.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Град
    СофиЯ

Защо го казва? :(

Ами аз съм на 14(7-ми клас съм) и вчера едно момче ми каза,че изглеждам по-голяма,поне на 16.
    Нося обувки на токче,но не високи,най-много 4 см...Не слагам тежък грим,само спирала и молив и гланц.Нямам ноктопластика.Не изглеждам тъпа(а и не съм),в никакъв случай нямам леко поведение,не съм се натискала на никого,нямам си гадже и не искам да ме харесват 21 годишни батковци.Не излизам,не ходя по дискотеки...мисля,че съм момиче със стил и добро възпитание.Ако можеш,щях да лепна снимка,ама не мога,тъй като апаратчето ми е на поправка,а ми преинсталираха компа и нямам нищо на него...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Ами както се описа мисля че си доста хубавка и е нормално да те харесват и батковци :P
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Guest
    ами момчето дето ти го е казало сигурно те харесва и си мисли,че така ще ти направи комплимент

Ами нормално е.Всеки човек е индивидуален.Някой изглеждат по-млади,други не.И на мен сами казвали....даже и до бас и сме спорели..просто не вярват.Така,че спокойно
    Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Re: Защо го казва? :(

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Ами аз съм на 14(7-ми клас съм) и вчера едно момче ми каза,че изглеждам по-голяма,поне на 16.
    Нося обувки на токче,но не високи,най-много 4 см...Не слагам тежък грим,само спирала и молив и гланц.Нямам ноктопластика.Не изглеждам тъпа(а и не съм),в никакъв случай нямам леко поведение,не съм се натискала на никого,нямам си гадже и не искам да ме харесват 21 годишни батковци.Не излизам,не ходя по дискотеки...мисля,че съм момиче със стил и добро възпитание.Ако можеш,щях да лепна снимка,ама не мога,тъй като апаратчето ми е на поправка,а ми преинсталираха компа и нямам нищо на него...

И пишеш като по-голяма

Казал ти го е, защото те харесва и се намира на приказка човека...
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Ех,че и на мен винаги ми казват това.Даже като бях в първи клас дежурните не искаха да ме пускат да минавам в голямото,защото не вярваха че сам в първи. Няма нищо лошо в това,което са ти казали.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Е, ти пък .. какъв е проблема? По някога пък е хубаво да те имат за по-голяма, друг път не.Може би просто такава ти е структурата.. не зная.Не се впрягай толкова.Нищо специално не е станало.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ем , може би наистина изглеждаш по-голяма , не толкова заради стила ти на обличане , ами просто излъчването ти е на по-голямо момиче .

Сигурно е искал да ти направи комплимент,защото в днешно време повечето момичета на твоята възраст искат да изглеждат по-големи.Мен пък ме мислят за по-малка Младолика съм
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    При мен пък положението е обратно.
    На 16 съм, а изглеждам по-малка.Преди време много се дразнех, но спрях да обръщам внимание.
    Няма смисъм да търсиш някакво обяснение или пък да се срамуваш от мнението на околните.
    Важен е начинът по който се държиш, обноските ти, маниерите ти, изказът ти, а не това дали в очите на околните си на 15, 16, 17 и т.н..
    Така, че спокойно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Обуй едни маратонки по- добре... Захвърли някъде черния молив и живота ти ще се оправи..

Малки сте.... за какво толкова много искате да приличате на "малки момички" не мога да разбера... Гримовете на тази възраст не ви правят по- хубави.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мене като ме напрайха на майка кво да кажа?!
    попринцип повечето се кефят,че им казват,че са по-големи ти кво си се засегнала ?!
    се едно ебаси обидата и никога няма да бъдеш на 16

Град
    blg
    hah az ve4e po4nah da se obijdam kato mi kajat 4e izglejdam po golqma oba4e si ima i polojitelni strani

И аз като бях на 14 си мислеха,че съм по-голяма,но ти защо се обиждаш?Аз даже се радвах.Не се засягай.Колкото повече почваш да порастваш толкова повече ще приличаш на годинките си

Град
    СофиЯ
    Ми засягам се,защото не искам да изглеждам по-голяма...Вярно е,че имам мислене на голям човек и се оправям почти сама във всичко,ама ми е киво за това.
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    охх да ти имам проблемите бе мила.какво значение има?аз като бях на твоите години много се кефех да ми го казват.
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Ямболъ
    Извинете дами.. от кога се ласкаете , когато ви казват , че сте по големи от колкото реално сте ?
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Стани на 35 и тогава се обиждай.Ами каот не искаш да те мислят за по-голяма се дръж каот келеш,обличай се като келеш и толкова...

Повече от фен Аватара на plamka
    VSICHKI mi povtarqt 4e sum izglejdala po -golqma ot kolkoto sum... i roditelite mi, i priqtelite mi, i kudeto sum puskala snimki v neta... ama mi e vse taq vupreki 4e ponqkoga mi pisva da mi go natqkvat i im teglq edna maina...

еммм нищо не може да направиш, такава си си просто

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ем може наистина да си изглеждаш по-голяма то аз съм най-малката от моя клас, ам не изглеждам като най-малката

Хах ми и на мен ми са казвали, че изглеждам по-голяма заради държанието ми. Не знам какво точно зряло има в държанието ми, може да е от тва, че се по-сериозна, а не няква лигла като повечето. Ама мене като ми го кажат тва и ме радва поне засега де, таа радвай се и ти

Град
    Варна
    emi i na men ne mi vqrvat ama kakvo da se pravi

I???

Град
    София
    Не се притеснявай, и на мен винаги са ми казвали че изглеждам по - голяма от колкото съм!, ама какво да се прави... има различни хора.Едни изглеждат по - големи от възрастта си, други по - млади... това е нещо нормално и нетрябва да се засягаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си