват.![]()
Let The BEAT Control Your Body
Извинете дами.. от кога се ласкаете , когато ви казват , че сте по големи от колкото реално сте ?![]()
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Стани на 35 и тогава се обиждай.Ами каот не искаш да те мислят за по-голяма се дръж каот келеш,обличай се като келеш и толкова...
VSICHKI mi povtarqt 4e sum izglejdala po -golqma ot kolkoto sum... i roditelite mi, i priqtelite mi, i kudeto sum puskala snimki v neta... ama mi e vse taq vupreki 4e ponqkoga mi pisva da mi go natqkvat i im teglq edna maina...![]()
еммм нищо не може да направиш, такава си си просто![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ем може наистина да си изглеждаш по-голяма то аз съм най-малката от моя клас, ам не изглеждам като най-малката![]()
Хах ми и на мен ми са казвали, че изглеждам по-голяма заради държанието ми. Не знам какво точно зряло има в държанието ми, може да е от тва, че се по-сериозна, а не няква лигла като повечето. Ама мене като ми го кажат тва и ме радва поне засега де, таа радвай се и ти![]()
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
![]()
I???
Не се притеснявай, и на мен винаги са ми казвали че изглеждам по - голяма от колкото съм!, ама какво да се прави... има различни хора.Едни изглеждат по - големи от възрастта си, други по - млади... това е нещо нормално и нетрябва да се засягаш.![]()
![]()